Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוד שלי שלח הזמנה לחתונה של הבת שלו בדואר מהיר- 24 שעות. זה הגיע שלושה שבועות אחרי החתונה.

בהתחשב בכמות המכתבים שכלל לא מגיעים ליעדם, אין ספק שמדובר פה בהצלחה מסחררת של הדואר.

מחלקים אצלנו דואר 1-2 פעמים בשבוע - אז איזה משמעות יש ל24 שעות?

פורסם
נשלחה מאמזון בריטניה ב 10 לאוקטובר, הגיעה היום.. iparcel - דואר שליחים. מאכזב מעט.

מוזר, אלי נשלחה מאמזון בריטניה ב12 לאוקטובר, הגיעה בדיוק שבעה ימים אח"כ.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

החוליה החלשה של iparcel היא כמובן דואר שליחים של דואר ישראל.

בפעם האחרונה שהזמנתי חבילה שבוששה לבוא, פניתי לבסוף ל i-parcel ששלחו אותי בחוצפתם לרדוף אחרי דואר שליחים. מסתבר שהחבילה שלי הגיעה תוך פחות מ-5 ימים מאנגליה למוקד דואר השליחים הסמוך למקום ישובי (כ-5 ק"מ) וישבה שם יותר משבועיים בלי שמישהו טרח ליצור איתי קשר או חו"ח למסור אותה. שעתיים אחרי שפניתי (ולא קיבלתי תשובה) פתאום הגיעה החבילה. התלונות ל iparcel ואמאזון זכו להתעלמות, לצערי.

ההזמנה הקודמת מ buy2usa דוקא הגיעה בזמן אבל השליח של דואר שליחים פשוט נטש אותה בחצר הבית בלי אפילו לדפוק בדלת (ובטח שלא לקבל חתימה על משלוח רשום).

אני מנסה להמנע ככל האפשר משירותי דואר שליחים, אבל במקרה של אמאזון ו buy2usa זה בלתי נמנע.

:turn-l:
פורסם

במקום Buy2Usa תעבור ל DealTas.com

הם מאפשרים מספר שיטות ,

- דואר ללא מספר מעקב

- דואר עם מספר מעקב

- חברת שליחויות עם תשלום מיסים מראש (כמו Buy2USA )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מחלקים אצלנו דואר 1-2 פעמים בשבוע - אז איזה משמעות יש ל24 שעות?

אף אחד בדואר לא אמר "דואר 24 שעות". במעם האחרונה ששלחתי באמצעות דואר 24, הגיע אחרי 21 ימים.

"המכתב יגיע אל תיבת המכתבים של הנמען, ביום העבודה העוקב ליום המשלוח, אשר בו מתבצעת חלוקת דואר."

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/404

פורסם

אני מניח שהוא כיוון אליי. דוד שלי שלח את ההזמנה בדואר 24 כי הנחת היסוד היא שזה דואר עם טיפול מועדף וסיכויים גבוהים יותר להגיע בסופו של דבר אל הנמען. דוד שלי הימר וזכה! הדואר בסופו של דבר הגיע ליעדו

פורסם
החוליה החלשה של iparcel היא כמובן דואר שליחים של דואר ישראל.

בפעם האחרונה שהזמנתי חבילה שבוששה לבוא, פניתי לבסוף ל i-parcel ששלחו אותי בחוצפתם לרדוף אחרי דואר שליחים. מסתבר שהחבילה שלי הגיעה תוך פחות מ-5 ימים מאנגליה למוקד דואר השליחים הסמוך למקום ישובי (כ-5 ק"מ) וישבה שם יותר משבועיים בלי שמישהו טרח ליצור איתי קשר או חו"ח למסור אותה. שעתיים אחרי שפניתי (ולא קיבלתי תשובה) פתאום הגיעה החבילה. התלונות ל iparcel ואמאזון זכו להתעלמות, לצערי.

ההזמנה הקודמת מ buy2usa דוקא הגיעה בזמן אבל השליח של דואר שליחים פשוט נטש אותה בחצר הבית בלי אפילו לדפוק בדלת (ובטח שלא לקבל חתימה על משלוח רשום).

אני מנסה להמנע ככל האפשר משירותי דואר שליחים, אבל במקרה של אמאזון ו buy2usa זה בלתי נמנע.

פיצוח שליחי הדואר:

מייד אחרי ההזמנה אני מכניס את פרטי המשלוח לאפליקצית מעקב משלוחים של הדואר. אני מקבל התראה ראשונה כשהמשלוח נכנס למערכת. התראה שניה בד״כ למחרת כשהחבילה מגיעה למוקד חיפה לפנות בוקר,

עוצר שם בדרך לעבודה. יותר מהר מזה לא יכול להיות

פורסם

הבעייה שעם iparcel אין אפילו מספר מעקב עד שהחבילה מגיעה לארץ, וגם אז צריך לפנות ל iparcel כדי לקבל את המספר.

ושכחנו כמעט שדואר שליחים אמור להיות שירות שליחויות. אני מעדיף לאסוף דואר מהסניף בישוב שלי ולא לנסוע למוקד דואר שליחים בעיר הקרובה, אבל BUY2USA או IPARCEL לא מאפשרים דואר רגיל. הכי גרוע, אם הכתובת שלכם כוללת גם ת.ד. (כמו במקרה שלי, תיבות חלוקה בישוב קטן) אז החבילה תבשיל כמה זמן במוקד שליחים ואז תועבר לסניף הדואר הקרוב, מה שיוצא בסוף ארוך משמעותית ממשלוח בדואר רגיל.

פורסם
במקום Buy2Usa תעבור ל DealTas.com

הם מאפשרים מספר שיטות ,

- דואר ללא מספר מעקב

- דואר עם מספר מעקב

- חברת שליחויות עם תשלום מיסים מראש (כמו Buy2USA )

השתמשתי בהם פעם 1 (יותר מדי) לפני שנה והמשלוח אקספרס הגיע עם דואר שליחים.

הבעייה שעם iparcel אין אפילו מספר מעקב עד שהחבילה מגיעה לארץ, וגם אז צריך לפנות ל iparcel כדי לקבל את המספר.

ושכחנו כמעט שדואר שליחים אמור להיות שירות שליחויות. אני מעדיף לאסוף דואר מהסניף בישוב שלי ולא לנסוע למוקד דואר שליחים בעיר הקרובה, אבל BUY2USA או IPARCEL לא מאפשרים דואר רגיל. הכי גרוע, אם הכתובת שלכם כוללת גם ת.ד. (כמו במקרה שלי, תיבות חלוקה בישוב קטן) אז החבילה תבשיל כמה זמן במוקד שליחים ואז תועבר לסניף הדואר הקרוב, מה שיוצא בסוף ארוך משמעותית ממשלוח בדואר רגיל.

אפשר לקבל את המספר מייד אחרי שהם שולחים את המוצר. הכנתי טיוטה קבועה במייל, מדביק את המס' משלוח ומקבל תשובה תוך כמה דקות.

פורסם

כתבה מהיום עם תמונה עגומה: http://finance.walla.co.il/item/3009566

שקים הם הדואר פזורים בחוץ, בדיוק היה גשם. מענין מה עלה בגורלן של החבילות.

יש איזה חבילה מסין שנשלחה עם EMS, מאז שכתוב שזה נשלח לישראל, אבדו עקבותיה. תענוג! עכשיו אני לא יודע אם לפתוח קייס באיביי, או להמתין עד שהדואר/מכס יועיל בטובו לעשות את העבודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכי אהבתי בכתבה אז את התגובה הבאה :

בדואר ישראל אמרו בתגובה כי מאז ינואר השנה מועברות החבילות ליעדן בתוך שלושה ימים בלבד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הימים בדואר הם בערך כמו הימים בספר בראשית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...