Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש נושא קילומטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היה ההסבר לזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי היה אותו מקרה ,גם רכב מסוג יונדאי.

הסבר שקבלתי בזמנו שגם היום לא מספק אותי....

הטענה הייתה שהרכב נסע לצורך התקנות כמו למשל איתורן והתקנת מערכת מולטימדיה שבקשתי שיותקן ברכב.

יש חברות שלא מחזיקות מתקינים בנקודות שלהם ולכן הרכב צריך לנסוע לאותם מתקינים.

פורסם
גם לי היה אותו מקרה ,גם רכב מסוג יונדאי.

הסבר שקבלתי בזמנו שגם היום לא מספק אותי....

הטענה הייתה שהרכב נסע לצורך התקנות כמו למשל איתורן והתקנת מערכת מולטימדיה שבקשתי שיותקן ברכב.

יש חברות שלא מחזיקות מתקינים בנקודות שלהם ולכן הרכב צריך לנסוע לאותם מתקינים.

גם במצב כזה על החברה לשנע את הרכב באמצעות מובילית, לפחות לפי דעתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
גם במצב כזה על החברה לשנע את הרכב באמצעות מובילית, לפחות לפי דעתי.

גם לפי דעתי אבל מתברר שזה לא המצב,תקרא לזה זלזול של החברה בצרכן אבל לצערי אין מה לעשות בנושא.

פורסם

תשמע, אני עובד באולם תצוגה של BMW.

אני מוכר רכבים חדשים וכמובן מוסר אותם ללקוח כשהרכב מגיע.

הקילומטראז' הכי גבוה שיצא לי לראות ברכב שמסרתי היה 30. בדרך כלל הקילמוטראז' עומד בין 10 ל20, כאשר יצא לי המון פעמים לראות גם 7 ו8 קילומטר על השעון בעת המסירה. הנמוך ביותר שראיתי היה 6.

לעולם לא יהיה יותר נמוך, כי גם בגרמניה בעת יציאת הרכב מהמפעל הוא נוסע קצת.

המקום היחיד שבו הרכב נוסע ולא על מובילית הוא בבונדד, כאשר זה בשביל תהליך ההכנה של הרכב (שחרור מנעילת יצרן, שטיפה, התקנות, מבחן רישוי, נסיעת מבחן של בוחן וכו').

משם, ולכל מקום אחר, האוטו יעלה על מובילית. אותו דבר במאזדה ופורד, שמטופלים באותו בונדד.

לא מבין איך יבואן מרשה לעצמו למסור רכב ללקוח עם קילומטראז' כזה גבוה. אני הייתי מסרב לקבל את הרכב.

לגבי מה ניתן לעשות כעת, אני הייתי שולח מכתב רשום לשירות הלקוחות של החברה, שהקילומטראז' הזה כבר ממש שם את הרכב על גבול ה"משומש" ולא חדש, והייתי דורש פיצוי. ממש לא לעניין.

Always go sideways

פורסם

הקילומטראז' הכי גבוה שיצא לי לראות ברכב שמסרתי היה 30. בדרך כלל הקילמוטראז' עומד בין 10 ל20, כאשר יצא לי המון פעמים לראות גם 7 ו8 קילומטר על השעון בעת המסירה. הנמוך ביותר שראיתי היה 6.

אצל חלק מהיצרנים יש נוהל איפוס מד מרחק כחלק מתהליך הכנה למסירה, והלקוח מקבל את הרכב עם 000000 על ספידומטר.

פורסם

קיבלתי הרבה רכבים עם שלל התקנות, והכי הרבה שראיתי היה 24 ק"מ. ואיש המכירות הודה שזה יותר מדי והוא מתנצל בשם החברה. אז החלקתי להם. מה שאתה ראית מחייב מכתב חריף ליבואן ואם לא תזכה לתגובה ו/או פיצוי כתוב גם לעיתון או ליצרן.

פורסם

יש מוד איפוס ברב הרכבים החדשים.

מעל ק"מ מסויים לא ניתן לאפס.

באלפא תמיד איפסנו ללקוח לפני מסירה.

פעם קיבלנו רכב עם 280 ק"מ שהגיע ככה מאיטליה,

מיותר לציין כי הלקוח עודכן בדבר וקיבל פיצוי בעבור כך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אצל חלק מהיצרנים יש נוהל איפוס מד מרחק כחלק מתהליך הכנה למסירה, והלקוח מקבל את הרכב עם 000000 על ספידומטר.

מעניין הקטע הזה, לא ידעתי בכלל על קיומו.

לא יכול להיות עם זה בעיה חוקית?

Always go sideways

פורסם

אני חושב שתגובה של edanj שתי הודעות למעלה עונה על השאלה.

נניח, עד 50 או 100 ק"מ אפשר לאפס, ולמסור ללקוח רכב עם 000000 ק"מ. הלקוח יהיה מבסוט עם הרגשה שקיבל רכב חדש באמת והוא הראשון שנוגע בו (רק הרגשה, אבל זה חשוב).

מעל זה אי אפשר לאפס, ואי אפשר לעבוד על אף אחד.

• תוכן חדש...