Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה מודל 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מתכוון לקנות רכב שני. מחפס משהו חסכוני ותוך כדי מצאתי קורולה 96 יד 3 260000 קמ מוסבת לגז.

משיחה ראשונית עם המוכר נשמע שהרכב שמור ומטופל בזמן. אשמח לשמע דעות שונות ממי שיש לו ניסיון עם הרכב או עם מערכת גז.

בברכה

פורסם

באופן כללי מדובר ברכב מאוד אמין. לחבר טוב שלי יש כזה רכב, עם למעלה מ-370 אלף קילומטרים על השעון ועדיין נוסע. נכון, הגיר קצת איטי בהעברות ההילוכים והמנוע לא חזק כמו פעם, אבל נוסע. המזגן מקרר, החימום מחמם ואפילו ירדנו עם הרכב לאילת לפני שנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
באופן כללי מדובר ברכב מאוד אמין. לחבר טוב שלי יש כזה רכב, עם למעלה מ-370 אלף קילומטרים על השעון ועדיין נוסע. נכון, הגיר קצת איטי בהעברות ההילוכים והמנוע לא חזק כמו פעם, אבל נוסע. המזגן מקרר, החימום מחמם ואפילו ירדנו עם הרכב לאילת לפני שנה.

אכן כן, מהנסיון שלי בקורולות הק"מ משפיעים על הזריזות, אבל באופן כללי הרכב זריז.

רק יש לי שאלה אם אפשר לשאול, ידוע לך אם ה370 אלף ק"מ זה על מנוע וגיר מקוריים?אם כן, זה רק מוכיח שטויוטה לעולם לא תצליח לעשות קורולות אמינות שכאלו.

פורסם
ידוע לך אם יש איזה "מחלה" לרכב זה?

אין מחלות. באמת שאין...

כלומר, הפלסטיקים נשברים עם הזמן וגם החלונות חשמל זה לא הדבר הכי אמין שיש, אבל זה באמת בקטנה. אותו החבר מחזיק ברכב כבר 5 שנים. הוא קיבל אותו עם קצת פחות מ-300 אלף קילומטרים ועכשיו האוטו חוצה את הרף לכיוון ה-380 אלף קילומטרים. סך כל התקלות שהיו בתקופה הזאת:

מצבר נגמר.

סטרטר הלך.

חלונות חשמל התקלקלו (כמה פעמים).

היה חור ברדיאטור מזגן פנימי.

נשרפו מנורות בקונסולה המרכזית.

אחר כל כך הפלסטיקה של הקונסולה המרכזית נשברה. הוחלפה בחלק מפירוק.

פעם גם הפסיק לעבוד מד הנסועה המתאפס. הסתדר לבד אחרי שבועיים.

חוץ מזה רק טיפולים שגרתיים, פעם בשנה למוסך ולטסט.

רק יש לי שאלה אם אפשר לשאול, ידוע לך אם ה370 אלף ק"מ זה על מנוע וגיר מקוריים?אם כן, זה רק מוכיח שטויוטה לעולם לא תצליח לעשות קורולות אמינות שכאלו.

גיר מקורי, המנוע הוחלף בסביבות ה-250 אלף קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב,

המחיר מחירון של הרכבים האלו מאוד יקר ביחס לשנתון.

אם אתה קונה את הרכב במחיר מגוחך שווה לך לקחת,

אם לא,

תחפש משהו אחר.

אני חושב שהמחירון שם הוא מעל 5 ספרות,

תבדוק ותראה האם כדאי מבחינת מחיר.

מבחינת רכב,נשמע פצצה.

פורסם

הייתה אצלי קורולה כזאת ( שנת 97 ) .

מדובר על רכב מאוד אמין, הרכב אצלי גמע 300 אלף קילומטר ללא שיפוץ גיר או מנוע אך הרכב צרך שמן עקב התייבשות גומיות שסתומים.

הרכב די זריז אך לא ממש חסכוני, כ 12 קילומטר לליטר.

פורסם

אני לא מבין מדוע להתקין מערכת גז על קורולה שבמקרה הכי גרוע עושה 1\10, השמורות מגיעות בנסיעה רגועה גם ל 1\13

לדעתי חפש דגם רגיל, או לחלופין באותו המחיר קח באלנו 4-5 שנים יותר חדשה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...