Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני כל ההקבלות הללו ליצירת אומנות, שעונים וכדומה כל כך מיותרות כי הן לא פוגעות ב-2 המקרים.

יש שמאים שתפקידם להעריך שווי של יצירת אומנות, הם בודקים מקוריות, מי האמן היוצר, ערך אספני וכדומה.

לגבי שעונים כבר הסברתי.

למעט מגבלת ייצור ל-500 על שלל גירסאותיה אין ערך אספני כספי, זה לא פריט שמעלה ערך כפועל יוצא של הערך האספני שלו.

כבר היום ניתן לקנות טריביוטו פרארי במחירים זולים יותר כיד שניה.

מי שחשקה נפשו לשלם 200k שקלים ולקבל אבארט עם כמה סוסים בודדים אקסטרא ותג 695, לבריאות- זה כספו וזכותו להשתמש בו כראות עיניו.

אבל מפה ועד לומר שיש בכך הגיון בריא....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם אמורים לעשות כן, הגירסאות האלה נותנות מספקות יופי של מתח רווחים וחכה, זה עוד לא הכל, אני נוטה לשער שגם התחזוקה תיהיה יקרה יותר, מק״טים זהים של חלפים, מחיר שונה לדגם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
^

אתה מוזמן לבקר בחנויות מותג של קבוצות כדורגל, יצרני רכב (פרארי, פורשה ושות') לבחון את מחירי החולצות באותן חנויות (ביחס לתמורה כמובן) ולהעריך את כמות הלקוחות. :-)

אף אחד לא טען שחסרים מטומטמים. עובדה, זו הגרסה המוגבלת של פיאט 500 ה?

כל הזמן מוציאים גרסאות מוגבלות חדשות, המוגבלים אוהבים את זה :lol:

לא נכון להשוות את זה ליצירות אמנות בין היתר גם בגלל שזה מוצר תעשייתי סדרתי ולא איזה מאסטרפיס שיש רק 1 ממנו והמון חיקויים סביבו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
AMIRGER,

בכלל לא בטעות בחרתי את הגוצי.

היא באה להוכיח את מה ששניינו טוענים רק כל אחד מבוצר בעמדתו אז לא שמים לב שאומרים אותו דבר.:-D

שניינו מסכימים שאת תרגיל תמחור הטריביוטו הם לא יכלו להשליך על הגוצי ולכן היא, בצורה כזו או אחרת, מתומחרת, נו, איך נגיד את זה, בצורה שפויה.

אבל בפרארי טריביוטו, חרף העובדה שרכב הבסיס הוא אבארט' וחרף העובדה שבנוסף לאביזרים קוסמטים (שיש גם בגוצי), יש בה גם לא מעט שיפורים מכאניים, עדיין מדובר במחיר מופרך.

זה שיש מי שמשלם אותו, זה יפה מאוד, אבל זה עדיין לא הופך את המחיר למציאותי.

בכל מקרה, בהחלט נראה לי שפיספסת את הסייפה של ההודעה שלי מתחת לתמונת הגוצי:

ולמרות ההערה הקצת מתחת לחגורה, ("החלטיות בגירית טיפוסית"? אני אמור להעלב?) שורה זו הופיעה שם כל הזמן, לא הוספתי אותה בעריכה.

חס וחלילה, לא התכוונתי להעליב רק להפנות את תשומת לבך שלא כל הידע יושב אצלך.

בתור תרגיל שיווקי, הרעיון גאוני, ללא ספק.

כמכונית, היא שווה בדיוק שליש מהמחיר שדורשים עבורה.

זה הסיכום הטוב ביותר של השרשור הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא דיברתי על יצירות אומנות אלא על חולצות, כובעים, עפרונות (עפרון רגיל, כזה שמחדדים אותו, עם סמל הסוס הצוהל עולה יותר מ-100 ש"ח!).

ויש לזה הסבר הגיוני כלשהו? כנראה שלא, חוץ מאשר העובדה שיש מטומטם שיסכים לשלם. לפחות לדעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם עפרון של פרארי לא עולה 100 שקל, אבל נניח שכן (וזה לא, אני מבקר לא מעט בחנויות וסוכנויות פרארי), מי שיקנה את אותם עפרונות זה מישהו שיש לו כל כך הרבה כסף, כנראה לפחות פרארי אחת בחניה ומספיק כסף לבזבז כדי להסתלבט עם החבר׳ה שאפילו העפרונות שלו הם של פרארי (למרות שהוא בכלל משתמש בעט ואם צריך אז בעפרון שפיצים...).

צריך לעשות הפרדה בין מוצרים שהם ״למכורים עם הרבה יותר מדי כסף ולא מעט הומור עצמי״ לכאלה שיקנו עפרון של פרארי ויחשבו שהם מקבלים ערך מוסף.

פורסם

^

115 ש"ח בישראל, פעם אחרונה שבדקתי.

אגב, אני לא טוען שיש כאן חשיבה רציונלית. אני כן טוען שמה שפיאט עשו כאן אינו יוצא דופן כפי שמנסים להציג זאת.

אני גם טוען שעצם קיומו של השרשור הזה (בפעם ה-2 או ה-3 ולא אחרונה?), שהולך ותופח עם עוד צפיות ועוד תגובות, כנראה מסביר את הסיבה לקיומו של הטריבוטו בצורה הטובה ביותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
רומן, זה מטומטם כי עופר ואחרים החליטו שזה מטומטם.

הרי זה הטעון המשכנע היחיד שהועלה כאן עד עכשיו.

יבגני, נדמה לי שהסברתי עניינית. בשבילך ספציפית גם העליתי לכאן אתמול קישור בהודעה נוספת. גם אלפא דרקו הסביר.

אגב, לא חושב שההסבר הוא "מטומטמים" לא מהותית ולא כדרך ביטוי.

עד כאן בשבילי בשרשור המאוד חשוב הזה.

פורסם
ודאי שהמחיר מופרך, בדיוק כפי שמחיר מהדורת ירושלים מוגבלת של עט OMAS הוא מופרך, או שעון של רולקס מסוג סאבמרינר שהבזל שלו ירוק במקום שחור, שהוא הצבע הסטנדרטי ונמכר רק בשל כך במחיר כמעט כפול, אבל כך בנוי עולם המיתוג והפגישה בינו לבין חשק צרכני עם הרבה כסף יוצרת מחירים מופרכים והאמת היא שאין לזה סוף ומי שרוצה לשנות את הענין הזה של מופרכות, צריך לנסות וליצור קשר עם אבינו שבשמיים בכדי שישנה סוף סוף את הטבע האנושי המחורבן.

מרגיש מעט דביל שאני מצטט את עצמי בפוסט בן יומיים, אבל אצלי לפחות הצורך עולה. פיאט כנראה גיששו מעט באפילה עם הענין הזה וראו כי טוב ובאמת שהם לא לבד. לא חסרות גירסאות מוגבלות או מיוחדות בעולמות הללו של מוצרי הפינוק שהמחירים שלהם בשמיים, אז מי שחושב שהוא יודע לעשות חשבון עם כסף וכמה שווה לשלם על אוטו כזה או אחר, מגיע למסקנה שמי שלא עושה חשבון שכזה הוא אדיוט, מי שקונה אוטו כזה, לא, זה הכל.

פורסם
יבגני כל ההקבלות הללו ליצירת אומנות, שעונים וכדומה כל כך מיותרות כי הן לא פוגעות ב-2 המקרים.

יש שמאים שתפקידם להעריך שווי של יצירת אומנות, הם בודקים מקוריות, מי האמן היוצר, ערך אספני וכדומה.

לגבי שעונים כבר הסברתי.

למעט מגבלת ייצור ל-500 על שלל גירסאותיה אין ערך אספני כספי, זה לא פריט שמעלה ערך כפועל יוצא של הערך האספני שלו.

כבר היום ניתן לקנות טריביוטו פרארי במחירים זולים יותר כיד שניה.

[/size

מי שחשקה נפשו לשלם 200k שקלים ולקבל אבארט עם כמה סוסים בודדים אקסטרא ותג 695, לבריאות- זה כספו וזכותו להשתמש בו כראות עיניו.

אבל מפה ועד לומר שיש בכך הגיון בריא....

אי אפשר לקבוע אפריורי למה יהיה במשך הזמן ערך אספני ולמה לא, לא משנה מה גודל האותיות שבהן הדבר הזה נכתב. עצם הגבלת מספר היחידות נותן סיכוי גבוה יותר לעניין הזה של פריט אספנות, לא מבטיח כלום, גם לא את ההפך.

פורסם
שם ציפו לך בזהב, פה שמו לך תגים מיוחדים וקישוטים אחרים, חווית מסירה ואפילו תעודת מקוריות. Same shit.

לא ממש.

זהב עולה כסף רב, ורואים.

בטריביוטו אתה צריך להיות ילד סופר מתלהב כדי לזהות את הרכב...

הסברת בצורה מעולה.

זה מטומטם כי אתה חושב שזה מטומטם. בגלל זה גם אמרתי שזה טעון מנצח. אי אפשר להתווכח עם זה.

מה אתה מצפה, שאני אתן טיעונים לפי דעתך אתה?!

איזה מין רציונאל של ניהול דיון זה?

אי אפשר להתווכח עם זה שלא שווה לשלם למוצר מחיר מופקע, בשל העובדה ששמו עליו סמל של מותג אחר. זה הרציונאל שאתה לא מצליח להתווכח איתו, אז אתה מביא דוגמאות לא רלוונטיות (אומנות, טכנולוגיה) וטיעונים שלא מגופו של עניין.

למעשה, אין לך טיעון.

להגיד "הכל סובייקטיבי", זה לא טיעון ראציונלי.

זה ויתור על להפעיל את הראש, מראש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...