Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני דווקא חשבתי שעם המפרט יבוא של ה GTI החדשה אפשר לקרוא לה טריביוט טרבנט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא פלא שאנשים רוכשים דבר כזה. יש חנויות שמוכרים רהיטים מיוחדים ושם כל שרפרף שניראה ב30ש"ח עולה 140,000ש"ח ויש אנשים שקונים סטים. אז למה שלא יקנו דגם מיוחד של פיאט 500?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני שונא וורוד, באמת. אבל הרכב הזה ממש חמוד, זה יהיה מגניב לנסוע בו כשאתה לבוש בחליפה איטלקית ונראה טיפטופ. סתם קריזה כזאת.

ראיתי כבר כמה 500 פרארי על הכביש והן נראות ממש כמו אבארט.

אם כבר מהדורה מיוחדת של משהו ובמחיר סביר, פורשה הוציאו רודסטר מבוססת 911 לפני כשנתיים כמחווה ל356 , 356 יחידות וצבעים של פעם, רכב מהמם והמחיר לא היה בשמיים, באיזור ה120k$

haters will hate

פורסם
ברגע שיוצאת גולף GTI טריביוטו פאביה אני רץ לקנות :-P

פאביה זה הרכב היחיד שכשיוצאים גרסת טריבוטו זה יהיה לעצמו, זה יקרא:

פאביה ספורט 16v טריביוטו פאביה ספורט 16v.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בלתי אפשרי להוציא מהדורה מוגבלת לפאביה, לפאביה אין גבולות או מגבלות.

מטוס הF16 הוא בעצם טריביוטו למנוע ה16 שסתומים של הפאביה.

אני שונא וורוד, באמת. אבל הרכב הזה ממש חמוד, זה יהיה מגניב לנסוע בו כשאתה לבוש בחליפה איטלקית ונראה טיפטופ. סתם קריזה כזאת.

אתה מתכוון, זה יהיה מגניב לנסוע בו כשאתה נראה כמו הבן הטרנסג'נדר של איזה מיליונר.

הדבר הוורוד היחיד שהייתי מוכן לנסוע בו זה זה:

Elvis

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא פוליטיקלי קורקט, פגעת ציבור שלם של טרנג'נדרים.

תגיד מאותגרים מינית

תגיד chicks with dicks

תגיד בעלי מיאטות

רק אל תגיד טרנסג'נדרים

haters will hate

פורסם

ההרגשה שלי היא שאלו שקונים את הגרסאות המיוחדות והיקרות כבר נהגו באבארט 500 כלשהי ושזה שדרוג מבחינתם. אין ספק שהן יקרות אבל יש פה ענין של אהבת מותג מסוים וכמובן גם הרבה כסף שיש למי שקונה. אני באופן אישית חושב שהגרסאות מדהימות והלוואי ונראה יותר מהן על הכבישים בארץ, ואני כן יכול להבין מי שיש לו כסף ובוחר להוציא אותו על גירסת קצה של אבארט 500 בעוד שבמחיר כזה יכול לקנות איזה רכב מפלצתי וכו', הרי אין שום פרקטיות באבארט 500 גם לא בבסיסית, זה רכב שקונים כדי ליהנות בעיקר.

פורסם
של אהבת מותג מסוים

זהו.

הצלחת לזקק את בסיס הטמטום.

"אהבת מותג".

זה אומר שאפילו אם מוכרים לך מוצר נחות במחיר מופקע, אתה קונה אם יש עליו את הסמל הנכון, כי אתה קונה מנטלית את הבולשיט שמחלקת השיווק דוחפת לך.

הרי אין שום פרקטיות באבארט 500 גם לא בבסיסית, זה רכב שקונים כדי ליהנות בעיקר.

ומה מהנה יותר בלהוציא 200 אלף ש"ח על אותו רכב, פחות או יותר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו אמנם סיבה מטומטמת, אבל זו סיבה. מסתבר שיש אנשים שבאמת נהנים לשלם מחירים מופרזים רק כדי להתהדר בשטויות.

אני חושב שבביגוד רואים את זה הכי הרבה.

זה לא פוליטיקלי קורקט, פגעת ציבור שלם של טרנג'נדרים.

תגיד מאותגרים מינית

תגיד chicks with dicks

תגיד בעלי מיאטות

רק אל תגיד טרנסג'נדרים

למה? זה לא בהקשר מעליב.

חוץ מזה תקינות פוליטית זה לא בשבילי, אני לא פוליטיקאי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר צפדינה מהספרים של ג'ול וורן, שנתקעים באיזה רפסודה מסריחה בלי פירות טריים להרבה זמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...