Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

היום ראיתי את השכן שלי מבצע פלסטלינה על הרכב שלו (שירוקו לבן 2012)

כמובן שתפסנו שיחה של שעה על עולם הדיטיילינג המופלא.

השכן הראה לי חומר לניקוי הגלגלים שקנה באוטודיפו

2014-02-01 16.18.46.jpg

לפי ההוראות יש להתיז את החומר ולשטוף במים כעבור 5 דקות

הוא המתין 10 -15 דקות לפני ששטף אותם.

החומר צרב לו את הג'אנטים והשאיר כתמים חומים שלא יורדים.

2014-02-01 16.18.14.jpg

נסיתי לעזור לו עם meguiars all metal polish ולא עזר, אחרי זה ניסינו עם ultimate compound גם לא עזר, אפילו צמר פלדה לא ממש הוריד את הכתמים ואפילו החל לשרוט את הלאכה.

יש למישהו מושג איך ניתן להוריד את הכתמים? וממה הם נוצרו?

תודה ושבוע טוב

פורסם

ניחוש אינטואיטיבי, החומר עשה את פעולתו והמיס מזהמים, בשל העובדה שהוא לא נוקה בזמן הוא התייבש עם הלכלוך שהמיס.

אם הניחוש נכון אז התזה נוספת מחומר הניקוי על הכתמים תפתור את הבעיה.

פורסם

גם לי יש כתמים דומים על אחד הג'נטים (ככה קיבלתי את הרכב החדש, רק כשניקיתי אותו שמתי לב), אשמח לשמוע אם הצלחת להוריד את זה, ואיך.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם
אני כמעט בטוח ש Iron.X יוריד את זה. (חומר פלא עם ריח דוחה)

ותפסיקו לקנות כל מיני מוצרים עלומי שם.

+1

כל החיפושי מציאות של חומרי דיטיילינג בדיוק לדברים כאלה גורמים.

מדובר בכימיקלים,גם למען הבריאות שלכם וגם למען התוצאות על הרכב,תקנו חומרים מיצרנים בעלי שם,בסוף כרגיל,הזול יוצא יקר.

פורסם
אם הוא קנה את זה במחיר שמופיע בתמונה אז זה אפילו יותר יקר ממוצר מקביל של מגווירס, שגם נמצא באוטודיפו. :?

כן נשמע הזוי המחיר הלא הולם הזה .

פורסם
ניחוש אינטואיטיבי, החומר עשה את פעולתו והמיס מזהמים, בשל העובדה שהוא לא נוקה בזמן הוא התייבש עם הלכלוך שהמיס.

אם הניחוש נכון אז התזה נוספת מחומר הניקוי על הכתמים תפתור את הבעיה.

+100

תנסה להוריד את זה עם סבון לרכב ואפשרי קצת פלסטלינה.

כמובן לזרוק את החומר הזה לפח, לא שווה את הנזק שיכול להיגרם ולרכוש משהו יותר טוב וסלחני, עדיפות לכזה ללא חומצה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ככה זה אוטו דיפו , הכול יקר שם .

רציתי לקנות סט 2 פדים אדומים של מגווירס , ואוטו דיפו עשו שחיטה :

אוטודיפו - 140 ש"ח

אוטוסטור - 65 ש"ח

גם הנציגים לא יודעים מה שמדברים איתם .

אני אומר לנציג : "אני צריך פדים קטנים למכונה פוליש ".

הוא עונה : " מה זה בכלל ?"

עכשיו לך תסביר לו "מה זאת הבקשה המוזרה הזאת" .

אין לי כוח .

פורסם
ככה זה אוטו דיפו , הכול יקר שם .

רציתי לקנות סט 2 פדים אדומים של מגווירס , ואוטו דיפו עשו שחיטה :

אוטודיפו - 140 ש"ח

אוטוסטור - 65 ש"ח

גם הנציגים לא יודעים מה שמדברים איתם .

אני אומר לנציג : "אני צריך פדים קטנים למכונה פוליש ".

הוא עונה : " מה זה בכלל ?"

עכשיו לך תסביר לו "מה זאת הבקשה המוזרה הזאת" .

אין לי כוח .

כמובן שעל נוחות (שאוטודיפו קרוב לבית) משלמים. אבל אם אתה מחפש פדים אדומים עבים איכותיים וזולים, ליישומים שונים ומשונים אני ממליץ לך ללכת על זה, הזמנתי שתיים כאלה והם מעולים!

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מכיר אותו,הוא לא רע. יש לי ליישומים גם את הפד של מגס מיקרופייבר לבן. 25 ש"ח זוג בחנויות המובחרות.

• תוכן חדש...