Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

החניתי את הרכב ברחוב שלי ומישהו דפק לי חלק שפוגם באסטתיקה של הרכב וזה מבאס לאללה-

אני אפילו לא בטוח איך קוראים לחלק הזה, מדובר בכיסוי כלשהו לוישרים של פנסים קדמיים (הוישר עצמו לא מותקן, הכיסוי אמור להחליף אותו).

זה החלק, כמוכן לי דפקו את זה שנמצא בצד הנגדי:

http://autosaddict.com/2013-volkswagen-golf-plus-life.html/2013-volkswagen-golf-plus-life-headlight

(רק הכיסוי, בלי הוישר)

במוסך מורשה רצו עליו יותר מ500 שקל כי גם היו צריכים לצבוע אותו ללבן, אז אני לא רואה סיבה לקנות חלק מקורי אם הוא אפילו לא מגיע בצבע המקורי.

השאלות שלי-

1) איך קוראים לחלק הזה?

2) איפה אפשר להשיג אותו ביותר זול, מצידי שיהיה תחליפי?

3) האם החלק הזה קיים רק בגולף פלוס או שאפשר לקחת מאיזה ואגית אחרת? (הוא לא דומה לחלק של הגולף המקורית, בדקתי).

לתשובתכם המלומדת אודה!

פורסם
שלומות,

החניתי את הרכב ברחוב שלי ומישהו דפק לי חלק שפוגם באסטתיקה של הרכב וזה מבאס לאללה-

אני אפילו לא בטוח איך קוראים לחלק הזה, מדובר בכיסוי כלשהו לוישרים של פנסים קדמיים (הוישר עצמו לא מותקן, הכיסוי אמור להחליף אותו).

זה החלק, כמוכן לי דפקו את זה שנמצא בצד הנגדי:

http://autosaddict.com/2013-volkswagen-golf-plus-life.html/2013-volkswagen-golf-plus-life-headlight

(רק הכיסוי, בלי הוישר)

במוסך מורשה רצו עליו יותר מ500 שקל כי גם היו צריכים לצבוע אותו ללבן, אז אני לא רואה סיבה לקנות חלק מקורי אם הוא אפילו לא מגיע בצבע המקורי.

השאלות שלי-

1) איך קוראים לחלק הזה?

2) איפה אפשר להשיג אותו ביותר זול, מצידי שיהיה תחליפי?

3) האם החלק הזה קיים רק בגולף פלוס או שאפשר לקחת מאיזה ואגית אחרת? (הוא לא דומה לחלק של הגולף המקורית, בדקתי).

לתשובתכם המלומדת אודה!

משתתף בצערך.

את החלק לא ניתן להשיג צבוע מכיוון שהייבואן לא מחזיק במלאי חלקי פח/פלסטיק חיצוניים בכול הצבעים. החלק מגיע עם צבע ייסוד ולאחר מכן יש לצבוע את החלק בצבע הרכב, ככה נהוג כמעט אצל כול הייצרנים.

החלק נקרא Driver Front Headlight Washer Cap.

שים לב לפני שאתה מזמין את החלק לבדוק מול המוכר שהחלק מתאים לרכבך מכיוון שיש כ-4-5 סוגים שונים.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה!

אני רואה שאין את החלק הזה לגולף פלוס בשום מקום...

יש לי 2 אופציות: או למצוא לאיזה עוד רכב של קונצרן ואג יש חלק דומה (אם בכלל), או שאני אאלתר איזה בניה...

אגב, הרכב לבן, יש צבע יותר בסיסי מזה? :-P

פורסם

נסה למצוא את החלק בפירוקיות.

תפרק את הכיסוי שנותר לך בצד ימין ותבדוק את המק"ט שמוטבע עליו. אם המק"ט לדוגמא 5M0955110D אז המק"ט של צד שמאל צריך להיות 5M0955109D.

לא תמיד זה נכון אבל בצורה כזו תוכל לחפור באינטרנט.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסיתי בפירוקייה, בינתיים אין מזל (אבל מצאתי קורות של גולף פלוס להתקין עליהם את הרמקולים שלי :-))

דבר ראשון ניסיתי באיביי, אפילו עברתי על כל החלקים שהיו לגולף פלוס (לא דגם כזה פופולרי, מסתבר), בגלל זה שאלתי אם יש דגמים אחרים עם חלק זהה.

ותודה מארק על הטיפ, אחפש את המק"ט.

• תוכן חדש...