Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לא רע, אבל אם זיכרוני אינו מטעני אמורה הייתה להגיע עם חבילת איבזור.

לא?

אכן, אבל אני בטוח ששי ואני נפתור את העניין על הצד הטוב ביותר, בצורה מקצועית והוגנת.

כמו שחשבתי, שי ואני פתרנו את העניין על הצד הטוב ביותר. אני מרוצה, הוא מרוצה, כולם מרוצים :)

אז 24 קג"מ?

על פי נתונים של הדגם הנמכר בחו"ל לא צריך להיות 29.46 קג"מ?

אז אני מבין שגם ה183 סוסים לא נמצאים כולם באורווה.

אז מה בכל זאת המפרט?

על מושבי העור אני בכלל לא מדבר, השאלה היא אם חוץ מהכיתוב ST שמתנוסס בגאון על הישבן יש עוד משהו זהה בין הדגם בחו"ל לזה שעשה עלייה.

תשובה? מישהו?

תשובות ותמונות בקרוב, סבלנות.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החיסרון היחיד בפנים שאני מוצא (בהשוואה לתמונה מחו"ל שפירסמו פה) זאת המערכת.

בח"ול יש מסך גדול ופה קטן, לא יודע עד כמה זה באמת משנה ואולי המערכת הנוכחית נוחה.

מבחוץ זה דווקא טוב שאין יותר מדי סימני זיהוי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על תחילת שיווק הפיאסטה ST.

שי אם אתה זוכר לפני חודשיים באתי עם חבר על GTI אדומה שהתעניין ב-ST, היה לי מאוד נעים להכיר אותך :-D

גם על הפוקוס ST היו מליון עמודים של בלבולי מוח ובסוף אף אחד לא הזמין, אולי 2-3 לא מהפורום (תקנו אותי אם אני טועה),

למרות אחלה תמחור לדעתי, אבזור, שימושיות... השרשור הזה איכשהו מזכיר לי את השרשור על הפוקוס..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רק אני סקרן מה האי הבנה שקרתה בין גל לאיילון :roll:

גם אני, קראתי שוב את כל השרשור כי חשבתי שפספסתי משהו.

בכל מקרה תתחדש. אם תראה במראה קפטיבה לבנה מהבהבת תעשה טובה האט קצת שאני יוכל להתרשם :D

החיים הם כמו....

פורסם
גם אני, קראתי שוב את כל השרשור כי חשבתי שפספסתי משהו.

בכל מקרה תתחדש. אם תראה במראה קפטיבה לבנה מהבהבת תעשה טובה האט קצת שאני יוכל להתרשם :D

לפי מה שהבנתי מהשרשור, הוא הזמין/הובטחה לו פיאסטה ST עם חבילת אבזור מסוימת, שהוא לא קיבל.

אבל יכול להיות שאני טועה.

ולבחור שהזמין: מזל טוב על הרכישה המעניינת והכיפית! תתחדש. כן ירבו סוכריות הנאה כאלו בארצנו :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לפי מה שהבנתי מהשרשור, הוא הזמין/הובטחה לו פיאסטה ST עם חבילת אבזור מסוימת, שהוא לא קיבל.

אבל יכול להיות שאני טועה.

ולבחור שהזמין: מזל טוב על הרכישה המעניינת והכיפית! תתחדש. כן ירבו סוכריות הנאה כאלו בארצנו :-)

אתה צודק.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
רק אני סקרן מה האי הבנה שקרתה בין גל לאיילון :roll:

רציתי את ה Style Pack שכוללת ג'אנטים אפורים וקאליפרים אדומים, אבל בעקבות טעות, הרכב הגיע בלעדיהם. איילון כמובן מיד הכירו בבעיה, התנצלו ופיצו אותי לשביעות רצוני.

שורה תחתונה, שי (מנהל המכירות) נתן לי שירות מעולה!

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
קודם כל, כל הכבוד על תחילת שיווק הפיאסטה ST.

שי אם אתה זוכר לפני חודשיים באתי עם חבר על GTI אדומה שהתעניין ב-ST, היה לי מאוד נעים להכיר אותך :-D

גם על הפוקוס ST היו מליון עמודים של בלבולי מוח ובסוף אף אחד לא הזמין, אולי 2-3 לא מהפורום (תקנו אותי אם אני טועה),

למרות אחלה תמחור לדעתי, אבזור, שימושיות... השרשור הזה איכשהו מזכיר לי את השרשור על הפוקוס..

יוני,חבר שלי בסוף קנה את ה פוקוס ST סטיישן,לא קשור לפורום,

תתחדש על הפיאסטה מחכים לרשמים גל.

Vw Polo GTI

פורסם

כן אני יודע.

עד עכשו לא הבנתי מה המחיר?ולכן מהוא אחלה תימחור?

התכוונתי לפוקוס..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז כל אקסמפלר מגיע עם בדרגות אבזור שונות/ "אבזורים" שונים או שיש רמה קבועה לארץ?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...