Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שמגמה זו נוגעת לא רק לתחום הרכב, גם מוצרי חשמל וכו'.

מוצרי הצריכה היום נעשים מורכבים ומשוכללים יותר ואיכותיים פחות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני חושב שמגמה זו נוגעת לא רק לתחום הרכב, גם מוצרי חשמל וכו'.

מוצרי הצריכה היום נעשים מורכבים ומשוכללים יותר ואיכותיים פחות.

אכן כך. הפשטות של מוצרים ומכוניות בעבר יצרה בעצמה אמינות ותחזוקה קלה לרוב.

פורסם

יונדאי בישראל וארה"ב זה לא בדיוק אותו דבר...

כאן הרוב המוחלט זה i30 ומטה.

שם הרוב המוחלט זה סונטה ומעלה.

הם כנראה מאוד אמינים כשזה נוגע למכוניות קטנות ופשוטות יחסית, ופחות אמינים במכוניות הגדולות והמפוארות יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהעניין זה לייצר רכב שתהייה הצדקה להחליף כל שנה-שנתיים ולמעשה להגדיל את המכירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העניין הוא לא רק להגדיל מכירות. יש מאחורי התעשייה הזו עוד כמה גורמים שתלויים בה באופן מוחלט

למשל מוסכים,הרי עבודתם תלויה באופן ישיר באמינות הרכב. מצד אחד ניתן לייצר (ללא ספק) רכבים עם כמעט אפס תקלות

צד שני הם יורים לעצמם ברגל.

שוב הבעיה שאני רואה זה לא תקלות פה ושם, אלא הכמויות של רכבים חדשים שיוצאים מהמפעל לא תקינים

או עם בעיות שונות ומשונות.

פורסם

מעטים הצרכנים שיהיו מוכנים לשלם יותר ולקבל מוזר זהה באיכות גבוהה יותר (מישהו קנה מכונת כביסה Miele לאחרונה?).

Just daily

פורסם

לא ממש רלוונטי אלינו - סקר אמריקאי שמתייחס רק למותגים שנמכרים בארה"ב. כך חסרים פיאט, PSA, פורד אירופה וכו'.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הסתכלו סביב על כל מוצר חדש שקניתם, וראו למה גורם הלחץ למכור בזול מוצרים משוכללים, והלחץ של הדירקטוריון לגידול ברווחים. תראו איפה נוקיה עם מכשירי הטלפון האמינים להפליא שייצרה בעבר, ואיפה סמסונג עם מכשירים שלא מצליחים לסגור חצי שנה בלי להתאבד בלי סיבה. אני כל הזמן טוען שהסוזוקי שלי אמינה היא שאין בה שום דבר מתוחכם. כל מודול הוא בלוק פיזי שניתן להחליף, המנוע המיושן לא מוציא הרבה כוח, התיבה עם ארבעה הילוכים, ויש שפע של מקום בתא המנוע כך שרכיבים לא נוגעים זה בזה. פעם העדפתי עידון אירופאי, ועכשיו אני מעדיף לתדלק וליסוע ברכב בסיסי יותר עם כפתור "מזגן" שגם אפשר להבין למה הוא העביר הילוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שאני מתכוון.

כשזה מתחיל להתקלקל אתה אמור לרוץ לקנות חדש, כי כשהמוצר היה תקין הוא היה אחלה. הבעיה שלפני 10 שנים למשל, המוצר החזיק 5 שנים בלי תקלות רציניות שגרמו לך לשקול קניית חדש והיום אחרי שנתיים זה כבר מקובל להחליף.

אמנם זו סתם השערה שלי, אפשר להסתכל על VAG, הדורות של הגולף עד הרביעי יוצרו בין 8-9 שנים כ"א. מהדור החמישי הממוצע ירד ל4.5 שנים.

כדי לבסס אותה צריך לעשות מחקר שיראה בממוצע אחרי כמה שנים לכל דור של גולף התחילו בעיות יקרות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא בטוח ש Miele נותנת יותר בטווח של 15 שנים.

לפני 6 שנים רציתי לרכוש את המותג הנ"ל לאחר שהבנתי שאם רוצים את הטוב ביותר? זה Miele.

לאחר התלבטות לא קלה הגעתי למסקנה שעדיף לי לרכוש מכשיר ברבע מחיר (אלו היו ההפרשים)

ולהחליף אותה כל 4/5 שנים נניח ועדיין לא להגיע למחיר "מילה" גם לאחר 15 שנים.

בלי קשר עדיין נשארתי עם אותה מכונה. (פשוט עובדת)

אגב גם ל"מילה" לא חסרים תלונות.

אם נחזור לרכבים שזה הנושא,אין ספק שהרכבים היום יותר יפים,נוחים/מאובזרים/מפנקים/מתנהגים בעדיפות גבוה

ולא פחות חשוב (אולי יותר) בטוחים על הכביש יותר מבעבר, וזה לא סעיף שניתן לנפנף. עדיין משהו במעבר לטכנולוגיה מתקדמת

יצרו בעיה אמינות.

פורסם

אני לא מתפלא שלקסוס נחשבת הכי אמינה. היה לי וולוו, כל סוגי האמריקאיות והיום לקסוס rx-350. הרכב פשוט ללא תקלות, חווית הנהיגה נשמרת, שום רשרוש במהלך הנסיעה וכדומה. אכן, יפניות הכי אמינות. גם הטיפולים השוטפים יחסית סבירים.

פורסם

מעניין.

האם לאדם בעל משכורת קצת מעל המשכורת החציונית עדיף לקנות לקסוס בת 5 או קורולה חדשה?

Just daily

• תוכן חדש...