Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אתה קבעת שהוא כזה?

כי אתה היית קונה משהו אחר?

אתה גם חושב שאבארט 500 זה לא רכב מהנה, או לא רכב ספורטיבי (לא זוכר את הניסוח המדוייק, אפשר למצוא אותו) ויש אלפי אנשם בעולם (ולפחות מאות מהם בארץ) שחולקים עליך.

בMOMA, אחד מהמוזיאונים החשובים ביותר בעולם לאומנות, שוכבת לה יצירה, מעין פסל קטן של ארנב. הפסל הזה עשוי מחרא ארנבים טהור. כן, כן. חרא ארנבים. והדבר הזה מצא את דרכו לMOMA וככל הנראה יהיה גם מישהו בעולם שישלם סכום לא מבוטל על חרא ארנבים, אחרי שזה ירד מהתצוגה שם.

אבל זו דוגמא קיצונית.

המוזיאון מלא ביצירות סטייל קזימיר מלביץ', שאין בהן אלא ריבוע או שניים בצבעים שונים. לעיתים הצבעים האלו מסתדרים יותר ולעיתים פחות. ייחודיות? כן, ייחודיות של גאון שיווקי שהצליח לשכנע שארנב מחרא של ארנב זו אומנות.

אפשר להשוות מה שרוצים למה שרוצים. בסוף הכל זה שיווק וחיבור של אנשים לאלמנט כזה או אחר במוצרים או יצירות שונות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין אותי לדעת מה המחיר של כל הגרסות ה-595 שהן בעלות הקיט של אסה-אסה, אבל הם לא מחווה לאף אחד.

אגב, מתי מוציאים טריביוטו פאביה?

הדבר הזה יעוף כמו לחמניות.

אאל"ט, 230,000 ש"ח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כי אתה קבעת שהוא כזה?

כן, אני קבעתי.

אני בד"כ כותב את דעתי, ולדעתי לא כל דבר בעולם הזה הוא אישי ובלתי ניתן לשיפוט.

יש התנהגויות ובחירות שאני חושב שהן מטומטמות, וזו דוגמא מצויינת לזריקת כסף על משהו חלול, חסר משמעות ונטול ערך.

אין פה מהות. רק פוזה. רק פוזה של "זרקתי כסף על משהו, שרק מעטים אחרים גם זרקו עליו כסף".

זה שאין שומדבר במשהו הזה שמצדיק את הכסף, זה לא חשוב.

העיקר שנזרק.

אתה גם חושב שאבארט 500 זה לא רכב מהנה, או לא רכב ספורטיבי (לא זוכר את הניסוח המדוייק, אפשר למצוא אותו) ויש אלפי אנשם בעולם (ולפחות מאות מהם בארץ) שחולקים עליך.

זה לא מדויק. אתה יכול לחפש את מה שאני חושב ממה שכתבתי בעבר.

ויש מיליוני מעריצי ריהאנה שחולקים על דעתי שמה שהיא עושה זה זבל. SO?!

פופולריות זה לא טיעון.

בMOMA, אחד מהמוזיאונים החשובים ביותר בעולם לאומנות, שוכבת לה יצירה, מעין פסל קטן של ארנב. הפסל הזה עשוי מחרא ארנבים טהור. כן, כן. חרא ארנבים. והדבר הזה מצא את דרכו לMOMA וככל הנראה יהיה גם מישהו בעולם שישלם סכום לא מבוטל על חרא ארנבים, אחרי שזה ירד מהתצוגה שם.

השאלה היא למה זה אומנות.

מישהו יוכל להסביר לך ואתה יכול להחליט אם ההסבר הזה נותן ערך או לא. ביצירת אומנות, ההקשר הזמני/תרבותי והסיבה ליצירה, הם חלק בלתי נפרד מהערך שלה. בלעדיהם לא תבין למה היא במוזיאון. כשאתה מנסה לשפוט יצירת אומנות כפשט, על סמך ה(אין) ידע שלך באומנות, אתה מנסה לתת פרשנות מעולמך למשהו שלא באמת קשור אליו. זה כמו לנסות לפרשן את התנ"ך, בלי ללמוד את ההקשר הרחב שלו ושל האמונה היהודית.

ועדיין אין בין זה לבין מוצר צריכה המיוצר בפס ייצור דבר וחצי דבר.

למה שלא מקרר סאמסונג, ספיישל אדישן, עם פס זהב על המגירות וחתימה של רושפלד?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני כבר מחכה לפעם הבאה שפיאט יוציאו גרסת מחווה, אולי לקארספורום בזכות כמות המלל חסר הפואנטה אך תורם לפרסום שנשפך פה.

המטרה העיקרית של הרכב הזה היא להוות פרסומת וליצור עוד באז סביב ה500 ולדעתי המטרה הושגה במלואה. אגב, אין כל ספק שכל היחידות יימכרו ללא מאמץ מיוחד מצד אנשי פיאט.

פורסם

ואני חשבתי שהתוספת על האיביזה בוקה נגרה מוגזמת :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בתור תרגיל שיווקי, הרעיון גאוני, ללא ספק.

כמכונית, היא שווה בדיוק שליש מהמחיר שדורשים עבורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני כבר מחכה לפעם הבאה שפיאט יוציאו גרסת מחווה, אולי לקארספורום בזכות כמות המלל חסר הפואנטה אך תורם לפרסום שנשפך פה.

המטרה העיקרית של הרכב הזה היא להוות פרסומת וליצור עוד באז סביב ה500 ולדעתי המטרה הושגה במלואה. אגב, אין כל ספק שכל היחידות יימכרו ללא מאמץ מיוחד מצד אנשי פיאט.

ואני מחכה ליום שאלפיסטים יהיו קצת יותר אובייקטיבים וקצת פחות רגישים בכל שרשור על איטלקיות.

חוץ מפרארי. אף פעם אל תהיו אובייקטיבים בשרשורי פרארי.

פורסם

^

למה לא אובייקטיבי? טענתי משהו לא נכון וביססתי אותו על דעה?

נ.ב. דווקא כמה ממתנגדי הטריבוטו (או פיאט בכללי) עוד שניה יוצאים להפגין בכיכר העיר :lol:

פורסם

די דיי עם השטויות האלה.

זה לא אומנות היא נראת כמו חתיכת גרוטאה עם תוספות. ולא משלמים 400 אלף על פיאט נקודה!

אי אפשר לחפש תשובה למה היא שווה את הכסף, כי היא פשוט לא.

כי אני החלטתי? לא! היבואן בעצמו חושב ככה לכן הוא ייבא רק 2 כאלה. גם הם ידעו שאין הרבה מטומטמים שירכשו רכב כזה בסכומים כאלה. וכשאני יראה את הרכב הזה באיזה נסיעה אני יגיד לאשתי, ״אה הנה מטומטם אחד מתוך שתיים שיש בארץ״ סוג של סלב, מטומטם.

מי שיש לו כסף ואוהב מוטוריקה לא חסר כלים שיגרמו לך להמריא מיופי ,כוח וגימיקים. כך שלא מדובר פה לא ביופי, לא בטכנולוגיה, ובטח לא בעוצמות שתרם נראו בטווח המחירים הזולים יותר בחצי. חוסר פרופורציה בין השקעה לתמורה.

אבל, כל אחד ומה שעושה לו טוב (:

פורסם

למה לא אובייקטיבי? טענתי משהו לא נכון וביססתי אותו על דעה?

זה היה מכוון לכלל האלפיסטים ובמספר שרשורים, לא רק אלייך ובשרשור זה ספציפית.

ובכל זאת:

זה שהאיטלקים אלופים בשיווק והיפנים לא, זה גם ידוע

פורסם

אז אתה טוען שה500 אינה הצלחה שיווקית (ואני לא מתייחס לגרסאות הטריבוטו בהכרח)?

נמק.

:shock:

מי היה המרצה שלך ללוגיקה? איך הבנת שאת זה טענתי?

פורסם

לא טענת שום דבר לא נכון, אתה פשוט מקבל בביקורתיות פחותה, מוצר שמגיע מהיצרן החביב עליך וזה מובן לחלוטין ובסדר גמור!

אני למשל מאמין שאם VW היו מוציאים גולף GTI למבורגיני טריוביוט (וזו סתם דוגמא לרכב ספורטיבי פופולארי אחר בישראל אז בא לא נעשה את זה VW נגד פיאט/ אלפא)ומתמחרים אותו בחצי מליון ש"ח, היה לך מה להגיד בעניין.:wink:

בא ניקח דוגמא אחרת, VW זה נושא טעון, אופל אסטרה OPC "קורבט טריביוט" בחצי מליון שקל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...