Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף הגיע, ומבחינתי זו פעם ראשונה לגמרי שאני סובל מקור. ברמה של באמת סבל. היה לי מעיל Softshell של קולומביה, אבל היום אני קטן מידי בשבילו. במקום ה-XXL שלו, אני צריך S או אפילו XS. יש סיכוי למצוא דברים כאלה בחנות בזרזיר? אני גר במרחק של 30 ק"מ משם, ואני יכול לעשות את זה בדרך לבקר את ההורים מחר או מחרתיים. שווה את זה? מה המחירים של פחות או יותר?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מהנסיון שלי עם החנות עודפים בלוד,המחירים לא ממש אטרקטיביים וההיצע הוא של שנים אחורה.

בקיצור-לא הייתי נוסע לשם 30 ק"מ.

פורסם

מהנסיון שלי עם החנות עודפים בלוד,המחירים לא ממש אטרקטיביים וההיצע הוא של שנים אחורה.

בקיצור-לא הייתי נוסע לשם 30 ק"מ.

אתה מודע למשמשעות של מילה "עודפים" וקונצפט של חנות עודפים?

פורסם

נצל"ש

מחפש המלצה לחנויות עודפים של קולומביה, THE NORTH FACE וכו' של ביגוד תרמי באזור המרכז.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אתה מודע למשמשעות של מילה "עודפים" וקונצפט של חנות עודפים?

מודע למשמעות ולקונספט,עדיין - אני מדבר איתך על 6 שנים אחורה ויותר,לא זכור לי שהייתי בחנות עודפים שהחזיקה מלאי של כ"כ הרבה שנים - והנקודה העיקרית שלי בפוסט הקודם היא שהמחירים לא היו בהתאם.

Charge,

החנות עודפים של קולומביה ממוקמת בלוד - הורקנוס 5 בתוך קומפלקס גדול של מחסנים. זהו המחסן של היבואן (סער)

באתר אינטרנט שלו ניתן למצוא את הכתובות של שאר חנויות העודפים אם זכור לי נכון,יש גם הרבה ציוד רכיבה וטיולים שם.

פורסם
נצל"ש

מחפש המלצה לחנויות עודפים של קולומביה, THE NORTH FACE וכו' של ביגוד תרמי באזור המרכז.

"קניון העודפים" בהרצליה.

לא זוכר את רשת אליה משתייכת החנות (למטייל/ריקושט/?) אבל לפני שנתיים קניתי משם מעיל דק טרמי ב250 בעוד שלפני כן ראיתי את מחירו מעל 400

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כדאי לבדוק אולי יש חנות עודפים שלהם' date=' או מעילים שלהם בחנויות עודפים בחוצות המפרץ.[/quote']

את חנויות העודפים בחוצות המפרץ חרשתי בשבוע האחרון. אין מדף שם שלא עברתי. לא מצאתי משהו שמתקרב לזה :(

תודה לכולם על ההמלצות. נזכרתי הרגע שיש חנות עודפים של למטייל במרכז הקונגרסים בחיפה. אני אקפוץ לשם עכשיו ואבדוק את המצב. תחזיקו אצבעות :oops:

פורסם
את חנויות העודפים בחוצות המפרץ חרשתי בשבוע האחרון. אין מדף שם שלא עברתי. לא מצאתי משהו שמתקרב לזה :(

תודה לכולם על ההמלצות. נזכרתי הרגע שיש חנות עודפים של למטייל במרכז הקונגרסים בחיפה. אני אקפוץ לשם עכשיו ואבדוק את המצב. תחזיקו אצבעות :oops:

הצעה נוספת שאתה יכול לשקול והיא לבדוק מחירים בחו"ל ולהזמין בארץ.

http://www.amazon.com/s/ref=sr_st?keywords=columbia+softshell&qid=1386838342&rh=n%3A1036592%2Ck%3Acolumbia+softshell&sort=relevance-fs-browse-rank

פורסם
אני אשמח אם תציץ לראות אם יש איזה כפפות נורמאליות.

יום המזל שלך. אני גם מחפש כפפות נורמאליות, דקות עם טאץ'. אתמול ראיתי בחנות קולמביה בגרנד קניון את אלה. לא היה להם במידה M - אחרת הייתי עושה העברת בעלות.

פורסם

ממה שקניתי בסער עודפים יש גם דברים עדכניים וטובים והמחירים הם בסוף כמו בארה"ב (כלומר תיקח מחיר אמריקאי וכפיל בשער הדולר בלי מע"מ ומיסים וזה מה שתשלם שם בערך)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הייתה לא מזמן כתבה של נגה ניר נאמן בדיוק על הנושא של חנויות עודפים.

המסקנה הייתה שחוץ מהשלט שבחוץ, מדובר בפיקציה.

התקנה הישראלית מחייבת אותם שמינימום 10% מהחנות יהיה עודפים וכל היתר חנות רגילה לחלוטין למרות שכתוב עליה "שקר כל שהוא עודפים".

בפינת החנות יש ערמת סמרטוטים שאף אחד לא יקנה בהנחה של X%, כל יתר החנות, רגיל לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לצערי נראה שבגירה צודק. מביקור בעודפים של למטייל, המחירים לא רחוקים, במיוחד מהחנויות הרגילות. מעיל סופט של חברות לא ידועות כמו Wildcat או Northland במחירים קצת פחות מ 500 ש"ח.

המעיל של קולומביה נקנה לפני מספר שנים בריקושט ב 600 ש"ח... אז משהו פה לא מסתדר. מחר או היום בערב אני אנסה לעבור בזרזיר בכל מקרה, להפסיד אין לי הרבה.

• תוכן חדש...