Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקולד לינדט 90% ומעלה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שרוצה שוקולד קליל יותר, טעים מאד, עם אחוזי קקאו גבוהים ובמחיר שווה לכל נפש אני ממליץ על השוקולדים מתוצרת HEIDI שהיא אומנם חברה רומנית אך מייצרת ברישיון שוקולד שוויצרי מהשורה הראשונה במגוון טעמים ואחוזי קקאו. המחיר 2 חבילות ב-15 ש"ח ברשת רוסמן (והיות והשוקולד נושא כשרות, ניתן למצוא גם בחנויות אחרות).

HEIDI שוקולדים מדהימים! גיליתי אותם לאחרונה במעדני רוסמן ולא האמתי שבמחיר כזה זול אפשר לאכול שוקולד כזה איכותי.

המריר בטעם פיסטוק שלהם פשוט אורגזמה!

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות השרשור והמלצת חבר הפורום kramerica קניתי בטיב טעם שוקולד 100% (טכנית 99.8% לפי רשימת המרכיבים) של Chocolat Stella. למען האמת לא התלהבתי - טעם לוואי מריר די חזק שמורגש מההתחלה ועד הסוף (עם after taste מורגש מאוד) ומרקם לא הכי נעים (עד לרמה של תחושת דביקות לחך וללשון (בדומה ליין יבש)). הטעם המרכזי בשוקולד יותר אגוזי מאשר של קקאו ובאופן כללי לא טעים יותר מידי. החבילה (של 70 ג') עדיין לא הסתיימה, כאשר בינתיים חיסלתי כבר 2 חבילות של 70% (לינדט שאני מאוד אוהב ו-Kuapa שנמכר לעיתים במבצעים טובים בשופרסל אונליין (וכנראה גם ברגיל) שפחות "מתוחכם" מהלינדט ויותר מתוק אבל עדיין טעים מאוד).

ולסיבה האמיתית לתגובה - אתמול חמיי חזרו מטיול בשוויץ, ולאור חיבתי הידועה לשוקולד מריר הביאו לי 2 טבלאות של לינדט 99%. מה אומר? הבדל של שמיים וארץ לעומת ה-Chocolat Stella - כלל אינו מריר, עם מרקם חלק ו"מוצק" (כמו המרקם החלק של שוקולד טוב באחוזי קקאו נמוכים יותר, אבל נמס הרבה יותר לאט בפה (כמו ההבדל במרקם בין חמאה שעמדה בחוץ לחמאה שהרגע הוצאה מהמקרר)). הטעם הוא פשוט טעם חזק של קקאו, עם רמיזות של טעמים נוספים, כמעט ללא מתיקות. מבחינתי השוקולד הטוב ביותר שאכלתי. ממליץ בחום.

ואחזור לשאלת פות"ש - איפה אפשר לקנות כזה בארץ? רצוי שיהיה זול, בעיקר לאור זה שלמרות אריזה חיצונית בגודל זהה לטבלאות הרגילות שלהם, ה-99% שוקל רק 50 ג'. אשמח לנסות גם את ה-90%, שאם הוא שני שליש דרך בין ה-70% ל-99% של לינדט אולי יהיה פשרה סבירה (לאור זה שהוא כן מגיע באריזה של 100 ג').

נ.ב. ייתכן שאני פשוט אוהב טעם של קקאו ולא אוהב טעמים אחרים בשוקולד - לדוגמה את ה-75% אקוודור של לינדט אני פחות אוהב.

פורסם

מה שאתה אומר מפתיע,

אני (פות"ש) עם מלאי של ה-stella ועם מלאי שנצבר בארה"ב של ה-lindt 99%. שניהם מאוד טעימים לי (הם מאוד שונים - כל אחד טעים לי בדרכו שלו), אבל דווקא מעדיף את המרקם היותר לח של ה-stella על פני היבש של lindt.

לא מצאתי עד היום את ה-99% של lindt בארץ. ניסיתי סוגים נוספים שמצאתי של 95-100%, בעיקר אורגניים למיניהם בחנויות טבע, אף אחד מהם לא היה שווה אזכור.

פורסם

לא כל כך מפתיע - טעם זה עניין מאוד אינדיווידואלי. אישתי לדוגמה, לא יכלה לאכול לא את ה-Stella ולא את הלינדט, וטענה שגם הלינדט מר לה מאוד. כמו שאמרתי, לי הלינדט בכלל לא מר, אלא רק עם טעם עז של קקאו.

אבל בשביל הסקרנות שלי - אתה לא מוצא את ה-Stella מר מאוד? עד לרמה שהמרירות משתלטת על טעם הקקאו?

פורסם

ממש לא. הוא פחות מר לי מהלינדט (ולכן כתבתי מפתיע).

הוא ללא ספק פחות ״קקאוי״, אלא עם טעם ונילי טיפה יותר מודגש מאשר הלינדט. אני דווקא מחבב את זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני צורך המון קקאו:

אבקת קקאו נא - מוסיף לחלב מורתח

פולי קקאו נא שלמים בקליפתם - כ"חטיף"

שברי קקאו נא - כתוספת למאכלים (קינוחים, רטבים, דיסת בוקר עם שיבולת וכו')

ועיסת קקאו שהיא למעשה 100%, וזה מה שרלונטי לאשכול.

http://www.cacaotv.co.il/#!product/prd1/2451358881/%D7%A2%D7%99%D7%A1%D7%AA-%D7%A7%D7%A7%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%99

והכל מאצלהם.

המטבעות האלו הם 100 מוצקי קקאו, הם בגודל של מטבע 1 שקל (קטנים משמעותית מאלו שבחנויות האפיה) וזה שוקולד מר ברמות אבל גם ארומטי מאוד, בלעיסה מרגישים את הימרחות החמאה/שומנים של הקקאו בפה.

אישית אני אוהב אותם הרבה יותר מכל מיני חפיסות ממותגות במחירי על.

תמיד מזמין קילו, זה הולך לצנצנת, נגיש, זמין לצריכה ובקרה על מינון כל שלרוב 2-3 מטבעות "מסדרים" לכם את כל החשק לשוקלד ולא נמס בקיץ

מיועד להארדקורים של קקאו ;)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
99% קקאו? אולי פשוט תאכל קקאו וזהו :shock: ?

קשה מאוד לייצר שוקולד עם אחוז גבוה של קקאו. 90% יש (ויצא לי לראות בגדרה), אבל אני בספק אם יש יותר מזה.

מצטרף להמלצה. למה שלא תקנה פשוט שקית קקאו של עלית או השחר, ולא תאכל אותו עם כפית? :roll:

אם כבר חנויות שלי רוסים- ממליץ על שוקולד בשם גריליאז'

image362.jpg

עכשיו אני רואה שהם אפילו כשרים :-), אני גדלתי על השוקולדים האלו, הטעם בתקופת בריה"מ היה עוד יותר משובח.

הבעיה שבארץ הם עולים מעל 80 ש"ח לקילו :-(.

וגם ספק אם יש בהן עדיין רכיב טבעי כלשהו. יצרנים רוסים ואוקראינים מאוד אוהבים לחתוך עלויות ולהחליף רכיבים טבעיים בכימיקלים למיניהם, כל עוד זה יחסוך להם עוד קופייקה וחצי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מוסיף עדכון - הייתי בברלין וקניתי כמה טבלאות לינדט 90%. בהשוואה ל-99%, לטעמי ה-90% יותר מוצלח, אבל בעיקר בזכות ROI (המחיר זהה אבל ה-99% מגיע בחבילה של 50 גרם, לעומת 100 גרם ב-90%). ל-99% טעם חד מאוד של קקאו ואין מתיקות כלל, בעוד של-90% יש מתיקות קלה וטעם מעט עדין יותר של קקאו, מה שאולי מאפשר להנות ממנו יותר (כמו ההבדל בין 300 כ"ס ממנוע טורבו של נינג'ה יפנית (ה-99%) ל-300 כ"ס ממנוע אטמוספרי לינארי (ה-90%). אני עדיין לא בטוח מה אני מעדיף). בהשוואה ל-70% אני בהחלט מרגיש שיש ציר של מתיקות/קקאו בין ה-70% ל-99%, ושה-90% יושב הרבה יותר קרוב ל-99% מאשר ל-90% (ה-85% לדעתי לא אותו דבר בכלל, ואני לא אוהב אותו כל כך).

דרך אגב, אני לא לועס את השוקולד, אלא ממיס אותו על הלשון (לרוב חצי קוביה של לינדט). ייתכן שזה משנה את הטעם לעומת לעיסה.

וכמובן שמרפי צוחק עליי, כמה ימים אחרי שחזרתי ראיתי בשופרסל שלי ליד הבית טבלאות של לינדט 90%. רק המחיר מבאס - יותר מ-17 ש"ח, לעומת 2.2 יורו באירופה.

ועיסת קקאו שהיא למעשה 100%, וזה מה שרלונטי לאשכול.

http://www.cacaotv.co.il/#!product/prd1/2451358881/%D7%A2%D7%99%D7%A1%D7%AA-%D7%A7%D7%A7%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%99

והכל מאצלהם.

מעניין מאוד, והמחיר ברצפה. אני אנסה את הק"ג, מקסימום ישמש לאפייה (אני מת על עוגות שוקולד). גם פולי הקקאו הנאים נשמעים מעניינים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ כדי לעדכן.

שוקולד אורגני מריר 92% קקאו. חפיסה של 80 גרם.

VIVANI PANAMA

אתר היצרן :

http://www.vivani-chocolate.de/

אתר היבואן : http://www.ka-chocolate.co.il/

ניתן להתקשר ליבואן ולברר מי מוכר באזור מגוריך.

לא הצלחתי להעלות תמונות שצילמתי, אז השתמשתי בתמונות מגוגל..

4ea4acfd199e85c47c528e74ab9b41b3.jpg47440.jpg

קישור למוצר באתר היצרן :

http://www.vivani-chocolate.de/P_Bars_Dark_92_percent_cocoa.html

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אכן שוקולד טעים מאוד. בזמנו היה נמכר ברמי לוי במחיר סביר 10-15 ש"ח. היום אני רואה אותו רק בסופרים אחרים לפעמים, באיזור ה 18 שח.

פורסם

ה-VIVANI מצויין, נמכר בשופרסל.

אם כבר מדברים על שוקולדים ושופרסל- הם יצאו בליין חדש של שוקולדים פשוט מצויינים- טעם נפלא ו-VFM מצויין.

בגב האריזה ניתן לראות שהם מיוצרים בשבילם על ידי FREY.

יש מריר 82% ממש טוב.

אני עדיין מחכה שמישהו ימצא בארץ שוקולד 100% ללא טעמי לוואי כמו וניל ועוד שטויות שמוסיפים לשוקולדים וגורעים מהטעם שלהם. מוכן לנסוע לאילת בשביל לקנות מריר חזק ואיכותי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

אני כבר שנים קונה שוקולד בחנות גרובשטיין לכל מיני מטרות. לא נוגע בשוקולד בסופרים.

יש להם מבחר שוקולדים תוצרת צרפת, איטליה , ספרד, בלגיה במגוון אחוזי קקאו.

http://grubstein.co.il/Products.aspx?cat=115&pnu=7&pvl=0

Lubeca, Valrhona מייצרים שוקולדים מעולים ולא יקרים לאכילה/אפייה ובצורות שונות

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קניתי בגרמניה כמה חפיסות שוקולד לינדט 99%, בארץ נתקלתי רק ב 90% ברשת טיב טעם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...