Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני מבין וגם קורא, מדובר על שינוי משמעותי למפרט של האבארט הסטנדרטי..

שינוי מהמפרט של האבארט? כן.

שינוי מהמפרט של ה 500 SS ? בקושי (עוד 20 כ"ס).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חזרתי לפני חודשיים מעשרה ימים בצפון איטליה, מישהוא בפיאט צריך לאבד את המשרה שלו על כמות השברולט ספארק שמציפות בכמויות לא שפויות את רחובות איטליה.

יש לאיטלקים פיאט 500 עם נוכחות יפה מאוד על הכבישים, יש להם פיאט פנדה שמהדגם החדש לא ראיתי במשך 10 ימים ולו אקזמפלר אחד בודד ויש להם פונטו שבמשך עשרה ימים ראיתי אחת או שתיים חדשות וגם אפסילון שמהחדשה ראיתי אחת או שתיים.

ומה אתה כן רואה?

טונות על טונות של שברולט ספארק :brickwall::screwy:

עד כאן ל"אלופי השיווק האיטלקים" :wink:

אני לא חושב שזה בכלל מעניין אותם. בינתיים נראה שעיקר המאמצים הולכים להשלמת הרכישה של קרייזלר, סין וארה"ב, פרארי, מאזרטי ואלפא רומאו (בשנה הבאה דברים אמורים להתחיל לזוז בכל הנוגע לאלפא).

מעבר לכך, הם מצליחים למכור פיאט 500 ידנית לאמריקאים! nuff said

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אבל - ותמיד מגיע האבל, המחיר שלה (בדומה לקודמותיה) משאיר אותה בגדר ה"פריט אספנים".

.

לא המחיר שלה הופך אותה לפריט לאספנים, הגבלת כמות הייצור הופכת אותה לפריט לאספנים ומכאן נגזר המחיר.

אגב זה לא פריט אספנים שיעלה את ערכו, זו מכונית שהיא סוג של קוריוז, עוד גירסת מחווה ל״רכב יקר״ עם תג מחיר של ״פרארי״.

אני מחכה ליום שפרארי יוציאו 458 בגרסת ״פיאט טריבוטו״ במחיר של ״פיאט״, אני אקנה איזה 2-3....

;)

אני מכיר 2 בעלים של 500 בגרסת ״פרארי״, נרכשו על ידי 2 בעלי פרארי כי זה משעשע אותם לומר שיש להם בייבי פרארי ליום יום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא חושב שזה בכלל מעניין אותם.

חבל שכך, זה השוק הכי גדול, הכי נאמן והכי זמין שלהם. אם הם יפסיקו למכור פיאט באיטליה, עדיף לסגור את החברה ולהשאיר רק את ה 500 כמותג עצמאי. טוב, הלכה למעשה, זה מה שהם עשו.

בינתיים נראה שעיקר המאמצים הולכים להשלמת הרכישה של קרייזלר,

שמע, דיימלר ברחו משם כל עוד רוחם בם, לא יודע איזה זהב טהור פיאט חושבים שהם ימצאו שם.

סין וארה"ב, פרארי, מאזרטי ואלפא רומאו (בשנה הבאה דברים אמורים להתחיל לזוז בכל הנוגע לאלפא).

מעבר לכך, הם מצליחים למכור פיאט 500 ידנית לאמריקאים! nuff said

שמע, אתה רוצה להציג אותם כתאגיד חובק עולם ששני רק לVAG?

תפאדאל, אני לא אפריע לך רק שבינתיים חוות דעתי על עניין הרכישה של קרייזלר ע"י פיאט היא יותר תהיה בסגנון של "איך הפשפש עלה למעלה?"

יום אחד נגלה שמרבית הרכישה של קרייזלר בוצעה עם כספים מכובסים של הקוזה נוסטרה ואף אחד לא יהיה מופתע!

פורסם

בגירה אני אגיד לך מה הם מחפשים בקרייזלר:

* גישה נוחה לארה"ב עם מותג מבוסס בארה"ב (פיאט לא נמכרה בארה"ב כמה עשורים טובים, כנ"ל אלפא רומיאו ולנצ'יה, פרארי ומזראטי לא מספיק עממיות כדי להשתמש בהן למכירה בארה"ב, והאלפא 8C לא נמכרה במספרים מספיק גדולים כדי לבסס מותג).

* שיתוף פלטפורמות (שימושי לחידוש הדגמים הבינוניים-גדולים כמו אלפא 159, לנצ'יה תזיס והנמכרים כמו אלפא רודסטר), מן הסתם מכוניות כאלה נמכרות במספרים יפים יותר בארה"ב מאשר באירופה, וללא מכירה בכמויות אין הצדקה לאף אחד מהדגמים האלה.

דיימלר ברחה מקרייזלר כל עוד נפשה בה כי בין מרצדס, סמארט ומאיבאך יש לה דריסת רגל טובה יותר משל קרייזלר בארה"ב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הרציונל של "למה לקנות" ברור לחלוטין, זה רק היכולת הכלכלית שהפתיעה אותי.

בנוגע לקרייזלר, היו גם דיבורים נרחבים על אי סדרים מנהליים בקרייזלר שהעבירו את אנשי דיימלר על דעתם הייקית להחריד, חבר את זה עם תרבות ה"יהיה VA BENE" האיטלקית ואני מהמר שהשותפות הזו תעשה רק רע לכל הצדדים. ימים יגידו.

פורסם

חלק משמעותי מאוד מהיכולת הכלכלית הגיע ממכירות ה-500 לגירסאותיה, ללא ה-500 כנראה שפיאט הייתה עדיין בהנשמה או נגאלת מייסוריה.

אני בטוח שגם המכה של 2008 שהכתה דיי חזק את קרייזלר השפיעה בהחלטה של דיימלר לברוח משם, האמת שלא ברור למה מלכתחילה דיימלר הייתה שם, לא היה להם מה להרוויח כל כך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מכיר 2 בעלים של 500 בגרסת ״פרארי״, נרכשו על ידי 2 בעלי פרארי כי זה משעשע אותם לומר שיש להם בייבי פרארי ליום יום.

בדיוק ללקוחות כאלה המכוניות האלה משווקות. אך ורק למי שבעיניו זה מגניב להגיד שיש לו טריבוטו.

אני לא רוצה להכנס לפרטים אישיים, אבל גם הגוצ'י שנמכרו בארץ זה לא למי שהעדיפה את זה על רכב אחר אחרי שיקול כלכלי קר אלא מישהי שמרוחה על גוצ'י וגם לכלב שלה קוראים גוצ'י.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
חלק משמעותי מאוד מהיכולת הכלכלית הגיע ממכירות ה-500 לגירסאותיה, ללא ה-500 כנראה שפיאט הייתה עדיין בהנשמה או נגאלת מייסוריה.

יתרה מזו, ה 500 היא בערך המוצר היחיד שהקונצרן הזה מוכר.

לנצ'יה קיימת תיאורטית, אלפא לא ממש עושה חיל וממכירת מכוניות ספורט יקרות קשה להחזיק כזה קונצרן.

כבר שנים ארוכות פיאט אינה נוכחת בפלח השוק העיקריים באירופה, הסופר מיני והקומפקטיות, שלא לדבר על מכוניות מנהלים וסאלון, בהן שולי הרווח הם הגדולים ביותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא רוצה להכנס לפרטים אישיים, אבל גם הגוצ'י שנמכרו בארץ זה לא למי שהעדיפה את זה על רכב אחר אחרי שיקול כלכלי קר אלא מישהי שמרוחה על גוצ'י וגם לכלב שלה קוראים גוצ'י.

בין השורות, אני מבין שנמכרה גוצי אחת? :lol:

פורסם

תפאדאל, אני לא אפריע לך רק שבינתיים חוות דעתי על עניין הרכישה של קרייזלר ע"י פיאט היא יותר תהיה בסגנון של "איך הפשפש עלה למעלה?"

יום אחד נגלה שמרבית הרכישה של קרייזלר בוצעה עם כספים מכובסים של הקוזה נוסטרה ואף אחד לא יהיה מופתע!

האהדה הגדולה שלך לפיאט היא מין המפורסמות, כזו שגם ללשון המבודחת קשה להסתיר. ואין פה ענין של תחרות עם מישהו, ודאי לא עם VAG, ורכישת השליטה בקרייזלר, פשפש או לא, קוזה נוסטרה או לא, נראית נכון להיום כצעד נבון שהוכיח את עצמו, הגם שהקפיא כנראה את הרצון האיטלקי לעשות משהו באירופה וחוות דעתי היא שזה מצער, אפילו מאוד וגם זו חוות דעתי שכן העסק הזה שקוראים לו פיאט דווקא יודע לעשות מכוניות שיודעות מצידן לעשות חסד עם רוכשיהן ואפילו לא מטריחות אותם למוסכים יותר מדי. אז אפשר ומותר ללגלג, אבל גם קשה למצוא מכוניות קטנות ועתירות אופי כמו ה 500 ואפילו קומפקטיות מרנינות כמו הבראבו נוחה עדן וגם הדלתא והאפסילון והמיטו והג'ולייטה, אולי מכוניות מחורבנות לטעמך, ודאי יקרות מדי, אבל ייחוד ואופי יש להן למכביר.

פורסם

אם מישהו קונה רכב כזה כי יש לו את האחות הגדולה אז מילא.

אם מישהו קונה רכב כזה כי יש לו את הכסף וקצת משעמם לו אז מילא.

אבל בתור רכב פרופר? זה בזבוז של כסף בהתחשב באלטרנטיבות. ולא, לא ניתן ממש לסווג את הרכב הנ"ל כפריט אספנות - זה עדיין לא נכנס למעמד של אספנות (לא מדבר על המובן החוקי, אלא מעמד של משהו שאוספים אותו, כמו בולים) ומכיוון שכדי להיות אספן של משהו, אי אפשר שיהיה פריט אחד מהקטגוריה (נגיד עט אחד) ולומר שיש לך אוסף/אתה אספן.

מעבר לכך, אם השינוי הוא בצבע בלבד, ואין פריטי איבזור יחודיים לדגם הזה, או נתונים יחודיים לדגם - אז זה בשום צורה לא יהפוך למשהו שאוספים, פשוט כי אין טעם.

מישהו ציין כאן עטים - אז קודם כל, עטים שבאים במהדורות מיוחדות (כאילו גרסאות "אספנות") מעוצבים מ-א ועד ת ככאלו, ולא תמצא בהם שום דבר שזהה למהדורות הרגילות (שוב, בהנחה ורק הצבע שונה).

אה, ואם אתה 'מורח' את הדיו כשאתה כותב בעברית, אתה לא יודע לכתוב כמו שצריך/מחזיק את העט לא נכון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה ככל הנראה מתבלבל ביני למישהוא אחר, מעולם לא הייתה לי שום טענה לפיאט כיצרן, יש לי בטן מלאה ובצדק מוחלט כנגד הנציג שלה בארץ הקודש שאו שחושב שאנחנו מטומטמים או שסתם נהנה להתייחס לציבור הרוכשים הפוטנציאלי כמטומטמים.

לפיאט עצמם אין לי שום טענות, הם יודעים לעשות מה שהם יודעים לעשות ונראה שהרכישה של קרייזלר היא לא רק נטישה של הדרך שלהם (כמו שגם אתה ציינת) אלא הרבה יותר גרוע, יציאה לדרך חדשה שבה לא רק שהם לא מבינים כלום, אלא גם מצריך הנהלה חדה, מדויקת, מפוקסת וקפדמית.

ההפך המוחלט מכל הנהלה של חברה איטלקית ופיאט לא יוצאת דופן.

אז לעניות דעתי האישית, בהימור הזה שאומר "בא ננטוש את השווקים המסורתיים שלנו ואת המכוניות שאנחנו יודעים לעשות טוב ובמקום זה נהמר על שווקים שאנחנו לא מכירים ונשווק בהם יכטות אמריקאיות עם סמלים איטלקים ומשפחתיות אירופאיות כיכטות אמריקאיות (עם סמלים אמריקאים) ונפקח על כל הקונגלומרט הזה עם ההנהלה האיטלקית שלנו" אני סקפטי לאן זה הולך.

פורסם

אני לא מנסה כלום, בסה"כ מציג לך את העובדות (שאינך מכיר, מסתבר) כפי שהן. פשוט קרא ואל תשלוף מהמותן דברים שאין להם כל אחיזה במציאות (קוזה נוסטרה? באמת?!).

Fiat Threatens Chrysler Pullback With Union-Pushed IPO

Chrysler won't go ahead with IPO in 2013

עבור קונצרן פיאט, לאור המצב המתדרדר באירופה ולעומת המטרה העיקרית שהיא קרייזלר, השוק האיטלקי (כן פונטו, לא פונטו) ממש אבל ממש לא מעניין את קצה השערה השמאלית על הביצה הימנית של מרקיונה.

כרגע מתנהל מאבק עיקש בין קונצרן פיאט אשר מחזיק 58.5 אחוז לבין VEBA (קרן נאמנות אמריקאית) אשר מחזיקה 41.5 אחוז מקרייזלר בנוגע למחיר. פיאט הינה בעלת הזכות לרכוש את אחזקותיה של VEBA בקרייזלר כבר היום, הסיבה שזה לא קרה היא, כאמור, חוסר הסכמה בנוגע למחיר.

אם מרקיונה יצליח להוציא את תוכניתו אל הפועל, שהיא מיזוג בין פיאט לבין קרייזלר (מיזוג משאבים, הון וכו'), הקונצרן החדש יהיה ה-7 בגודלו בעולם ותהיה לו האפשרות הפיננסית לבצע מהפכה בחטיבה האירופאית (פיאט אוטו). אם ייכשל, זה היה כנראה תחילת הסוף של פיאט.

http://www.autoedizione.com/fiats-chances-at-takeover-increase-due-to-financial-deficits-veba/

הרציונל של "למה לקנות" ברור לחלוטין, זה רק היכולת הכלכלית שהפתיעה אותי.

בנוגע לקרייזלר, היו גם דיבורים נרחבים על אי סדרים מנהליים בקרייזלר שהעבירו את אנשי דיימלר על דעתם הייקית להחריד, חבר את זה עם תרבות ה"יהיה VA BENE" האיטלקית ואני מהמר שהשותפות הזו תעשה רק רע לכל הצדדים. ימים יגידו.

זאת עובדה, אתה יכול להיות מופתע עד מחר.

כבודו של קונצרן דיימלר במקומו מונח, אך בינתיים התרבות הייקית נתפסה עם המכנסיים למטה וגלשה מטה מכל המדרגות כשהיא משאיר שובל חום מאחוריה. פיאט לעומתם דווקא מצליחים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יניב, כן, לפחות גוצ'י אחת. אני מאמין שבזה זה הסתכם.

לדעתי רק מעט פה מבינים את הערך השיווקי של המהדורות המיוחדות. זה לא רכב, זה חפיץ יוקרתי לאנשים שעלות המוצר לא חשובה להם כלל וכלל. המהדורות המיוחדות גם לא אמורות להיות מקור רווח אסטרטגי ליצרן אלא לשמש כמקדם מכירות למותג כולו.

אני באמצע שיחת ועידה אז סליחה על הקצרנות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...