Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה שהרמה בארץ נמוכה ולאנשים נשרפים טויטרים על ימין ועל שמאל לא אומר שאני בר מזל.

ולא באמת מעניין אותי מה יש אצלך, זה לא הופך אותך למבין גדול...

לפותח השרשור יש רמה גבוהה ? הוא רק מתחיל בתחום , אז סביר להניח שגם אצלו זה יכול לקרות עם מורל .

bigfoot7375nadav

בדקתי את הרמקולים, וה-mb quart יחסית למורל על הנייר נראים פחות טובים:

ההספק של ה-mb quart הוא 40 RMS

לעומת הטמפו שבאים עם הספק של 120 RMS

ההבדל במחיר הוא די פעוט אז על הנייר הטמפו נראים עדיפים.

צרף לעניין שכולם מאוד ממליצים על המורל ואני לא מכיר את mb quart, אז נראה לי שהבחירה הנכונה בין שניהם זה דווקא המורל.

1אם אתה מחבר את הקומפוננט לרדיו דיסק , אז בשביל מה אתה צריך הספק של 120 וואט ? הרדיו דיסק מסוגל להוציא בין 12 ל18 וואט ?

2לגבי ה120 וואט יש לי ספק שטמפו מסוגל לספוג

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

ויכוח עקר, אתם יודעים מצויין תמשיכו להמליץ לו..

שיהיה המשך יום מצויין. :)

* אגב לבחור למעלה, טמפו יכולים לספוג אפילו יותר מ120, תלוי בכיוונים ובהתקנה נכונה.

JL Audio

פורסם

* אגב לבחור למעלה, טמפו יכולים לספוג אפילו יותר מ120, תלוי בכיוונים ובהתקנה נכונה.

אם מגבר של V12 "שנותן 150 רמס" לערוץ... כן כמובן, ואז הרמה בארץ נמוכה כי נשרפים רמקולים, טוויטרים וכו'.

יום מצויין :lol:

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

מה זה כיוונים נכונים ? 300 הרץ ומעלה ? ברור

**זה פורום תרבותי , ואם אתה חושב שלהעליב אנשים זה יתרום , אז אתה טועה

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

כבר תקופה שאני לא מגיב בפורום ובדיוק מהסיבות שרואים כאן בשרשור הזה.

כל אחד נהיה מומחה, (לא משנה אם וותיק או חדש) מגיע למסקנות חד משמעיות ללא שום ביסוס עובדתי ונסיון ומגבב שטויות.

dima83, ללכת למתקין הכי זול שהוא ימצא? אתה בטוח? תחפש קצת בהיסטוריית הפורום על תקלות ובעיות שגרמו מתקינים חאפרים לרכבים פה ונראה אותך מכניס את הרכב שלך לאחד מהם אחרי זה.

מחירורים של מיכלי דלק, בעיות בהנעה, ועד הריסת אלמנטים אפילו. שלא נדבר על בזבוז הזמן שכרוך בזה.

kuturga, להרבה אנשים נשרפים טוויטרים של מוראל? באמת??

הידעת שכמעט כל בנאדם עובר תאונת דרכים בחייו? שלא נדבר על אלה שחווים יותר מפעם אחת בחיים... אז האשמה היא במכוניות נכון?

חשבתי שכבר לא יפתיעו אותי פה בפורום בשטויות שנזרקות לאוויר.

שריפת אלמנט היא נטו תוצאה של שימוש לא נכון.

רוב האנשים קונים סט ומגבר בינוניים וחושבים שאפשר להקפיץ ככה את כל השכונה, חושבים שהגיין הוא כפתור ווליום, מגיעים מהר מאוד למצב של קליפינג ושומעים בווליום מטורף.

לפני שבכלל נכנסנו לנושא של חיתוכים וכו'.

הרמקולים של מוראל עשויים מחומרים זולים? עכשיו אתה מהנדס חומרים?

בוא נתעלם לרגע מהעובדה שלמוראל לא מעט פרסים על הסטים שלהם בעולם.

אם היו יכולות, היו כל חברות האודיו לרכב מייצרות ממברנות מקרטון (כן קרטון) אבל הגבלות בסביבת הרכב מונעות זאת מהן וזה היה מפיק תוצאה איכותית ביותר.

וכל זה אני אומר כשאני אחד שדיי אנטי מוראל (אבל בגלל הצליל שלהם שזה טעם אישי שלי), אתה מוזמן לבדוק בהיסטוריה שלי את הנושא.

מספיק כבר עם השטויות.

פורסם

scoob: לגבי הילדים אתה צודק, רק הבעיה שכמות הטוויטרים הנשרפים של מורל גדולה יותר מאשר בכל קומפוננט אחר, הרץ, פוקל, וכו'... מורל מנגנים לא רע בכלל ולא אמרתי אחרת. פשוט פה בפורום מי שרוצה לקנות קומפוננט ישר מכניסים לו מורל... יש עוד המון חברות טובות. אז נתתי את הדעה האישית שלי ואנשים מקבלים את זה כאילו אני מחבל מתאבד.

פורסם
כבר תקופה שאני לא מגיב בפורום ובדיוק מהסיבות שרואים כאן בשרשור הזה.

כל אחד נהיה מומחה, (לא משנה אם וותיק או חדש) מגיע למסקנות חד משמעיות ללא שום ביסוס עובדתי ונסיון ומגבב שטויות.

dima83, ללכת למתקין הכי זול שהוא ימצא? אתה בטוח? תחפש קצת בהיסטוריית הפורום על תקלות ובעיות שגרמו מתקינים חאפרים לרכבים פה ונראה אותך מכניס את הרכב שלך לאחד מהם אחרי זה.

מחירורים של מיכלי דלק, בעיות בהנעה, ועד הריסת אלמנטים אפילו. שלא נדבר על בזבוז הזמן שכרוך בזה.

kuturga, להרבה אנשים נשרפים טוויטרים של מוראל? באמת??

הידעת שכמעט כל בנאדם עובר תאונת דרכים בחייו? שלא נדבר על אלה שחווים יותר מפעם אחת בחיים... אז האשמה היא במכוניות נכון?

חשבתי שכבר לא יפתיעו אותי פה בפורום בשטויות שנזרקות לאוויר.

שריפת אלמנט היא נטו תוצאה של שימוש לא נכון.

רוב האנשים קונים סט ומגבר בינוניים וחושבים שאפשר להקפיץ ככה את כל השכונה, חושבים שהגיין הוא כפתור ווליום, מגיעים מהר מאוד למצב של קליפינג ושומעים בווליום מטורף.

לפני שבכלל נכנסנו לנושא של חיתוכים וכו'.

הרמקולים של מוראל עשויים מחומרים זולים? עכשיו אתה מהנדס חומרים?

בוא נתעלם לרגע מהעובדה שלמוראל לא מעט פרסים על הסטים שלהם בעולם.

אם היו יכולות, היו כל חברות האודיו לרכב מייצרות ממברנות מקרטון (כן קרטון) אבל הגבלות בסביבת הרכב מונעות זאת מהן וזה היה מפיק תוצאה איכותית ביותר.

וכל זה אני אומר כשאני אחד שדיי אנטי מוראל (אבל בגלל הצליל שלהם שזה טעם אישי שלי), אתה מוזמן לבדוק בהיסטוריה שלי את הנושא.

מספיק כבר עם השטויות.

SCOOB :

תראה , פותח השרשור ביקש עצה ובמשך יומיים לא קיבל מענה מעף חבר פורום (מנוסה)

אז החלטתי לעזור לו , נתתי לו עצה לחפש מתקין שייתן לו מחיר הכי אטרקטיבי ולברר איך הוא מבחינה מקצועית (עף אחד לו המליץ לו ללכת לאיך שאתה קורא "חאפר") , כי התקציב שלו הוא סה"כ 2000 ש"ח לכל הסיפור .

ואז מגיע אדון NEGATIVE המנוסה ומתחיל למתוח עלי ביקורת ועוד במילים מעליבות , מתחיל לדחוף מושגים ושמות של דגמים ברמז שאני לא יודע כלום וכו , שהדבר הזה לא מקובל עלי , אז למה הוא כבודו לא עזר לו במשך יומיים?!

התגובה שלו מהתחלה נועדה לפתוח ריב !

ואתה ככל הנראה חבר שלו , אם בתגובתך הזכרת רק את שם שלי ואת KUTURGA , כשהוא זה שהתחיל את הריב .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

kuturga

כמו שאמרתי לך, אני בעצמי לא משתגע על מוראל, ואף כמו שאתה אומר הייתי מתנגד לזה שכל הצעה פה בפורום היא ישר על מוראל.

מסכים איתך בכל מילה.

מכאן ועד לעשויים מחומר זול ונשרפים יותר מחברה אחרת? נו באמת.

הסיבה היחידה שאתה שומע יותר על טוויטרים של מוראל שנשרפים היא שוב המחיר האטרקטיבי שמוראל נמכרים בו בארץ וע"י כך הוא נפוץ הרבה יותר משאר המתחרים.

תאמין לי שאם הייתה בעיה אמיתית ברכיבים כבר היית קורא על זה בפורומים בארץ ובחו"ל ומוראל לא הייתה מגיעה למעמד שלה כיום.

dima

שים לב שלא התייחסתי בכלל לוויכוח שלכם כי הוא ירד לרמה שממש לא מתאימה אזכור.

ההמלצה שלך לחפש מתקין זול היא מוטעת ומטעת לא משנה איך תסתכל על זה, זול נגמר ביקר ותמיד!

התייחסתי לדברים השטותיים שכתבתם וזה הכל.

לא חברים ולא שטויות, תפנים ואל תחפש תירוצים.

פורסם

scoob

טוב , אם החלטנו להיתפס במילים :

שאלה : מה זה זול בשבילך , מה זה זול בשבילי ומה זה זול בשביל כל אחד אחר ? - אלה יכולים להיות מספרים שונים לחלוטין ,

בשביל מישהו זול זה 50 ש"ח בשביל מישהו זול זה 700 ש"ח

ככל הזכור לי אני ייעצתי לו לעשות סקר שוק , ולבחור את מה שמתאים לתקציב

הכוונה שלי הייתה - לקבל מקסימום תרומה למחיר זה הכל.

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

scoob : בסופו של דבר יש הרבה טויטרים נשרפים של מורל... (רואים זאת גם בפורום), החומר אולי לא זול אבל הוא עדין מאוד, וזה הדבר שהכי לא אהבתי במורל, ולגבי ההתקנות אתה קצת לא צודק. התקנה זולה לא תמיד "חאפרית". מקום שרק נפתח ועושה התקנות בזול כדי שאנשים יבואו, אז מה הם "חאפרים"? יש לי כמה חברים גם שעושים התקנות "מתחת לבית" לוקחים גרושים ועושים עבודה מצויין ומקצועית. כמה כבר פתחו מקומות להתקנות ובגלל המחירים הזולים והעבודה המקצועית זורם להם לא רע :)

• תוכן חדש...