Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

80k [קיה פיקנטו?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר התלבטויות רבות בין רכבי מיני וסופר מיני , הגעתי למסקנה על קניית רכב חדש מהחברה בקטגוריית המיני.

אמנם חיפשתי רכב מדליק כמו סיאט איביזה / יונדאי ולוסטר(יד 2) שזה מעל התקציב ובמיוחד מחיר הביטוח והטיפולים של האיביזה יקר

מאוד.

הרכב שאני נוטה לכיוון שלו הוא קיה פיקנטו 1.2EX.

רציתי להתייעץ אתכם

1. האם הבחירה היא נכונה(רכב אמין , צריכת דלק נמוכה וכדומה)?

2. האם התקנת אגזוז Remus עם האישורים הנדרשים מ PITSTOP תגרום לבעייה מכנית לרכב לטווח הארוך?

3. האם ישנם חישוקים קלים במידה R14 במידה ולא האם ניתן להעלות את המידה(בהתאם להוראות היצרן ומשרד הרישוי) ומה המשמעות?

פורסם

1. בינתיים הפיקנטו מסתמנת כמכונית די אמינה אבל אל תצפה לצריכת דלק נמוכה במיוחד. הרכב לא ידוע כחסכוני במיוחד.

2. אגזוז ראמוס על פיקנטו?! נו, באמת... זה מגוחך מאוד. אבל אם אתה מתעקש, כן זה עלול לגרום לבעיות מסוימות במימוש האחריות.

3. הפיקנטו ספורט מגיעה עם חישוקי 15 אינטש׳ ולכן סביר מאוד להניח שיהיה אפשר לעלות למידה הזאת גם בדגם ה-5 דלתות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיאסטה/פאביה לדעתי בחירה יותר חכמה, גודל, צריכת דלק ואמינות, אם אתה מאפשר גיר ידני.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

אני מבין לפי הדגם שאתה מחפש אוטומט,לדעתי בתקציב הזה היא מומלצת,יש יש אפשרות לידני יש את הספורט,אני מאוד אהבתי אותה אם כי היא לא ממש זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכבים במוטודיל הם יד שנייה 0 ק"מ נכון?

לא מקבלים יד 1...

נכון.

לדעתי, הסוזוקי בהנחה משמעותית. את הניסאן מיקרה אוטומטית (הדגם החדש) ככל הנראה אפשר יהייה לרכוש מהיבואן בשנת 2014 ב 85K .

פורסם

מה כל מגוון הרכבים שיש עד 80000 שח? (ידניים ואוטומטים)

יש איפשהו רשימה כזו? אולי אני טועה שאני מקובע על פיאסטה ידנית? יש עסקאות יותר טובות ממנה (77k)?

פורסם

אז לא הבנתי למה לא פיקנטו?הוא נחשב רכב אמין ונשמע שמתאים לצרכים ולדרישות שלך.

עשו לו במאקו רכב "מבחן דרך" אולי זה יעזור לך (זה לא נותן לי להעלות לך את הקישור אז תחפש את זה אם תרצה)..

• תוכן חדש...