Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות מאוד גדולה ובעייתית.

מצד אחד אני רוצה אוטו ספורט או פשוט מנוע חזק ידני ושלא יהיה תקלה ניידת. אז חשבתי על יונדאי קופה שנתון 97-99 בערך או סיאט איביזה ידנית 1.8 רכבים מהסוג הזה. כן בא לי קצת פוזה אוטו מעניין שיהיה לי כיף להיות בו לנהוג בו. סאנרוף וכל מיני גאדג'טים שכאלה. רק לא רכב גרמני כי זה מגנט של האמאמאמא של התקלות. כבר נכוותי מזה.

מצד שני.. ניסן אלמרה שנתון של 03-04 נמכר במחיר די נמוך יחסית לתמורה שלו. ראיתי בין 14-22 אלף. וזה רכב שכל בנאדם שני אומר לי שאין לו בכלל בכלל תקלות. אז נכון הוא לא פוזה ולא ספורט אבל רכב די מעניין.. והבאעסה שזה רכב משפחתי שכזה ואני רווק ויותר מחפש. חווית נהיגה. אז הדוגמאות שלי די רחוקות אחת מהשניה.. אבל לא בא לי לקחת אוטו פוזה ואז לאכול רק תיקונים.. ממש לא בא לי.

אגב יש ניסן אלמרה שיש להם סאנרוף בודדים. מכירים אולי איזה שנתונים?

תודה לעוזרים ולמבינים חח

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם
יש לי התלבטות מאוד גדולה ובעייתית.

מצד אחד אני רוצה אוטו ספורט או פשוט מנוע חזק ידני ושלא יהיה תקלה ניידת. אז חשבתי על יונדאי קופה שנתון 97-99 בערך או סיאט איביזה ידנית 1.8 רכבים מהסוג הזה. כן בא לי קצת פוזה אוטו מעניין שיהיה לי כיף להיות בו לנהוג בו. סאנרוף וכל מיני גאדג'טים שכאלה. רק לא רכב גרמני כי זה מגנט של האמאמאמא של התקלות. כבר נכוותי מזה.

מצד שני.. ניסן אלמרה שנתון של 03-04 נמכר במחיר די נמוך יחסית לתמורה שלו. ראיתי בין 14-22 אלף. וזה רכב שכל בנאדם שני אומר לי שאין לו בכלל בכלל תקלות. אז נכון הוא לא פוזה ולא ספורט אבל רכב די מעניין.. והבאעסה שזה רכב משפחתי שכזה ואני רווק ויותר מחפש. חווית נהיגה. אז הדוגמאות שלי די רחוקות אחת מהשניה.. אבל לא בא לי לקחת אוטו פוזה ואז לאכול רק תיקונים.. ממש לא בא לי.

אגב יש ניסן אלמרה שיש להם סאנרוף בודדים. מכירים אולי איזה שנתונים?

תודה לעוזרים ולמבינים חח

תקרא את מה שמסומן באדום, אני מניח שתרצה לערוך.

מה התקציב שלך? אתה מחפש ניסאן אלמרה או "רכב פוזה", איפה ידני ואיפה אלמרה המשפחתית.

אנא הסבר את עצמך טוב יותר.

ואם עסקינן ב"רכבים עם תקלות", אז כנראה שאתה מחפש רק רכב אסיאתי? שהרי לא הזכרת את הצרפתיות..

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

סיאט זה גרמני במסווה, קח בחשבון.

כול רכב לא מטופל ולא מתוחזק יעשה לך בעיות.

ניסאן אלמרה זה באמת רכב מאוד אמין, גם אם הוא מתוחזק ברמה סבירה/בינונית, נגדיר כרכב ״לא מפונק״.

יונדאי קופה - קח בחשבון שמדובר ברכב ש99 אחוז מהקהל יעד שלו זה צעירים שלרוב קורעים אותו, לא מטפלים בצורה נורמלית, זה רוב רובם של היונדאי קופה, קח בחשבון שזה יכול להיות בור בלי תחתית.

תנעל על עצמך, אתה לא סגור על עצמך, אתה מתלבט בין רכבים בסגמנטים מאוד שונים.

פורסם
תקרא את מה שמסומן באדום, אני מניח שתרצה לערוך.

מה התקציב שלך? אתה מחפש ניסאן אלמרה או "רכב פוזה", איפה ידני ואיפה אלמרה המשפחתית.

אנא הסבר את עצמך טוב יותר.

ואם עסקינן ב"רכבים עם תקלות", אז כנראה שאתה מחפש רק רכב אסיאתי? שהרי לא הזכרת את הצרפתיות..

הצרפתיות מהשנתונים האלו הם רק בעיות (גיר, חשמל ומזגן). מיצובישי קולט ידני זה גם רכב נחמד כנ"ל גם הונדה 3 דלתות מהשנים 96-99 יש דגמים ידניים ואמינים. רק שתדע כמה שאני שונא סחורה גרמנית דווקא משנות 2000 ועד 2006 בערך יש להם רכבים די אמינים (כל עוד יש קולר לגיר).

פורסם

איזה סכום אתה מוכן להשקיע ?

ותנסה להיסגר על עצמך טיפה יותר .

יונדאי, כמו שאמרו פה , תיהיה גמורה . ואם אתה מתכוון ללכת לכיוון סיאט איביזה 1.8 ולהשקיע כ-60 אלף בשנתון 2006-08

זה רעיון לא רע בכלל. הרכב אמין והתחזוקה לא יקרה מידי, וכל זה כמובן אם טופל טוב. וגם לא יעשה לך את האמאמאמא של הבעיות.

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

הייתי בדילמה שלך, גם אני התלבטתי בין רכב עם נטיות ספורטיביות לניסאן אלמרה, כיום אני בעלים של אלמרה כבר חצי שנה וקצת מעל 10 אלף קילומטר!.

הרכב למכירה אגב פה בפורום.

אל תחפש בו ספורטיביות כי הוא ממש לא ספורטיבי ( זה יתרון אבל כי הוא גם לא מפתה אותך ללחוץ) רכב מאוד משעמם, תן גז וסע אל תלחץ אותו לפינות כי הוא ממש לא אוהב את זה ( אוטו של זקנים אני קורא ךו) מצד שני לעומת הפג'ו שהחזקתי לפני שבאמת הרגה אותי בתקלות! הרכב הזה ב 10 אלף קילומטר שהוא אצלי לא שמתי עליו שקל.

קניתי אותו מבן אדם מאוד מבוגר שהחזיק בו 8 שנים ולא חסך ממנו שקל! טיפל בו רק במורשה ( שלושה ימים לפני הקניה הוחלף ברכב 4 צמיגים חדשים ,טיפול גדול וטסט לשנה ) הרכב נבדק ויצא בלי תאונות , הוא נראה מצוין לגילו.

אני אישית מאוד מרוצה מהרכב, נוסע איתו לא מעט.

למה אני ממליץ לך ובכל זאת מוכר? צריכת דלק ( פה חשדתי ) אני עושה עם הרכב סביבות ה 1-10 ואני נהג רגוע איתו.

אני מתחיל ללמוד ומחפש משהו חסכוני. אם יש לך ג=ם תוכניות על לימודים קח לך רכב ידני, איביזה 1.6 מ 2009 תעשה תעבודה ( אולי לא ספורטיבית אבל הרבה יותר מהנה לנהיגה מהאלמרה ).

ותתחדש!

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים והמפרטים.

אז ככה. זו באמת התלבטות שאני באמת לא סגור על עצמי. היה לי יונדאי אקסנט 2 דלתות היה לי גולף 2.0 שנת 2001 ועכשיו? כרגע בלי אוטו והלוואי שהייתי סגור על עצמי, כי מצד אחד אני רווק אז למה לי אוטו כזה פרווה כמו הניסאן אלמרה? מצד שני לרוב - רכב פוזה מגניב וכו'.. זה בעסקת חבילה אחת עם "תקלות ובעיות"

אגב התקציב הוא בסביבות 15-20 גג. לכן אני מסתכל על השנתונים האלה. אלמרה אוכל 1.10 ? חשבתי שהוא קצת יותר חסכוני. ואם מתבייטים על סיאט איביזה אז מן הסתם זה יהיה סביב שנת 2000 ידני והבנתי שיש דגם רציני של הטורבו שהוא מאוד מעניין. בקיצור. מה אתם ממליצים? רכב של סבא רגוע ושקט? או שאת הרכב סבא הזה כדאי לקנות עוד כמה שנים. ולהרגע אולי להביא איזה איביזה או משהו אחר שיכול להיות מעניין?

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם
אז חשבתי על יונדאי קופה שנתון 97-99 בערך או סיאט איביזה ידנית 1.8

ואם אתה מתכוון ללכת לכיוון סיאט איביזה 1.8 ולהשקיע כ-60 אלף בשנתון 2006-08

זה רעיון לא רע בכלל.

רק אני לא מבין מה זה סיאט איביזה 1.8?

האיביזה היחידה שנמכרה עם נפח מנוע כזה הייתה האיביזה 20VT בשנים 01'-02',

ואחרי זה הקופרה או ה-FR. כל הדגמים הם בעלי טורבו ולא נקראים 1.8

פורסם
רק אני לא מבין מה זה סיאט איביזה 1.8?

האיביזה היחידה שנמכרה עם נפח מנוע כזה הייתה האיביזה 20VT בשנים 01'-02',

ואחרי זה הקופרה או ה-FR. כל הדגמים הם בעלי טורבו ולא נקראים 1.8

ביד 2 יש מלא כאלה. שנתון של 2001-2004 אני מסתכל יותר לכיוון שנת 02-03 דורשים עליהם בין 25-38 רק חבל שכמעט כולן עם צבע מעפן או קילומטראז' ויד קצת גבוהים. אבל יש שם לא מעט מציאות. לכן אני שואל..

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם
אתה יכול לצרף קישור למודעות האלה בבקשה?

זה לא נותן לי לפרסם קישורים כי אין לי 20 הודעות עדיין..

בכל מקרה -

יד 2 תראה סיאט איביזה שנתון 01-03

ואז תסדר את המודעה לפי נפח מה שזה יראה לך מ 1800 ומטה

הפועל חולון אהבת חיי

• תוכן חדש...