Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה סתם שאלה,

מה שלומכם היום? :-D

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

dima,

משפט שאתה צריך לאמץ, זול וזוגלובג שניהם מתחילים בז׳ ובשניהם תקבל נקניקיה.

כמו שאמרתי לא משנה איך תהפוך את זה אתה תשלם יותר בסוף על טעויות.

Kuturga,

פעם הסבירו לי את ההבדל בין חמור לטיפש, החמור יעשה טעות יקבל מכה ולא יעשה אותה יותר, הטיפש לא יבין וימשיך בשלו.

אין לי מושג עדיין לפי איזה מכון סקרים אתה מבסס את הדברים שלך או שאתה מחליף את מינה צמח עכשיו, פשוט מצחיק שאתה ממשיך בשלך ואומר שטויות.

אין שום ביסוס לבוא ולהגיד טוויטרים של מוראל נשרפים יותר מאחרים, גם אם אתה אישית שמעת על יותר סיפורים כאלה עם מוראל זה לא אומר כלום.

עדינים יותר ? חבל שלא היית אצלי ברכב שהיו אצלי פיקולו, ואם היית מכיר את עוזי בכלל לא היית מדבר.

אתה מדבר שטויות וממשיך גם שאומרים לך שאתה טועה.

יום טוב.

פורסם
dima,

Kuturga,

פעם הסבירו לי את ההבדל בין חמור לטיפש, החמור יעשה טעות יקבל מכה ולא יעשה אותה יותר, הטיפש לא יבין וימשיך בשלו.

אין לי מושג עדיין לפי איזה מכון סקרים אתה מבסס את הדברים שלך או שאתה מחליף את מינה צמח עכשיו, פשוט מצחיק שאתה ממשיך בשלך ואומר שטויות.

אין שום ביסוס לבוא ולהגיד טוויטרים של מוראל נשרפים יותר מאחרים, גם אם אתה אישית שמעת על יותר סיפורים כאלה עם מוראל זה לא אומר כלום.

עדינים יותר ? חבל שלא היית אצלי ברכב שהיו אצלי פיקולו, ואם היית מכיר את עוזי בכלל לא היית מדבר.

יום טוב.

אם לא הבנת, הסמיילי בסוף המשפט מסמל על צחוק... ותפסיק להתפס על מילים כאילו אנחנו בחקירה, חבל שהפורום הפך להיות מעזרה לאנשים להתנפחות של גורמים "מקצוענים". בן אדם יומיים חקה לעזרה איפה היתם? עכשיו פתאום כולם עונים פה כל שעה... שיהיה יום טוב !

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

scoob :

dima,

העובדה שאתה ממשיך לנסות ללמד חיים את מישהו פה בפורום בכל פתגמים מתחכמים שאתה זכרת מסרטי ילדים או לא יודע

מאיפה , היא תופעה שאין לך מה לחדש מבחינה מקצועית (מזכיר לך שבשביל זה הפורום הזה קיים) .

אומנם אני יחסית חדש בפורום , אני בכלל לא חדש בתחום , אז ככה שגם פה אין לך הרבה מה לחדש לי

scoob:

יום טוב.

חוזר ואומר בפעם נוספת : פותח השרשור ציין תקציב של 2000 ש"ח , עם אפשרות לגמישות קלה .

לפי ההצעה שלך בשבילו היא התקנה של 1500 ש"ח + חצי טוויטר של פיקולו ? מה עם כל שאר מרכיבי המערכת?

כנראה מי שצריך להפנים פה זה אתה : אי אפשר להמליץ לבן אדם מרצדס , כאשר הוא ציין שיש לו מספיק תקציב לאוטו משפחתי

ממוצע .

יום טוב

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם
אם לא הבנת, הסמיילי בסוף המשפט מסמל על צחוק... ותפסיק להתפס על מילים כאילו אנחנו בחקירה, חבל שהפורום הפך להיות מעזרה לאנשים להתנפחות של גורמים "מקצוענים". בן אדם יומיים חקה לעזרה איפה היתם? עכשיו פתאום כולם עונים פה כל שעה... שיהיה יום טוב !

אז אחרי שאתה בכל הודעה חוזר ואומר שטוויטרים של מוראל נשרפים יותר מחברות אחרות ועשויים מחומר זול אני נתפס על מילים?:lol: אפקט המגננה שלך פשוט מדהים.

אם היית אומר לעצמך אוקיי יכול להיות שקצת הגזמתי ואמרתי שטויות במקום לחזור על השטויות בכל הודעה אף אחד לא היה נתפס עלייך.

אף אחד גם לא מתיימר להיות מקצוען, להיפך עם כל מי שמתייעץ איתי אני אומר ישר שיש לי עוד הרבה ללמוד, בשונה ממך שמתעקש על שלו בהתבסס על כלום. שמעתי פה ושם על טוויטרים שרופים של מוראל, מוראל חרא.

תעשה חושבים עם עצמך, תאמין לי שלי אין אחוזים במוראל.

בקשר ללעזור לבחור, בדיוק כמו עכשיו וכמו שכתבתי, נמאס לי להתווכח עם שכמוכם שלא מסוגלים להגיד צודק טעיתי וממשיכים להתווכח וחייבים להגיד את המילה האחרונה אז הביקורים שלי פה התמעטו.

scoob :

חוזר ואומר בפעם נוספת : פותח השרשור ציין תקציב של 2000 ש"ח , עם אפשרות לגמישות קלה .

לפי ההצעה שלך בשבילו היא התקנה של 1500 ש"ח + חצי טוויטר של פיקולו ? מה עם כל שאר מרכיבי המערכת?

כנראה מי שצריך להפנים פה זה אתה : אי אפשר להמליץ לבן אדם מרצדס , כאשר הוא ציין שיש לו מספיק תקציב לאוטו משפחתי

ממוצע .

יום טוב

לא זכור לי שציינתי מחירים, מתקינים, שהמלצתי על משהו בכלל? ואני צריך להפנים?

אמרתי דבר פשוט, הצעת לבחור לחפש את הזול, יותר נכון במילים שלך:"פשוט תחפש מתקין שייתן לך מחיר כמה שיותר נמוך", ועכשיו אתה מנסה לייפות את הדברים ולהישמע יותר טוב כי הבנת שאמרת שטויות. וכל זה בשם התקציב.

אז יש לי המלצה אלייך, אם יש לך 1000 שקל למערכת, באיזור הצפון אתה יכול למצוא התקנה קומפלט כולל חיווט ב150 שקל בכפרים באיזור, אם הרכב יניע למחרת זה סיפור אחר, אבל זה בסדר בגלל שהתקציב שלך לוחץ.

אל תכניס לי מילים מחירים והמלצות לפה כי לא המלצתי על כלום, אז תפנים מר מרצדס.

פורסם

Scoob: אני לא מבין מה אתה רוצה להוכיח בהודעה הזאת, הדעה אישית שלי כמו שאמרתי שיש עוד הרבה רמקולים טובים חוץ ממורל ואני לא אוהב אותם כל כך (הדגמים הפשוטים). טוויטרים שרופים של מורל יש, או בגלל מחיר זול או בגלל אנשים ששורפים אותם בסופו של דבר יש...( לא אמרתי שזה תקלה במפעל ). מקצוען אני לא אבל יודע כמה דברים גם מלימוד אישי וגם מחברי פורום נהדרים שרשומים פה באתר (לא כולם) ויש עוד הרבה מה ללמוד... לדוגמה אדון negative שהסט של מורל מותקן אצלו, כניראה שהמילים שלי קצת פגעו בוא והחליט לזלזל באנשים שרשומים פה, במילים לא יפות וכו' ולעמוד על שלו שמורל דוטק זה הסט האלוהי הראשון בארץ...

אני לא מבין את העמדה שלך בכל הדבר הזה? לגבי ההתקנות אתה לא צודק. בן אדם הולך להתקין מערכת ומחפש מקום, מה אין לו עיניים כדי לבחור מתקין "זול" יחסית, ולפי דעתי עדיף ללמוד מהאינטרנט ולהתקין בעצמך מאשר לסמוך על המתקינים של היום...

כולם לומדים פה דברים, אין פה בן אדם אחד שהרמה של ההתקנות והכיוונים מושלמות אצלו , בגלל זה גם הפורום קיים, איך לא צריך לרדת לתחתית הבור ולהתחיל במילים פוגעות ובפתגמים חסרי משמעות... זה הכל.

פורסם

1+ kuturga

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

scoob :

כבר תקופה שאני לא מגיב בפורום ובדיוק מהסיבות שרואים כאן - במקום לרשום שאתה לא מגיב , פשוט אל תגיב .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

ואתה אומר שהגישה שלי תוקפנית?

מור- באמת תפסיק להגיב, שתינו נפסיק להגיב, הם באו ללמוד ותוקעים עובדות שגויות בלי מחשבה.. ככה לומדים :).

JL Audio

פורסם

הפורום הפך למת, זה תהליך שהוא עובר הרבה זמן ורואים את זה מיום ליום. אנשים עם המון ידע לא רוצים להכנס ולהגיב. מסיבות רבות וכמו שראיתי בשרשור הזה. אני לא הייתי פה כמה שבעות ואני מבין שלא הפסדתי כלום, חבל שפורום הזה פשוט מת!

לכל האנשים החדשים, אני ממליץ לסתום ולא להגיב כאשר אתם לא יודעים על מה אתם מדברים. אתם לא עוזרים בכלום חוץ מלבלבל. תתחילו ללמוד ויש מה ללמוד. יש גם פה מידע, יש חיפוש וכמובן פורומים בחו"ל. אבל לזרוק שטיות באוויר שמורל זה זבל כי... או JBL 1004 מגבר חלומי ... עדיף לשתוק ולא להגיב כאשא אין מכם לא לומר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
Scoob: אני לא מבין מה אתה רוצה להוכיח בהודעה הזאת, הדעה אישית שלי כמו שאמרתי שיש עוד הרבה רמקולים טובים חוץ ממורל ואני לא אוהב אותם כל כך (הדגמים הפשוטים). טוויטרים שרופים של מורל יש, או בגלל מחיר זול או בגלל אנשים ששורפים אותם בסופו של דבר יש...( לא אמרתי שזה תקלה במפעל ).אף אחד לא אמר לך או הכריח אותך לאהוב את מוראל, גם אני לא אוהב אותם במיוחד את הטוויטרים! אין קשר לשטויות שאתה אומר על העמידות שלהם ועל זה תיקנתי אותך אבל קשה לך להבין כנראה. טוויטרים שנשרפים תמצא בכל חברה. מקצוען אני לא אבל יודע כמה דברים גם מלימוד אישי וגם מחברי פורום נהדרים שרשומים פה באתר (לא כולם) ויש עוד הרבה מה ללמוד... לדוגמה אדון negative שהסט של מורל מותקן אצלו, כניראה שהמילים שלי קצת פגעו בוא והחליט לזלזל באנשים שרשומים פה, במילים לא יפות וכו' ולעמוד על שלו שמורל דוטק זה הסט האלוהי הראשון בארץ...

לא ראיתי אותו עומד ומפאר את הסט שלו או את מוראל בכלל (את זה אתה החלטת) ובכלל הוא כבר זמן לא קצר מתכנן להחליף לפוקאל, חושב אולי שאתה קפצת סתם למסקנות??

אני לא מבין את העמדה שלך בכל הדבר הזה? לגבי ההתקנות אתה לא צודק. בן אדם הולך להתקין מערכת ומחפש מקום, מה אין לו עיניים כדי לבחור מתקין "זול" יחסית, ולפי דעתי עדיף ללמוד מהאינטרנט ולהתקין בעצמך מאשר לסמוך על המתקינים של היום...

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך כל רגע? מה אין לו עיניים לבחור מתקין זול ומנגד אתה לא סומך על מתקינים? יודע מה? אולי אתה לא סומך עליהם כי אתה מחפש את הזול??:-D נקודה למחשבה.

כולם לומדים פה דברים, אין פה בן אדם אחד שהרמה של ההתקנות והכיוונים מושלמות אצלו , בגלל זה גם הפורום קיים, איך לא צריך לרדת לתחתית הבור ולהתחיל במילים פוגעות ובפתגמים חסרי משמעות... זה הכל.

הפורום אכן קיים כדי לעזור אבל כשבאים לפה חבר'ה כמוך שרק מתווכחים ודבקים ב"אמת" שלהם במקום באמת "ללמוד" מאנשים עם נסיון פה בפורום אז פיספסת את המטרה שאתה בעצמך דיברת עליה.

dima, כשאני אשאל אותך אם להגיב או לא המצב באמת יהיה קשה.

mefisto +1

השיא מבחינתי היה כשנפתח כאן דיון בין כמה חבר'ה חדשים על מה עדיף מגבר הליקס משומש או jbl 1004, ותתפלא, ה1004 הוכרז כיותר טוב כי רשום עליו כמה וואטים יותר מההליקס.

לא היה לי כח אפילו לנסות להסביר.

זה מה שהולך להיות כאן בפורום לצערי, וכשאתה בא לעזור מתווכחים איתך אז הדרך כבר חתומה לתת רמה שנהייתה פה.

אה כן השיא נשבר, טוויטרים של מוראל נוטים להישרף והם עשויים מחומר זול:lol:

לעולם לא יפסיקו להפתיע אותי פה.

פורסם

scoob: ללמוד? פתגמים? תודה רבה למדת אותי המון מורל רמקולים טובים ואיכותיים, תודה. מקווה שההודעות הבאות שלך יהיו לבחור שביקש פה עזרה כי עד עכשיו אפילו בהודעה אחת לא עזרת לו.

פורסם

הרבה מילים - 0 מקצועיות , אף אחד מכם לא ניסה לעזור לפותח השרשור .

הדבר היחידי שהוא הבין מהתגובות שלכם , זה שאין לו מספיק תקציב לבנות מערכת בסיסית .

בפורום הזה יש הרבה אנשים מקצועיים שעוזרים , תומכים ומלמדים אנשים חדשים מאפס ,שבזכותם הפורום קיים .

אבל זה לא אתם.

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תוכן חדש...