Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב, כן, לפחות גוצ'י אחת. אני מאמין שבזה זה הסתכם.

לדעתי רק מעט פה מבינים את הערך השיווקי של המהדורות המיוחדות. זה לא רכב, זה חפיץ יוקרתי לאנשים שעלות המוצר לא חשובה להם כלל וכלל. המהדורות המיוחדות גם לא אמורות להיות מקור רווח אסטרטגי ליצרן אלא לשמש כמקדם מכירות למותג כולו.

אני באמצע שיחת ועידה אז סליחה על הקצרנות.

סבבה, אבל אילו מכירות בדיוק זה מקדם? אין לפיאט היצע שיכול להסתמך על זה בכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבודו של קונצרן דיימלר במקומו מונח, אך בינתיים התרבות הייקית נתפסה עם המכנסיים למטה וגלשה מטה מכל המדרגות כשהיא משאיר שובל חום מאחוריה. פיאט לעומתם דווקא מצליחים.

אתה רציני?

באיזה יקום מקביל פיאט מצליחה יותר מVAG ו/או BMW ו/או דיימליר-בנץ?

בטח ובטח לא בלה-לה-לנד (קליפורניה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה ככל הנראה מתבלבל ביני למישהוא אחר, מעולם לא הייתה לי שום טענה לפיאט כיצרן, יש לי בטן מלאה ובצדק מוחלט כנגד הנציג שלה בארץ הקודש שאו שחושב שאנחנו מטומטמים או שסתם נהנה להתייחס לציבור הרוכשים הפוטנציאלי כמטומטמים.

לפיאט עצמם אין לי שום טענות, הם יודעים לעשות מה שהם יודעים לעשות ונראה שהרכישה של קרייזלר היא לא רק נטישה של הדרך שלהם (כמו שגם אתה ציינת) אלא הרבה יותר גרוע, יציאה לדרך חדשה שבה לא רק שהם לא מבינים כלום, אלא גם מצריך הנהלה חדה, מדויקת, מפוקסת וקפדמית.

ההפך המוחלט מכל הנהלה של חברה איטלקית ופיאט לא יוצאת דופן.

אז לעניות דעתי האישית, בהימור הזה שאומר "בא ננטוש את השווקים המסורתיים שלנו ואת המכוניות שאנחנו יודעים לעשות טוב ובמקום זה נהמר על שווקים שאנחנו לא מכירים ונשווק בהם יכטות אמריקאיות עם סמלים איטלקים ומשפחתיות אירופאיות כיכטות אמריקאיות (עם סמלים אמריקאים) ונפקח על כל הקונגלומרט הזה עם ההנהלה האיטלקית שלנו" אני סקפטי לאן זה הולך.

עשה עמדי חסד, אל תביא אותי לחשוב שסטיגמות נוגעות רק לענינים של מיתוג, איכות ואמינות, אלא גם ליכולות ניהוליות והיחס בינן למוצא אתני. אז נכון שאני לא מכיר את מקורות המימון הנסתרים של פיאט, גם לא את כישורי המנהלים בעסק הזה כמוך, אבל לתאגיד ענק שמנהל עסקים מאוד מורכבים בכל העולם ומחזיק מפעלים כמעט בכל היבשות, חשבתי שאפשר לתת מעט יותר קרדיט בענין ( ודווקא ההתנהלות שלו עם קרייזלר משך אותו מספר שנים מועט שהוא בעל השליטה דווקא מראה על סיבה טובה למתן קרדיט שכזה ), אבל כידוע לא מפסיקים ללמוד, השכלתני.

פורסם
בין השורות, אני מבין שנמכרה גוצי אחת? :lol:

כמה שזה מצחיק, הגוצ'י נמכרה בארץ בגרסת 1400 אוטומטית.

והמחיר? אני מקווה שאתה לא שותה כדי לא להעיף את השתייה של המסך.

אבל במחיר של ה-500 גוצ'י היית יכול לקנות אבארט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ב500K אני שם לכם פרארי טסטה רוסה במצב חדש על כבישי ישראל.

לא, אתה לא והסיבה העיקרית היא

הטסטה רוסה הוכרזה רק ב 1984 ורוב הדגמים הם 1985 ומעלה, אז צריך לחכות שנה ,שנתיים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
סבבה, אבל אילו מכירות בדיוק זה מקדם? אין לפיאט היצע שיכול להסתמך על זה בכלל.

500 גוצ'י הופכת כל 500 למגניבוצ'י.

זה ההגיון השיווקי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כמה שזה מצחיק, הגוצ'י נמכרה בארץ בגרסת 1400 אוטומטית.

והמחיר? אני מקווה שאתה לא שותה כדי לא להעיף את השתייה של המסך.

אבל במחיר של ה-500 גוצ'י היית יכול לקנות אבארט.

נמכרו כמה גו'צי בארץ (חלקן סגורות וחלקן 500C) , בקשר למחיר אתה צודק- מתחיל ב172000 ש"ח.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
במיוחד בשבילך

fiat-barbie.jpg

אנחנו בולעים את הלוקש הזה שנקרא טריביוטו רק כי זה למכוניות אקזוטיות.

כמה היו מוציאים 400K ש"ח על פיאט 500 טריביוטו גוצי?

2012-fiat-500_100341827_l.jpg

fiat500_gucci2.jpg

6e9231d840463872000fe89ad2ecd974.jpg

לא שחו"ח יש איזה משהוא רע במגוון הגרסאות האלה, ההפך הנכון, זה חמוד מאוד, רק 400K ש"ח?

אני יודע שיש לך קצת בעיה עם עובדות אבל הפעם בחרת בטעות גמורה דוגמא טובה.

קודם כל לתקן, הגוצ'י עולה בסביבות 170 ולא 400 והיא מדגימה באופן די דומה את ענין נשואת השרשור. הגוצ'י זהה מכנית וזהה באבזור הבסיסי לפיאט 500 רגילה שעולה2/3 ממנה. היא שונה בדברים שאין להם כל קשר עם ביצועי האוטו ועדיין נמכרת. במקרה הזה כאביזר אפנתי. במחיר של גוצ'י אפשר לקנות גרסת אבארט' מאובזרת גם כן אבל בכל זאת מיצרים את הגוצ'י וגם יש לה קהל. למען האמת באירופה יש עוד הרבה גרסאות כאלה ל500 (הורדרדה שהבאת בטון מזלזל היא אחת מהן), בימים אלו ממש התחילו לשווק כאן את ה500S, גם כאן, רמת אבזור בלבד. זלזל כמה שאתה רוצה, יש לזה שוק , אנשים קונים את זה וזהו.

שינוי מהמפרט של האבארט? כן.

שינוי מהמפרט של ה 500 SS ? בקושי (עוד 20 כ"ס).

גם כאן, שוב, יש לך ויכוח עם המציאות, גם בגירסא הערוכה של הפוסט (המקורית למי שלא הספיק לראות טענה, בהחלטיות בגירית טיפוסית, שאין שום הבדל). המציאות אומרת שלגרסאות הטריבוטו יש 180 כ"ס, טורבו גדול יותר, שנויים במתלים/בלמים וצנרת, סעפות שונות ועוד שאני לא זוכר.

את הכל אגב אפשר לקנות, כמובן במחיר שהוא נמוך לאין שיעור מההפרש במחיר שבין האבארט' הרגילה ל695.

אני מעריך שבסביבות 50000 ש"ח נדרשים על מנת להפוך אבארט' רגילה ל695 וזה כולל גם החלפת הכסאות לבאקטים כמו שיש בטריבוטו.

בפעם המי יודע כמה, אין הגיון כלכלי/מוטורי לקנית שום גרסא של 695. מי שקונה אותה קונה אותה בדיוק מאותה סיבה שכלב מלקק את אשכיו, כי הוא יכול.

פורסם

AMIRGER,

בכלל לא בטעות בחרתי את הגוצי.

היא באה להוכיח את מה ששניינו טוענים רק כל אחד מבוצר בעמדתו אז לא שמים לב שאומרים אותו דבר.:-D

שניינו מסכימים שאת תרגיל תמחור הטריביוטו הם לא יכלו להשליך על הגוצי ולכן היא, בצורה כזו או אחרת, מתומחרת, נו, איך נגיד את זה, בצורה שפויה.

אבל בפרארי טריביוטו, חרף העובדה שרכב הבסיס הוא אבארט' וחרף העובדה שבנוסף לאביזרים קוסמטים (שיש גם בגוצי), יש בה גם לא מעט שיפורים מכאניים, עדיין מדובר במחיר מופרך.

זה שיש מי שמשלם אותו, זה יפה מאוד, אבל זה עדיין לא הופך את המחיר למציאותי.

בכל מקרה, בהחלט נראה לי שפיספסת את הסייפה של ההודעה שלי מתחת לתמונת הגוצי:

לא שחו"ח יש איזה משהוא רע במגוון הגרסאות האלה, ההפך הנכון, זה חמוד מאוד, רק 400K ש"ח?

ולמרות ההערה הקצת מתחת לחגורה, ("החלטיות בגירית טיפוסית"? אני אמור להעלב?) שורה זו הופיעה שם כל הזמן, לא הוספתי אותה בעריכה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בדיוק ללקוחות כאלה המכוניות האלה משווקות. אך ורק למי שבעיניו זה מגניב להגיד שיש לו טריבוטו.

כמובן, כאלה שיש להם לא מעט כסף ומכונית שמשוייכת למותג שאליו מופנית המחווה, זה פשוט נראה להם "קול".

על הדרך נתפסים בחכה של פיאט כמה כאלה שאין להם בעיית תזרים מזומנים ומוכנים לשלם המון כסף כדי להיות מיוחדים.

לדעתי רק מעט פה מבינים את הערך השיווקי של המהדורות המיוחדות. זה לא רכב, זה חפיץ יוקרתי לאנשים שעלות המוצר לא חשובה להם כלל וכלל. המהדורות המיוחדות גם לא אמורות להיות מקור רווח אסטרטגי ליצרן אלא לשמש כמקדם מכירות למותג כולו.

אתה צודק בדברייך אבל אני אחדד- הרכב עצמו לא נתפס כחפץ יוקרתי כי בסופו של דבר זו פיאט 500, מה שנתפס כיוקרתי זה המותג האופנתי ששמו מתנוסס בכל פינה ברכב, כלומר אותה הונג קונגית עשירה ומפונקת לא משוויצה בפיאט היקרה שקנתה, היא משוויצה בכך שזו לא סתם פיאט- זה גוצ'י, מבחינתה זה שווה ערך ללהשוויץ בתיק החדש שלה.

עכשיו גם מבינים כמה המהלך של פיאט גאוני- גרסאות מחווה למכוניות על שפונות למין החזק וגרסאות מחווה למותגי אופנה שפונות למין היפה- כיסוי מלא.

אני מסכים שהם סוחטים את הלימון הזה עד תום, פיאט 500 כבר עוקפת במספר הגרסאות את הפורשה 911 (וזה לא דבר פשוט לביצוע...), אוטוטו הם יגלו על זה שבחלקים מסויימים בעולם גוצ'י נחשב לפאסה ואז תצא פיאט 500 בגרסת FENDI, לגברים יוציאו גרסת BREITLING או משהו כזה וכך זה ימשך עד שבסוף ישארו בעולם רק ג'וקים ופיאט 500 על שלל גירסאותיה, עד אז תיהיה 500 בגרסת פאביה ספורט, גרסת במבה אוסם, גרסת במבה אוסם במילוי ביסלי גריל, 500 בגרסת סלמה פינת שדרות הר ציון, 500 בגרסת הסביח של עובד ועוד כל מיני גרסאות שיקיות כאלה.

בנימה אישית, פחות מפריע לי שהמחיר של הגרסאות המיוחדות הזוי, זה מציק בעיקר כי כל ה-500 המיוחדות האלה לא מרגישות כמו הסכום שמבקשים עליהן, למען האמת הן לא מרגישות כמו חצי מהסכום שמבקשים עליהן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התאוריה בגרוש שלי:

חלק מה"כיף" במכונית כזו, זה ההנחה הענקית שאתה מקבל "רק בגלל מי שאתה"...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...