Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא. אלו שיכולים להרשות לעצמם, כן.

אין הצדקה הגיונית או כלכלית לרכב כזה. קונים אותו כי יכולים וכי רוצים.

!AWDSOME

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגירה, יש תמונות חיצוניות של הזוועה הזאת? :lol:

במיוחד בשבילך

fiat-barbie.jpg

אנחנו בולעים את הלוקש הזה שנקרא טריביוטו רק כי זה למכוניות אקזוטיות.

כמה היו מוציאים 400K ש"ח על פיאט 500 טריביוטו גוצי?

2012-fiat-500_100341827_l.jpg

fiat500_gucci2.jpg

6e9231d840463872000fe89ad2ecd974.jpg

לא שחו"ח יש איזה משהוא רע במגוון הגרסאות האלה, ההפך הנכון, זה חמוד מאוד, רק 400K ש"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הברבי לא תצליח בארץ היא ידנית :)

ואני מסכים עם Shmelov שמרוב גרסאות מחווה בסוף אף אחת כבר לא תהיה מיוחדת באמת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם הם ממשיכים להוציא אותן, כנראה שיש בזה כסף. זה שההחלטה לא רציונאלית זה נכון. גם זה שאין במכוניות האלה שום בונוס מיוחד לחובבי הרכב, לפחות לא כזה שאי אפשר להשיג באלפים בודדים. אז מה? כל עוד הן נמכרות סימן שקהל היעד שלהן קונה, גם אם בשביל כמה חבר'ה כאן זה כמו לשתות את ה-Kool-Aid.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנוגע לחלק השני של תגובתך, אני חושב שלא רק באיטליה יודעים את זה, אלא בכל העולם. גם בלקסוס.

הגזמת...:lol:

זו שאלה של מינון, אם תיקח טויוטה תשדרג אותה קצת מבחינה מכנית, תאבזר אותה וגם תבנה את תא הנוסעים עם חומרים משובחים יותר - ועל כל זה תיקח פרמיה של כמה עשרות אחוזים, זה בעיני סביר.

אם תיקח טויוטה, תצבע אותה בגוון אחר, תוסיף פה ושם כתובים על הכיסאות וההגה בדבר ה"דגם המיוחד" - תשנה את הסמלים ותגבה מחיר כפול מהרגיל על הבונבוניירה - אז אצחק על הדביל שקנה את הדבר הזה.

מינון דר'- מינון...

פורסם

dorki,

זה שהאיטלקים אלופים בשיווק והיפנים לא, זה גם ידוע :lol:

אמנם אין ממש קשר לנושא השרשור אבל אם כבר שיווק, ואם כבר מזראטי, אז:

1. Maserati - The absolute opposite of ordinary

2.

3. Maserati chose to unveil its new brand look and marketing communication in Los Angeles

_F4U3838.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא מבין מה הבעיה.

אין דבר כזה מחיר "נכון" למוצר.

יש מחיר, יש קונה, יש עסקה, שלום על ישראל.

מי שרוצה לקנות שעון יד ב60 אלף ש"ח שעושה עבודה זהה (ולטעמי נראה הרבה פחות טוב) מהשעון שלי ב600 ש"ח - שיבושם לו.

מי שרוצה לקנות עניבה ב1000 ש"ח שנראית בדיוק כמו העניבה שיש לי ב100 ש"ח - שיבושם לו.

מי שרוצה לקנות אוטו ב400 אלף ש"ח שזה בעצם אוטו ב90 אלף ש"ח עם תוספות - שיבושם לו.

אין נכון ולא נכון בעסקים.

פורסם
dorki,

אמנם אין ממש קשר לנושא השרשור אבל אם כבר שיווק, ואם כבר מזראטי, אז:

1

לא קשור לדיון אבל המזראטי הזו בעיני כן שווה את הכסף - תוספת קטנה יחסית למחיר שנדרש עבור ה"מזראטי" נושא השרשור. :-D

לא מבין מה הבעיה.

אין דבר כזה מחיר "נכון" למוצר.

יש מחיר, יש קונה, יש עסקה, שלום על ישראל.

אין שום בעיה, יש רק דיון פיקנטי שאנחנו מתענגים עליו.

פורסם
אין שום בעיה, יש רק דיון פיקנטי שאנחנו מתענגים עליו.

אה, טעים...

אם יורשה לי להוסיף מעט מלח לתבשיל, אז רק אומר שמדובר לדעתי בגאונות שיווקית מופלאה של פיאט.

הם יצרו מכונית בעיצוב שיקי נהדר, עם אוירת רטרו בטעם (בלי ליפול לקלישאות של החיפושית החדשה), ועל בסיסה מייצרים אינסוף גרסאות מוגבלות ושאינן מוגבלות עם מרווחי תמחור מדהימים.

על מהלך כזה, שנדיר למצוא דומה לו בעולם הרכב, מגיע לפיאט שאפו אמיתי.

פורסם
dorki,

חזרתי לפני חודשיים מעשרה ימים בצפון איטליה, מישהוא בפיאט צריך לאבד את המשרה שלו על כמות השברולט ספארק שמציפות בכמויות לא שפויות את רחובות איטליה.

יש לאיטלקים פיאט 500 עם נוכחות יפה מאוד על הכבישים, יש להם פיאט פנדה שמהדגם החדש לא ראיתי במשך 10 ימים ולו אקזמפלר אחד בודד ויש להם פונטו שבמשך עשרה ימים ראיתי אחת או שתיים חדשות וגם אפסילון שמהחדשה ראיתי אחת או שתיים.

ומה אתה כן רואה?

טונות על טונות של שברולט ספארק :brickwall::screwy:

עד כאן ל"אלופי השיווק האיטלקים" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא רואה את זה בתור פריט ייחודי, לא משנה כמה מליונים יש לך.

זאת 500 עם מדבקות שיש לה מליון "גרסאות מיוחדות וסופר מוגבלות".

אם יקחו למשל בררה V6 ויעבירו את המנוע טיונינג בפרארי, כנ"ל את המתלים, פנים רכב סטייל לה-פרארי, הגה, ברקסים וכו'...

וייצרו רק טריביוטו 1 שמכיל כ-500 רכבים למשל, זה יהיה מיוחד.

לא 500 עם מדבקות שכל יום מוציאה טריביוטו חדש.

נקודת המוצא הזו שבמצוטט, שמייצגת גם דעת אחרים כאן ולפיה מדובר בפיאט 500 אבארט עם מדבקות וניקלים ותו לא, נדרשת לראיה. לפי מה שאני מבין וגם קורא, מדובר על שינוי משמעותי למפרט של האבארט הסטנדרטי. ומהבחינה הזו לפחות לשים את הגוצ׳י הזו, או הדבר הורוד המעט מבחיל הזה שכאן בסביבה יחד עם המחוות הללו למסארטי ופרארי, פשוט אינו נכון לבד מהיותו בלתי הוגן. אין בזה כדי למעט מהביקורת על הצורך הזה של פיאט למחזר הצלחה יחסית עד זרא ובכך לפטור עצמו מהצורך לפתח דגמים חדשים. נכון שהמדובר בסיפור יקר מאוד, אלא שהוא הכרחי אם יש ליצרן איזה ענין שהוא בפיתוח המותג הותיק הזה. שלל גירסאות לדגם והצלחה יחסית בארה״ב אין בהם די.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...