Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Devel הציגו מכונית חדשה בשם Sixteen ואלו הנתונים המשוערים שלה:

• 5,000 כ"ס
  • 1.8 שנ' למאה
  • מהירות סופית של 560 קמ"ש

וידאו מתערוכת הרכבים בדובאי:

http://www.youtube.com/watch?v=3kv2w0teSOE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כתבה בנושא:

http://www.complex.com/rides/2013/11/devel-sixteen-5000-horsepower-348-mph-dubai-show

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

באמת פעם אחרונה שנסעתי בויירון הרגשתי קצת מחסור בכוח. מקווה שהדבר הזה שפירסמת קצת יותר חזק

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נראה שהיא עושה שימוש בטורבינת גז ולא במנוע בוכנתי. לא מפיל.

ולמה יש לה דיסקים בקוטר כ"כ מגוחך? אולי הם בונים על מצנח שייפתח כשצריך לבלום אותה.

פורסם

כמו מטוס הקרב החמקן של האיראנים. שנראה את זה טס/נוסע, אז נפסיק לצחוק.

באופן תיאורתי ניתן לבנות מנוע כזה - כבר בשנות השמונים הצליחו להפיק 1000 כ"ס לכל ליטר נפח מנוע במירוצי פורמולה 1. כך שאין בעיה טכנית ליצר מכונית עם 5000 כ"ס במחיר של צריכת דלק הזויה, זיהום אוויר לא מקובל ובלאי מנוע שלעומתו ה-NSU RO80 תהיה אות ומופת של אמינות ואריכות ימים.

חוץ מהעניין הזה, צריך תיבת הילוכים ודיפרנציאל הולמים - כאלו שישקלו טון או לחילופין יזדקקו לשיפוץ אחרי כל קפיצה לקניות. גם צמיגי כביש למהירויות כאלו לא קיימים וצריך לתכנן ולייצר במיוחד.

האמת שאם כבר פנטזיות של עשירי המפרץ - אז למה לא 10,000 כ"ס, ידית הילוכים מצופה יהלומים וצבע פלטינה על כל הגוף? ולא לשכוח ג'נטים מסגסוגת פלדיום - לא מאוד פרקטי, אבל נשמע מגניב, נראה נהדר וגם עולה הון תועפות עצום.

פורסם
אני מנצל את השרשור הזה כדי להכריז על מכונית על משלי.

30,000 כ"ס

0-100 : 0.8 שניות.

מהירות סופית :1,000 קמ"ש.

אני מכיר את הרכב - לא סוחב בעליות, שדרג למשהו נורמאלי. שלי מגיע ל3000קמ"ש וגם לא אכפת לי מהפקקים. :-P

יש לי רק בעייה אחת: אין מקום למטען - אני נאלץ לתלות את כל הציוד בחוץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא צריך קירור נוזלי - עם קירור אוויר זה מסתדר מעולה. :lol:

מנוע שלי חזק יותר

lg_220.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי 5000 גמלים ,כמה חכם צריך להיות כדי לאכול את זה ,הכל ברור ,צריך להיות שייח סעודי :lol: והמחיר ?? כמו הבורג׳ חליפה או איזה בורג׳ אחר . חבל שישראלים לא יכולים לסחור איתם ,כבר ממזמן היינו מוכרים להם רכב כזה .

• תוכן חדש...