Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יאמת לך.

הדגם 2550 יש בו עברית תלוי איזה גירסה אתה קונה יש בתחתית הקופסא מספר מוקף בעיגול מספר 2 תומך עברית 1 לא .

ואתה יכול לנווט מהמכשיר ברגע שהאייפון מחובר אתה שולט על הwaze דרך המולטימדיה .

תודה.

האם כדי לשלוט על האפליקציות יש צורך בכבל מיוחד? והאם הוא מסופק עם המכשיר או שיש צורך לקנותו בניפרד?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש צורך בכבל מיוחד שמתחבר לאייפון בצד אחד בצד השני מאחורי המכשיר ואז מורידים אפליקציה של פיונר מהאפסטור . כך זה נשלט לא יכנס איתך לפרטים אתה תתחיל להתבלבל . ראיתי פריצה שיכולה לשלוט על הרבה יותר ממה שבא ללא פריצה אבל אני אפילו לא יודע אם פה בפורום מותר לי לדבר על זה אז אם אתה באמת מעוניין תבדוק על זה יותר אני מאמין שתמצא מידע .

ואגב בכבל לא מסופק עם המכשיר מחירו נע בין 150 ל250 מי שלוקח יותר כבר שודד לדעתי אפילו יותר מ200 זה שדידה

אני קניתי מאיבי ב 40 שקל אותו כבל אותו דגם .

פורסם

2550bt התקנתי אותו השבוע בסיאט איביזה חדשה ואני כל יום מתהנג עליו מחגש, מכשיר ברמה אחרת פשוט וקל לתפעול, איכותי ומספק כל מערכת שתביא לו.

דבר איתי בפרטי אשמח לייעץ לך על מישהו שייעזור לך

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

• תוכן חדש...