Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אז לאחר שלפני שנה וחצי "הוכרחתי" להתקין Toyo Tr1 ועברתי עליהם קצת יותר מ 45000 הגיע הזמן להחליף את כל הרביעיה.

מבקש לקבל הצעות של צמיגים איכותיים שנמכרים היום ומתאימים בצורה המירבית לרכב הזה.

המידות 215/55/16

לא סיניים כמובן !!!

מחפש צמיגים באזור ה 500-650 ש"ח, לנסיעה נעימה, אחיזת כביש, שחיקה נמוכה עד כמה שאפשר.

כמובן שאי אפשר להשיג הכל במחיר הזה..... :)

נכון להיום הסתכלתי על:

GoodYear

EFFICIENTGRIP TL

Michelin PRIMACY 3 GRNX 93V

ראיתי גם דנלופ ויוקוהומה ברמות מחיר הללו.

אז איזה צמיג הכי טוב ??? :)

אז תודה מראש לעונים ושבוע טוב

פורסם

ערב טוב,

באתר טייר קלאב זמינים לרכישה מספר צמיגים שעשויים להיות רלוונטיים עבורך. המחירים באתר כוללים הכל - פירוק, איזון, הרכבה ומע"מ.

אם אתה מחפש צמיג ספורטיבי, מומלץ ללכת על Hankook K107 (ידוע גם כ- Ventus S1 evo) במחיר של 515 ש"ח לצמיג או על Falken FK452 במחיר של 526 ש"ח לצמיג.

אם אתה מחפש צמיג לנסיעה "משפחתית", מומלץ מאוד דגם חדש של Toyo בשם Proxes CF2 - חסכוני בדלק ומצטיין במרחקי בלימה קצרים - במחיר של 451 ש"ח לצמיג.

אם אתה מחפש צמיג שנותן תמורה טובה למחיר, מומלץ Falken ZE912 במחיר משתלם במיוחד של 376 ש"ח לצמיג.

אשמח לענות על שאלות נוספות דרך הפורום או בהודעה פרטית.

פורסם

בהנחה שאתה לא נוסע לטיולי שבת בשטח עם הרכב, אז הטויו החזיקו לך מעט מדי. היו לי שני C5 וגם C4 שהצליחו לעשות 80-90 אלף על מישלין מקוריים.

לטעמי המישלין מתייבשים מהר יותר מאחרים בשמש הישראלית, אבל הפרימסי הוא צמיג מצויין שהגיע עם ה- C5 דור 2 שהיה לי. אחיזה מצויינת ושקט, ובקילומטרים שאתה נוסע הוא יישחק לפני שיתייבש. רק שים לב שאתה מקבל צמיג "טרי".

לאחרונה קניתי יוקוהמה, ואני מציע מאד להיזהר בהזמנה שלהם, בגלל היבואן. קראתי הרבה המלצות פה בפורום והזמנתי c.drive2. סמכתי על המתקין, בגלל היכרות של 20 שנה וקוצר זמן, ולא בדקתי מה שמו לי. אבל אחר כך ראיתי שהיבואן דחף לו (ולי) דגם אחר לגמרי - צמיגי blue-משהו חסכוניים, וכדי להוסיף חטא על פשע - בני יותר משנה! אני הייתי עד לשיחה בה הצמיגים הוזמנו ממנו, ולא היה כל מקום לטעות בתום לב. וגם אין סיבה לספק צמיג בן שנה למי שמשלם מחירון מלא על צמיג "איכותי".

פורסם

כאמור לעיל יש כמה אופציות טובות לצמיגים בטוחים, חסכוניים וזולים. אני מוסיף גודייר אקסלנס טריים ואתה מסודר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רכשתי רביעיית Falken ZE912 ל C5 שלי לפני כשבועיים.

מאז נסעתי כבר 1500 ק"מ ולדעתי הצמיגים נותנים תמורה מלאה למחיר שלהם.

פורסם
במחיר שאתה מוכן לשלם אתה יכול להרכיב מישלין, לדעתי הם השילוב המושלם לאוטו שלך גם מבחינת השקט וגם מבחינת הרכות על הכביש.

+1

לי ברכב היו סט קודם גודייר אקסלנס,והם באמת צמיגים טובים,עכשיו יש לי מישלין פרמסי והם פשוט רמה אחרת לגמרי,לך על המישלין,אבל לא על הENERGY,הפרמסי מצויינים.

• תוכן חדש...