Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טריבוטו מזראטי המקורית יותר יפה!

הייתי רוצה שיחה של כמה דקות עם אותו אחד ששילם 400K על פיאט 500, לא לתקוף, לא לשכנע, רק לשמוע את הסיבות שלו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על פי רוב, הגרסאות הספורטיביות כמעט תמיד הופכות למכוניות אספנות מבוקשות, וזה אך טבעי.

הדבר היחיד שפיאט מבינים, זה שכדאי לסחוט עוד כמה טיפות מהלימון העסיסי, כי זה בערך כל מה שיש להם להציע.

לא בשמחה אפילו בעצב, נאלץ להסכים. אני מסופק אם ניתן למצוא עוד מכונית עם שלל גירסאות כמו ה 500. וזה בהחלט מצביע על דלות יותר אשר על עושר.

פורסם
ההבדלים זניחים. בטח לא כאלה שיצדיקו 200000 ש"ח הפרש במחיר.

הרוב המכריע של האנשים שרואים אחת כזו ליד אחת שעלתה חצי לא יבדילו.

הקטע במכוניות האלה זה לא איך הן נוסעות. כמו שכבר כתבו, זה פריט אספנים שרק מי שמבין בכלל יודע שזה שונה.

אני בטוח שאתה מבין שכשמנמקים משהו בסיבה כמו "מי שמבין יודע", אז מדובר בסיבה בלתי רציונלית בעליל שנמצאת בעמקי נשמת האספן ובטח שלא בשיקולים הגיוניים כמו: עלויות ייצור או נדירות הפריט.

כשמדובר בפריט שבית החרושת יכול לייצר ממנו כמות בלתי מוגבלת של יחידות, ובעלויות ייצור נמוכות יחסית כי גם לשיטתך קשה למצוא הבדלים בין המזארטי לבין האבארט, אז ניתן להסיק מכך שמישהו באיטליה הבין שיהיו מספיק כאלה שיסכימו לשלם מחיר כפול על הרכב רק בשל מדבקת הדגם שהתקינו עליו.

אשכרה בגדי המלך החדשים.

פורסם

ו...חוזרים לדיון המקורי, שלא רלוונטי מה האוטו הזה נותן, רלוונטי שמי שיש לו כסף כזה לבזבז על צעצוע כזה, יש לו כנראה כבר הכל

כמעט בחיים, אז בא לו עוד צעצוע שלא תראו בכלל על הכבישים, כי רק לו יש (ו10 כלים בכל הארץ, זה בהחלט בקטגוריית "רק לו יש")

ובהחלט יש משהו מדליק בננסית (יחסית) כזאת, שמאובזרת בפאר ובצביעה שייחודיים רק לה.

מי שקונה כזה ממש, אבל ממש לא נראה לי אותו קהל שמחפש לקנות איזה M3 או C63 או כל מכונית ספורט/פאר/סלון אחרת.

או שכנראה כבר יש לו אחת בחניה, וזה פשוט עוד סוג של תכשיט שבמקום לענוד על הצוואר, עומד בחניה הפרטית באיזה וילה , ומידי פעם יוצא לסיבוב קל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
וזה פשוט עוד סוג של תכשיט שבמקום לענוד על הצוואר, עומד בחניה הפרטית באיזה וילה , ומידי פעם יוצא לסיבוב קל.

רק בעיה קטנה בתזה שלך, תכשיט הוא פריט שערכו נגזר - בין היתר - מסוג המתכות ואבני החן שהושקעו בו, כמו גם מידת ההקפדה והעבודה שהאמן השקיע בהכנת החפץ.

לתכשיט יקר יהיה ערך שיורי גבוה גם בעת מחזור חומרי הגלם שבו.

וכאן מה?

פורסם
אני בטוח שאתה מבין שכשמנמקים משהו בסיבה כמו "מי שמבין יודע", אז מדובר בסיבה בלתי רציונלית בעליל שנמצאת בעמקי נשמת האספן ובטח שלא בשיקולים הגיוניים כמו: עלויות ייצור או נדירות הפריט.

כשמדובר בפריט שבית החרושת יכול לייצר ממנו כמות בלתי מוגבלת של יחידות, ובעלויות ייצור נמוכות יחסית כי גם לשיטתך קשה למצוא הבדלים בין המזארטי לבין האבארט, אז ניתן להסיק מכך שמישהו באיטליה הבין שיהיו מספיק כאלה שיסכימו לשלם מחיר כפול על הרכב רק בשל מדבקת הדגם שהתקינו עליו.

אשכרה בגדי המלך החדשים.

אני מאמין שהכוונה הייתה שרק מי שמבין יוכל באמת להבדיל.

בנוגע לחלק השני של תגובתך, אני חושב שלא רק באיטליה יודעים את זה, אלא בכל העולם. גם בלקסוס.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לתכשיט יקר יהיה ערך שיורי גבוה גם בעת מחזור חומרי הגלם שבו.

כנראה שלא יצא לך לבקר במקומות CASH4GOLD למיניהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ו...חוזרים לדיון המקורי, שלא רלוונטי מה האוטו הזה נותן, רלוונטי שמי שיש לו כסף כזה לבזבז על צעצוע כזה, יש לו כנראה כבר הכל

כמעט בחיים, אז בא לו עוד צעצוע שלא תראו בכלל על הכבישים, כי רק לו יש (ו10 כלים בכל הארץ, זה בהחלט בקטגוריית "רק לו יש")

שיקנה קליאו ספורט דור ראשון, היא נוסעת כמו גהנום ונשארו כעשרים יחידות.

הא כן, היא עולה סביב ה30 אלף.

ב370 הנותרים שיבנה לה מוזיאון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ייחודית ומגניבה, אבל מתומחרת הזוי כאמור.

מי שיש לו סכום כזה להוציא על פיאט 500 זה מישהו שאין לו בעיית כסף. כמובן שלפשוטי העם כמו רובנו זה נשמע מטורף.

פורסם

מי שמכיר את עולם הצילום מכיר גם את חברת LEICA הגרמנית.

מדי פעם החברה מוציאה גרסאות במהדורה מיוחדת של המצלמות שלה - במיוחד של סדרת הדגל (M). לרוב מדובר בשינויים קוסמטיים כאשר מבחינה פונקציונלית מדובר באותה מצלמה בדיוק.

הסדרות המוגבלות האלו יכולות להגיע למחירים של 30-50 אלף דולר ליחידה (לעומת 7000 למצלמה "הבסיסית") ובמקרים רבים כל הסדרה נמכרת מראש.

התופעה של הוצאת סדרות מוגבלות למוצרים אופנתיים/יחודיים לא חדשה וקיימת במגוון רחב של מוצרי צריכה. פיאט פשוט מתעלים על שאר יצרני הרכב בעניין. כנראה שאיטלקים בכל זאת מבינים יותר מאחרים במוצרי אופנה במחיר מופקע.

פורסם

בדיוק אותם תגובות היו פה כשנפתח השרשור על הטריבוטו פרארי.

מי שהממון בכיסו, לא רואה את זה כמו שאנחנו רואים את זה.

בשבילם 400K על פריט ייחודי שכמותו יש רק לעוד עשרות בלבד בעולם כולו - זה כסף קטן.

בשיחת ברזיה (שלא לומר מכונת אספרסו) הבאה שלהם עם החבר'ה,

יהיה להם במה להתגאות ולהתבדל משאר המדושנים.

אם זה מה שעושה להם טוב - שיהיה להם לבריאות.

פורסם

חרא יבואן, שיביא כבר את ה טריביוטו ברבי!!!

ככה לפחות יהיה לדורקי רציונל למחיר בזכות "אבנים יקרות" של סווארובסקי! :lol:

2009-Fiat-500-Birthday-Gift-for-Barbie-i03-1680.jpg

attachment.php?attachmentid=233&d=1287689324

fiat-500-barbie-6-xezwm-48.jpg

NewFiat500_barbie_4.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שהממון בכיסו, לא רואה את זה כמו שאנחנו רואים את זה.

בשבילם 400K על פריט ייחודי שכמותו יש רק לעוד עשרות בלבד בעולם כולו - זה כסף קטן.

אני לא רואה את זה בתור פריט ייחודי, לא משנה כמה מליונים יש לך.

זאת 500 עם מדבקות שיש לה מליון "גרסאות מיוחדות וסופר מוגבלות".

אם יקחו למשל בררה V6 ויעבירו את המנוע טיונינג בפרארי, כנ"ל את המתלים, פנים רכב סטייל לה-פרארי, הגה, ברקסים וכו'...

וייצרו רק טריביוטו 1 שמכיל כ-500 רכבים למשל, זה יהיה מיוחד.

לא 500 עם מדבקות שכל יום מוציאה טריביוטו חדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...