Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם ארוך לעוד גרסא מוגבלת ל500 אבארט' 695. הפעם בצבע אפור יחודי.

49 יחידות כאלה יוצרו בעולם והסיבה שפתחתי את השרשור הזה היא כי אחת מהן מצאה את דרכה לארץ הקודש.

היא מצטרפת לעוד 7 יחידות אבארט' 695 מיוחדות שנמכרו כאן ושעלות כל אחת מהן מעל 400K שקלים. 3 טריבוטו פרארי (אחת מהן ביבוא אישי) וארבע Edizione Maserati בצבע סגול.

הנה כמה תמונות וקישור לאלבום המסירה שלה בדף של אבארט' ישראל:

1403163_785302741495175_582911437_o.jpg

1405034_785302268161889_1096653706_o.jpg

1403213_785302791495170_1933485662_o.jpg

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי מוצא 400k על דבר כזה?

כל המחוות האלו לפרארי ומזארטי נראה לי כמו חרטא.

גם אם היה לי את הכסף לא הייתי קונה כזה רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יפיפייה, יחודית ומגניבה. ללא ספק עוד 500 מדליקה שעולה על כבישי ארצנו 8)

אבל - ותמיד מגיע האבל, המחיר שלה (בדומה לקודמותיה) משאיר אותה בגדר ה"פריט אספנים".

במחיר הזה יש אופציות יחודיות פחות, אבל מהנות / חזקות / נוחות / פרקטיות (יותר) ומגניבות לא פחות. (M3 משומשת / C63 משומשת / וכדומה - למשל. או תמורת עוד קצת - 4C והיא לא פחות יחודית - בכלל...).

ולפני שקופצים עלי חובבי המותג ואומרים "זה לא אותו הדבר" - כן, אני מבין לאן אתם חותרים... ובכל זאת - על כל היחודיות והמגניבות, יש לא מעט רכבים מרשימים יותר (בתחומי הניהוג וביצועים) שהייתי קונה הרבה לפני האבארת' המדליקה הזאת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מי מוצא 400k על דבר כזה?

כל המחוות האלו לפרארי ומזארטי נראה לי כמו חרטא.

אני מכיר מישהו שיש לו אוסף עטים ביותר מהסכום הזה. עטים נובעים, כאלו שדולפים, שעושים בעיות במטוסים, שלא נוח לכתוב איתם עברית (היד מורחת את הדיו). הם אפילו לא יורדים מעשר שניות במיאוץ מ-0 ל-100, כולה מכשירי כתיבה.

אז יש כאלו שמוציאים מאות אלפים על מכשירי כתיבה ועוד יותר אנשים שמוציאים סכומים גדולים עוד יותר על מכשירים מכניים שמראים את השעה (ומדויקים פחות מקסיו קוורץ דיגיטלי בעשרים ש"ח), אז בטח שתמצא כמה שיוציאו 400 אלף על דגם יחודי של פיאט 500.

פורסם

ההבדל הוא, שלעטים האלה ככל הנראה יש ערך אספני, לרכב הזה רק הזמן יגיד.

זה שעשו רק 49 ממנו לא אומר שזה יהיה רכב אספנות מבוקש בעוד שנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההבדלים זניחים. בטח לא כאלה שיצדיקו 200000 ש"ח הפרש במחיר.

הרוב המכריע של האנשים שרואים אחת כזו ליד אחת שעלתה חצי לא יבדילו.

הקטע במכוניות האלה זה לא איך הן נוסעות. כמו שכבר כתבו, זה פריט אספנים שרק מי שמבין בכלל יודע שזה שונה.

פורסם

לדעתי זה פריט חארטה, כי כל כמה דקות יוצאת עוד "גרסה מוגבלת". רק תבחר איזה טריביוטו אתה רוצה.

מילא היו עושים גרסה ייחודית ל-159/בררה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל אחד והשריטה שלו.

הייתי שם כזה סכום על m3 e30 ולא על פיאט 500,שעם כל הכבוד גם עם מחווה לבוגאטי ווירון נשארת פיאט 500.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לעיתים אני פוגש בתחת הדלק הקבועה שלי 500 פרארי טריובטונה,לאחר שיחה זריזה עם הבעלים (הגאה) הוא אמר בגאווה "זה זה 400 אלף שח,גירסא מיוחדת".

אפרופו שריטה,בהחלט 500E HAMMER עדיף קופה עם בודי רחב.

Porsche 944 turbo

פורסם

אין ספק של-500 יש את הנתונים להפוך לרכב אספנות פופולרי מאוד בעוד 30 שנים.

יש לו בדיוק את הלוק המתאים לזה, לדעתי נחזור לראות עוד הרבה 500 מהשנים האלה בעתיד הרחוק.

נדמה לי שגם בפיאט מבינים את זה, ובגלל זה ריבוי הגרסאות המיוחדות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

על פי רוב, הגרסאות הספורטיביות כמעט תמיד הופכות למכוניות אספנות מבוקשות, וזה אך טבעי.

הדבר היחיד שפיאט מבינים, זה שכדאי לסחוט עוד כמה טיפות מהלימון העסיסי, כי זה בערך כל מה שיש להם להציע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם היו לי כמה מליונים מיותרים הייתי קונה את העקרבים המיוחדים, ואומר את זה אחד שלא מת על הצורה הכללית של ה500 :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...