Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד תודה שזהבאיזור ולא בכל העיר. החבילות שלי (ושל הבנים) הגיעו בחודשים האחרונים ללפחות 8 מקונות שונים, החל מהשופרסל השכונתי (2 דקות נסיעה מהבית) ועד חנויות במרחק 15-20 דקות מהבית. הקריטריונים לגמרי לא ברורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חלוקת דואר לא יכולה להיות רווחית. לדואר צריכים להיות שירותים אחרים, רווחיים, שיממנו את פעילות הדואר. כמו כן, הנכס הכי גדול של הדואר הוא תנועת האנשים, לקוחות שבויים, שחייבים להגיע לסניף כדי לקבל שירותי דואר (בעיקר לאסוף דואר). במקום למסור את הנכס הזה בחינם (ואף לשלם עבור החלוקה) הדואר היה צריך למנף את הנכס הזה ולייצר הכנסות.

אבל בשורה התחתונה, אין לצפות שהדואר יהיה רווחי, כשם שמשטרת ישראל, מערכת הבריאות, מערכת החינוך ושירותים ממשלתיים אחרים לא צריכים להיות רווחיים.

א. חלוקת דואר יכולה להיות רווחית או פחות הפסדית בהשוואה למצב הנוכחי. נכון שחלק מההכנסות הנמוכות נגזרות מהסכמי שילוח בינלאומיים עתיקים שלא עודכנו קרוב ל-40 שנה, אבל עדיין ארגון יעיל יפסיד פחות כסף.

ב. אם שירותי הליבה של הארגון אותו מנהלים חולים לא מכניסים שירותים נוספים שרק מחמירים את המצב הקיים. זה לא שהביאו פקידים נוספים שתפקידם היחיד הוא להעניק שירותי בנקאות אלה העמיסו עוד פונקציות על פקידים קיימים. כתוצאה מכך נוצר מצב שאנשים שבאים לדואר לשלם חשבון או לשלוח משהו צריכים לעמוד חצי שעה בתור בגלל איזה סבתא שרוצה למשוך 500 שקל מהחשבון.

ג. דוגמא מעולה להתנהלות העקומה של הדואר ניתן לראות ממש עכשיו עם חוזה של אמזון. הדואר לקח חוזה גדול עליו בכמה וכמה מידות ובשביל לעמוד בו זרק את כל הלקוחות העסקיים המקומיים שלו מתחת לגלגלי האוטובוס תוך גרימה של נזקים בעשרות מיליוני שקלים לעסקים קטנים בישראל. אני יכול להגיד לך ממידע פנימי שהגיע אלי שהמון, המון לקוחות עסקיים עזבו את הדואר לטובת חברות שילוח פרטיות כמו אוריין, DHL, פדקס ורבים אחרים.

במקום שיהיו לדואר מאות לקוחות קטנים עד בינוניים הם מצאו את עצמם בעיקר עם לקוח אחד גדול שמחזיק אותם בביצים. מה אני אגיד לך גאונות ניהולית שצריכים ללמד בבתי ספר לניהול מובילים בעולם.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

דווקא בכל הקשור לתורים, המצב השתפר בצורה דרסטית.

העברת החבילות להפצה במקום אחר + העברת שירותים ממשלתיים שונים לעולם המקוון עשו את שלהם,

בנוסף למערכת הזמנת תורים מקוונת. בשנה האחרונה עמדתי אולי 2 דקות בתור במצטבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
במקום שיהיו לדואר מאות לקוחות קטנים עד בינוניים הם מצאו את עצמם בעיקר עם לקוח אחד גדול שמחזיק אותם בביצים. מה אני אגיד לך גאונות ניהולית שצריכים ללמד בבתי ספר לניהול מובילים בעולם.

בכל בית ספר למנהל עסקים הכי זניח ילמדו אותך שעדיף לך הכנסות של 1000 שקל מ-1000 לקוחות ולא מלקוח אחד.

כישלון ניהולי זה מה שזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
להגיד תודה שזהבאיזור ולא בכל העיר. החבילות שלי (ושל הבנים) הגיעו בחודשים האחרונים ללפחות 8 מקונות שונים, החל מהשופרסל השכונתי (2 דקות נסיעה מהבית) ועד חנויות במרחק 15-20 דקות מהבית. הקריטריונים לגמרי לא ברורים.

ובכל זאת?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
הסאגה נמשכת...

עלאק "מנתבים מחדש"...

עכשיו הם טוענים שזו טעות, ושזה בכלל לא פריט שלי.b561f7000d0ddb21796d4bcaf8399870.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

ביקשת נעילה על המספר שלא יוחזר לשולח?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברור...

דיקלמתי להם בדיוק מה שאמרת לי קודם :-)

עכשיו נפלתי על פקידה אחרת, שאמרה שזה לא פריט שלי, והלקוחה האמיתית "מוכרת להם משדרות".

אז שאלתי, אם כך, מדוע היא לא באה לקחת ואני ממשיך לקבל הודעות?

לא היתה לה תשובה ראויה לנ"ל.

אני נותן לזה עד סופ"ש, ופונה למוכר.

לפחות אקבל את הכסף בחזרה. על הפריט ויתרתי.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ובכל זאת?

שלחתי SMS'ים לילדים כדי שיביאו את החבילות בדרך מהעבודה.

שרפתי זמן.

שרפתי דלק.

חנכתי את החניה בכתום לבן.

כתבתי בפורום איקס אפסילון פעמים.

והחבילות האחרונות חזרו לשופרסל אקספרס. עד הבלאק משהו הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הבנתי, אם אפשר לבקש העברה לחבילה שהגיעה 200 ק"מ מהבית שלך, אי אפשר לבקש העברה של חבילה 5 ק"מ לסניף אחר?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הללויה! קיבלתי חוברת שנשלחה מאנגליה ב 3/12.

סה"כ הדבר היחיד שהלך לאיבוד זה גרביים שהזמנתי מאליאקספרס באוגוסט וכנראה לא אקבל לעולם.

דרך אגב, החבילות מאמזון מגיעות תוך שבועיים או פחות, בצירוף העובדה שיש משלוח חינם מעל 49$ ואין מע"מ מתחת ל 75$ - פשוט מעולה.

אין זמן שאין לי בו איזה שתי חבילות בדרך.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תהיה אופטימי.קניתי מתאמים לשקע בריטי עבור נסיעה (3 חודשים לפני הנסיעה) , וקיבלתי אותם שבוע אחרי שחזרתי ממנה, ישר לתיבת הדואר. בלי צורך ללכת לפיצוציה אפילו.

גם הגרביים יגיעו בסוף :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
הללויה! קיבלתי חוברת שנשלחה מאנגליה ב 3/12.

סה"כ הדבר היחיד שהלך לאיבוד זה גרביים שהזמנתי מאליאקספרס באוגוסט וכנראה לא אקבל לעולם.

דרך אגב, החבילות מאמזון מגיעות תוך שבועיים או פחות, בצירוף העובדה שיש משלוח חינם מעל 49$ ואין מע"מ מתחת ל 75$ - פשוט מעולה.

אין זמן שאין לי בו איזה שתי חבילות בדרך.

הקטע עם אמאזון בהחלט שובר שוק.

וגיליתי שאם אני מפנה את החבילה בהתחלה ישירות למכולת השכונתית

החבילות מגיעות בממוצע של 8 ימים מרגע המשלוח עד ליד. פשוט מגיע מהמרלוג במודיעין ישירות למכולת ולא עובר דרך מרכז הפצה.

ואכן תמיד יש איזה חבילה או שתיים בדרך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

[h=1]החל מהיום: כל החבילות שיעברו דרך דואר ישראל ייבדקו במכס[/h]

[h=2]בקרוב נשלם יותר? החלטת בג"ץ, שהתקבלה בעקבות עתירת סוכני המכס, קובעת שכל החבילות - שמגיעות בין היתר מאסוס, עלי אקספרס ונקסט - ינוטרו. בעקבות המהלך המדינה תרוויח בזכות גבייה של מיסים נוספים, אך הצרכנים יפסידו מכיוון שהחבילות יתעכבו עוד וחלקם ייאלצו לשלם יותר מס ואולי עוד עשרות שקלים על עמלות. גורמים בענף: הדואר לא יעמוד בעומס.[/h]https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5678269,00.html#autoplay

• תוכן חדש...