Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חודשים רבים מחפש רכב בתקציב של עד 50K לנהג צעיר, שיהיה יפה, מהנה, נוח ויחסית חסכוני.

אבל אני לא מצליח להגיע להחלטה.

לאחרונה די התלהבתי מהפיאט בראבו דגם 2009, ומצאתי את ההצעה הבאה:

רוצה 45K והמוכר גמיש

פיאט בראבו טורבו, 120 כ"ס, 6 הילוכים (גיר רובוטי).

חודש עלייה לכביש - דצמ' 09.

קילומטרז' - 83000 ק"מ.

הרכב ללא שריטה אחת, חונה בחניה מקורה, שמור מאוד ובקנאות, עבר את כל הטיפולים ובמוסך מורשה בלבד (עבר כבר טיפול 90,000 ק"מ. הטיפול הבא רק ב-120,000 ק"מ.

הרכב מגיע עם אחריות גיר-מנוע לשנתיים וחצי הקרובות/כ-20,000 ק"מ הבאים (!!), מערכת בלוטות' ועוד מספר אביזרים מתנה.

פרקטית - רכב חסכוני מאוד (צריכת דלק של 1-18 בבינעירוני ו-1-14 בעירוני), מרווח מאוד (רכב 5 דלתות המוגדר כרכב משפחתי) ובעל בגאז' עצום.

מה אתם אומרים? בחור בן 18 בעל שליטה טובה ברכב יסתדר עם הגיר הרובוטי?(קראתי שאם לומדים לעבוד איתו הוא יופי של גיר)

פורסם

מדובר ברכב טוב לדעתי והוא הזדמנות טובה למי שיש לו תקציב כמו שלך.

המנוע טוב וחסכוני, איכות הפנים בסה"כ טובה והרכב נראה טוב לטעמי.

מדובר בגיר רובוטי בעל מצמד אחד. כאשר נהגתי ברכב (רציתי לרכוש בעבר) הגיר הזה הוציא אותי מדעתי. הוא קופצני, כל העברת הילוך מלווה בקפיצה טורדנית. נכון, שימוש במצב ידני גורם להעברת הילוכים יותר טובה ובסה"כ במחיר כזה אפשר ורצוי להתפשר על הגיר.

הייתי ממליץ לך לחפש בראבו גיר רגיל, גם כי זה מהנה יותר, וגם כי אתה נהג חדש וחשוב שתתרגל נהיגה בגיר ידני.

פורסם

מכונית טובה. תבקש נסיעת הדגמה לראות שאתה מתחבר לגיר הזה, יש קצת קפיצות וכו'.

כמובן, תבדוק את הרכב במכון מוסמך, אל תתפתה למלל שמורה בקנאות ועוד כל מיני משפטים יפים.

תבדוק לגופו של ענין

פורסם

תודה על העזרה, אשמח לעוד תגובות מאנשים שהתנסו עם הרכב.

דבר אחד שמרתיע אותי זה הק"מ הגבוה. האם הרכב הזה אמין גם לאחר לא מעט ק"מ?

אני מתכוון לנסוע מקסימום 10K ק"מ בשנה, ולהחזיק בו בערך 4 שנים.

פורסם

הק"מ הנ"ל לא גבוה כלל בהתחשב בכך שהרכב על הכביש 50 חודשים = ממוצע של 20K ק"מ לשנה.

אם הוא טופל כמו שצריך אין לו בעיה.

הכון שהוראות היצרן מדברות על כך שהרכב צריך לעבור טיפול כל 35K ק"מ או שנתיים אך אני במקומך,

מחליף פעם בשנה או 10K ק"מ (מה שמגיע קודם), שמן ופילטר שמן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש פה חבר פורום שהוא גם מכר אישי עם בראבו רובוטית כזו מהעבודה, עשה למיטב זכרוני 120K והאוטו במצב מצוין - מנוע וגיר רובוטי ללא בעיות והרכב ככלל עומד יפה בגיל ובקילומטרז'. שלי נטולת תקלות אף היא אך עשתה פחות מ-40K וידנית.

הגיר הרובוטי הוא "רע במיעוטו" וכמובן שידני עדיף אבל בסה"כ מבחר הבראבו הידניות מצומצם והעסקה כפי שאתה מתאר נשמעת ממש טובה. עשיתי נסיעות בבראבו רובוטית ואני גם מכיר את הגיר הזה מפיאטים אחרים, והוא באמת בסדר גמור. ברגע שמתרגלים אליו אפשר לזרום איתו. הוא גם מאפשר שליטה ידנית ואתה תמיד יכול להתערב - להוריד הילוך אם בא לך, או להעלות - גם במצב אוטומטי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היי,

ברשותי הרכב הנ"ל רובוטי, השכרה לשעבר שחצה כעת 91K.

הרכב עושה יום יום ת"א מודיעין בממוצע של 1:13.2.

חברה אחרים שלוחצים יפה על הדוושה אף מגיעים ל 1:9 באמת תלוי בנהיגה.

הרכב אמין, הוחלפה תושבת מנוע ועשיתי טיימינג.

שני טיפולים הראשון כשהיה 75K עשיתי יישור קו של טיפול 60K כי ההיסטוריה לא היתה מספיק ברורה. תכלס לא הייתי חייב.

טיפול 90K עשיתי ב85K.

סה"כ רכב אמין ומהנה.

בהצלחה.

יפעע..

• תוכן חדש...