Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
scoob: ללמוד? פתגמים? תודה רבה למדת אותי המון מורל רמקולים טובים ואיכותיים, תודה. מקווה שההודעות הבאות שלך יהיו לבחור שביקש פה עזרה כי עד עכשיו אפילו בהודעה אחת לא עזרת לו.

תעזוב , הם מקצועים , חבל על המקלדת

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1+ dima83

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
לפחות הבנתי משהו.

ולפחות הדבר שהבנתי הוא נכון.

רדיו דיסק Pioneer DEHP8350UB

קומפוננט : REF6530CS Infinity , 165A Focal , Dotech MKII 6 Morel , GTO6507 JBL , Hertz DSK165

קומפוננט בערך 750 ש"ח , רדיו 800 ש"ח = 1550 ש"ח

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם
תעזוב , הם מקצועים , חבל על המקלדת

1+ dima83

Dima83 +1

חבר'ה אתם טועים, שזה בסדר, אבל אתם מטעים שזה לא בסדר, ויורדים לפסים אישיים שזה כבר מגעיל.

הציוד של מורל איכותי מאד, הסיבה שאתם שומעים על ציוד שלהם שנשרף היא פשוטה - יש בארץ איפה לתקן אותם כמו שצריך, ככה שבסוף התיקון אתם מקבלים אלמנטים חדשים, וקונים אותם בכמויות.

עם חברות אחרות זה לא ככה, כיוון שהציוד לא ישלח ליצרן, וציוד שתוקן שלא אצל הייצרן לא יחזור להיות 100%, ככה שמי שנשרף לו ציוד אחר- ברוב המקרים בולע את הצפרדע וממשיך הלאה.

וההמלצה הגורפת על ה 1004 לא מובנת לי, בשורה התחתונה מגבר בסיסי מינוס.

לפותח השרשור

אם תוכל למתוח טיפה את התקציב, תוסיף להתקנה מגבר - זה ישנה את אופי המערכת ללא היכר, בלי מגבר? אל תלך על סט קדמי יקר.

יש בפורום המכירה כמה וכמה מגברים טובים במחירים מפתעים.

התקנה עצמית תוזיל את העניין במעט, אפשרית בהחלט, זה לא בשמים, ועל כל בעיה שתעורר תמיד תוכל לשאול כאן.

בחירה של סט קדמי - רק על פי העדפה שלך ולאחר שמיעה של כמה סטים - כדאי להגיע למפגשים.

סאב- רק במידה ותתקין מגבר, תוכל להוסיף בשלב מאוחר יותר, בקלי קלות, רק לחבר ולהנות.

SCANSPEAK

פורסם

דעתי הענייה בנושא:

מורל אכן נמכרים בארץ בהיקפים גבוהים יחסית לרמקולים אחרים, ולכן זה מן הטבעי שנשמע על יותר תקלות מאשר ברמקולים של Beyma, שקיימים כמה סטים בודדים בארץ.

לגבי סוגיית המתקין/התקנה- נראה לי שאתם לא מדברים באותה שפה ולכן הוויכוח המיותר:

התקנה לא חייבת להיעשות אצל המתקין הכי יקר בארץ, אך היא חייבת להיעשות ע"י מתקין טוב, גם אם לא הטוב ביותר.

מי מתקין טוב? זו שאלה שכבר תחרוג מחוקי הפורום.

לפותח השרשור:

ב 2000 שקל אפשר לרכוש קומפוננט ור"ד טובים כולל התקנה, ואפילו כאלה שיתמכו בעתיד במגבר.

זה שכרגע אין מגבר לא אומר שאתה חייב לקחת סט בסיסי ביותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
דעתי הענייה בנושא:

מורל אכן נמכרים בארץ בהיקפים גבוהים יחסית לרמקולים אחרים, ולכן זה מן הטבעי שנשמע על יותר תקלות מאשר ברמקולים של Beyma, שקיימים כמה סטים בודדים בארץ.

לגבי סוגיית המתקין/התקנה- נראה לי שאתם לא מדברים באותה שפה ולכן הוויכוח המיותר:

התקנה לא חייבת להיעשות אצל המתקין הכי יקר בארץ, אך היא חייבת להיעשות ע"י מתקין טוב, גם אם לא הטוב ביותר.

מי מתקין טוב? זו שאלה שכבר תחרוג מחוקי הפורום.

לפותח השרשור:

ב 2000 שקל אפשר לרכוש קומפוננט ור"ד טובים כולל התקנה, ואפילו כאלה שיתמכו בעתיד במגבר.

זה שכרגע אין מגבר לא אומר שאתה חייב לקחת סט בסיסי ביותר.

kuturga

כמו שאמרתי לך, אני בעצמי לא משתגע על מוראל, ואף כמו שאתה אומר הייתי מתנגד לזה שכל הצעה פה בפורום היא ישר על מוראל.

מסכים איתך בכל מילה.

מכאן ועד לעשויים מחומר זול ונשרפים יותר מחברה אחרת? נו באמת.

הסיבה היחידה שאתה שומע יותר על טוויטרים של מוראל שנשרפים היא שוב המחיר האטרקטיבי שמוראל נמכרים בו בארץ וע"י כך הוא נפוץ הרבה יותר משאר המתחרים.

תאמין לי שאם הייתה בעיה אמיתית ברכיבים כבר היית קורא על זה בפורומים בארץ ובחו"ל ומוראל לא הייתה מגיעה למעמד שלה כיום.

dima

שים לב שלא התייחסתי בכלל לוויכוח שלכם כי הוא ירד לרמה שממש לא מתאימה אזכור.

ההמלצה שלך לחפש מתקין זול היא מוטעת ומטעת לא משנה איך תסתכל על זה, זול נגמר ביקר ותמיד!

התייחסתי לדברים השטותיים שכתבתם וזה הכל.

לא חברים ולא שטויות, תפנים ואל תחפש תירוצים.

בדיוק מה שאמרתי, משום מה החבר'ה פה לקחו את זה אישית.

וזה גם לא לבד, ישנן עוד סיבות כמו זאת שבני ציין.

האבסורד הוא ששני אלה שמחקו להם כלכך הרבה הודעות עקב "חוסר בתרבות דיון" מחזקים את יורי ומגיבים בשרשור של לא להרוס את התחום והתחביב.

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

פורסם

scoob: אם זכרונך קצר, אז עדיף אל תגיב. כל הסיפור התחיל מהשפלות וקללות של negative... (אני לא יכול לצטט לך את מילותיו).

אני מאוד מצטער אבל המשך שיחה איתך מיותרת לדעתי.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

אתה מוזמן לחזור על ההודעות שלי מהראשונה ועד לזו האחרונה, לא התייחסתי כלל לוויכוח בינכם ולא להמלצות שלכם.

תיקנתי אותך ואת דימה על הטעויות שלכם שעלולות להטעות את פותח השרשור ותו לא.

שים לב שגם לא דיברתי בכלל על המלצת ציוד.

מחכה שתקרא ותגיד שסתם התלהמת.

פורסם
scoob: אם זכרונך קצר, אז עדיף אל תגיב. כל הסיפור התחיל מהשפלות וקללות של negative... (אני לא יכול לצטט לך את מילותיו).

אני מאוד מצטער אבל המשך שיחה איתך מיותרת לדעתי.

+1

scoob:

מזכיר לך זה פורום מקצועי , יותר מ60 תגובות בשרשור של ויכוחים , ואתה ממשיך .

במקום להמליץ לו על רכיבים

פשוט לא יאומן .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

אתה צודק דימה אני כבר רגיל פה שלהגיד צודק טעיתי זה יותר קשה מלטפס על האוורסט.

תמשיכו להיות אתם מקצועיים, אני אשמח לקרוא עוד שרשורים של האוטו לא מניע/רעשי אלטרנטור/הטוויטר נשרף (כן גם זה יכול לקרות ממתקין שלא יודע מה הוא עושה)/חיררו לי את מיכל הדלק/ קרעו לי את הרמקול המקורי/שומעים חרא וכו׳ וכו׳.

וגם אתה אל תשכח להגיב בשרשור של יורי על ״תרבות הדיון״ אחרי הכתיבה היפה שלך שדרשה מחיקת מנהל.

אני אסיים פה שתוכל לתת את המילה האחרונה.

נ.ב

את ההמלצות שלי נתתי לו בפרטי בגלל שהשרשור הזה נהיה קרקס.

• תוכן חדש...