Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הרגע וצריך לקנות רכב שני למשפחה. השימוש העיקרי שלו יהיה לנייד נהג יחיד לעבודה (10 ק"מ לכל כיוון) אבל בשביל לסבך את החיים צריך מדי פעם גם לאסוף/להביא את התינוק ככה שרכב שאפשר להכניס לו עגלה לתא מטען ושיש בו מספיק מרווח לכיסא תינוק (נראה שכסאות תינוק בימינו הולכים ומתקרבים במימדים לכורסאות של אמריקן קומפורט... :? ) הוא חובה.

כמו שזה נראה, בתקציב הנ"ל (50-60) אפשר לקנות איזו סופר-מיני ידנית משומשת או שאולי בכלל מיני חדשה, מה שחשוב לי ברכב זה בעיקר שיהיה בטוח (במידת האפשר לרכב קטן), אמין ועם צריכת דלק סבירה (לא חייבת להיות מדהימה כי הנסועה השנתית צפויה להיות די נמוכה). כל השאר - פחות מעניין.

התהיות -

יש בכלל רכבי מיני שבאים בחשבון מבחינת המימדים?

במידה ואני הולך על סופר-מיני, איזה דגמים יתנו את התמורה הכי טובה לכסף? או לחילופין, אילו דגמים אפשר לפסול מראש?

כל הארה, תובנה או עיצה יתקבלו בברכה.

פורסם

חפש ניסאן נוט אמין יחסית לא צורך הרבה דלק והוא מרווח תנוחת ישיבה גבוהה ונוחה עם מתלים נוחים ומושב אחורי נע על מסילה יהיה מצויין בשבילך .

הוא לא נתפס בארץ טוב בגלל שיווק על הפנים אז תהנה גם משנתון גבוה ומחירון נמוך ביד 2 אך זה גם ישפיע במכירה שלו

אם הרכב לשנים רבות תהנה ממנו ובהצלחה

פורסם
אם תקרא טוב אתה תראה שהוא שנתון גבוה

מה יש לקרוא טוב? בתקציב שלו הוא יכול להרשות לעצמו נוט שנת 2008 או פיאט פונטו גרנדה ידנית (שזה, אגב, מה שאני הייתי ממליץ לצרכים שלו) שנת 2011 ואולי אפילו 2012.

פורסם

בטיחות,צריכת דלק.

אבל גם לנוט יש יתרונות,הרכב חזק יותר,תא מטען גדול יותר,הרעיון של המסילה גאוני,מאוד אהבתי את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה שפיאט מאבד מהמחיר אין וויכוח,לכן זה טוב לקונים.

וזה לא אלף,הגרנדה עושה במוצע ע 1/15 הנוט עם גיר אוטומטי פשוט ומנוע 1.6 תעשה 1/12 לא?

קח נסועה ממוצעת של 18K זה בערך 2K בשנה,אם הוא נוסע יותר זה רק יגדל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה בכמה הרכב נמכר בפועל,כי אין הרבה כאלו.

• תוכן חדש...