Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקולד לינדט 90% ומעלה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין מחכה שמישהו ימצא בארץ שוקולד 100% ללא טעמי לוואי כמו וניל ועוד שטויות שמוסיפים לשוקולדים וגורעים מהטעם שלהם. מוכן לנסוע לאילת בשביל לקנות מריר חזק ואיכותי.

חזור להודעה 22

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש בטבע, אם אני זוכר נכון ללא טעמי לוואי. אני מחר אהיה שם אז אצלם לך ואעלה.

חבר הביא לי מחו"ל וכמעט הקאתי. זה בלתי אפשרי.

70-80% עם ניבס קקאו זה מעולה מבחינתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה :-)

מי אוהב נוטלה?

עשיתי ניסיון קטן והוספתי כמה כפות של קקאו איכותי לנוטלה ויצא לי DARK NUTELLA :-)

ממליץ בחום לאוהבי שוקולד מריר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא יודע איך זה קרה אבל סתם קקאו אורגני 100% הרבה יותר טעים לי משוקולד 98% וכאלה.

תזמינו מקקאו TV. לא תצטערו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ בשביל לשאול שאלה,

קראתי ושמעתי ששוקולדים מרירים ( מעל 70% קקאו) הם מקור טוב לטריפטופן שהוא "אבן הבניין" של הסרוטנין במוח, האם מישהו מכיר את העניין? האם מישהו צורך שוקולד מריר גם מהסיבה הזאת ולא רק בגלל הטעם?

פורסם

להבנתי, בשוקולד מריר שעשוי מפולי קקאו קלויים חסרים הרבה מהיתרונות הבריאותיים של קקאו נא. אחד מהם זה הטריפטופן, שלא קיים בקקאו שחומם ולכן לא תמצא אותו בשוקולד מריר.

מקור שמתיימר להיות מדעי:

http://www.wiseonesuperfoods.com/science-raw-cacao/

• תוכן חדש...