Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אימי מוכרת הונדה סיוויק LS שנת 2007 עם 37,000 ק"מ ללא תאונות ובמצב מצוין.

המחירון על פי יד-2 הוא 60K ש"ח לפני שקלול ולאחר שקלול 63K ש"ח.

על פי לוי יצחק המחירון לפני שקלול הוא 64K ש"ח ולאחר שקלול 76K ש"ח. :shock:

הפער בין מחיר מחירון למחירון משוקלל ביד-2 נראה קצת נמוך מידי, ולעומת זאת הפער בין מחירון למחירון משוקלל על פי לוי יצחק נראה מוגזם מידי.

ובכלל, הפער בין מחירון יד-2 ללוי יצחק גם הוא נראה מוגזם.

אני מבין שהאמת היא איפשהו באמצע, אך היכן?

אז כמה אתם חושבים שריאלי לדרוש על רכב עם נתונים כאלו?

תודה,

אלון

פורסם

אין דבר כזה באמצע

המחירון הקובע הוא של לוי יצחק

תעשה מחירון משוקלל וזה המחיר לטוב ולרע לגבי הרכב שלך זה לטובה אין סיבה למכור כזה רכב בפחות ממחירון משוקלל.

לגבי רכבים אחרים בנתונים אחרים המוכר יעדיף את המחירון הגבוה בין יד 2 ללוי יצחק והקונה יעדיף את המחיר הנמוך בינהם.

חברות הביטוח מבטחות את הרכב שלך ושל כולם לפי מחירון לוי יצחק. אם באמת הרכב ללא תאונות שמור ומטופל אפילו תוכל לקבל קצת מעל המשוקלל יש הרבה מוכרים עם נתונים טובים לרכב שלהם שעושים את זה ומקבלים גם. מקווה שעזרתי, בהצלחה.

פורסם

מחירון יד 2 מבוסס על המחיר הממוצע שהרכב הנ"ל נמכר, הייתי מבקש כמה אלפים מעל מחירון לוי יצחק וגם משאיר מרווח למו"מ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא עובדים לפי מחירון יד 2 רק לפי מחירון לוי יצחק - מהסיבה שגם חברות הביטוח/ ליסינג עובדים מול מחירון לוי יצחק.

אם המחירון המשוכלל הוא 76K -הייתי מבקש 78 ומתגמש 2-3K למטה במידת הצורך וככה ההפסד מהמחירון לא יהיה משמעותי.

פורסם

אתה יכול לבקש כמה שתרצה, השאלה מה תקבל.

בהתחשב בכך שניתן לרכוש היום מכוניות מיני חדשות בשמונים אלף שח, אני מתקשה להאמין שתקבל מעל לשישים אלף.

גיסי, נכה צהל מכר סיוויק 5 דלתות קמ נמוך פצצה של רכב, והרכב נמכר בסוף ב 5 מתחת למחירון לטרייד אין. כך שאל תצפה לגדולות ונצורות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לרדת במחיר תמיד אפשר, והכל תלוי בכמה אתם לחוצים למכור. אם יש לכם סבלנות, אני הייתי מתחיל מלוי יצחק המשוקלל, מפרסם שבוע-שבועיים, "בודק את המים", ובמידת הצורך מוריד משם.

פורסם

זה מה שהיה עד לפני כמה שנים,שדגמים מבוקשים עם קמ נמוך היו מקבלים מעל מחירון,הזמנים האלה עברו.

אם תקבל 60 אלף אתה צריך להיות מרוצה מאד,זה לא מונע ממך להתחיל ממחיר גבוה יותר מ 60אלף.

פורסם

תסתכל ביד 2 בכמה נכרים רכבים ממודל 2007 ותבקש כמה אלפים מעל,אבל זה אם הרכב גם חיצונית שמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא עובדים לפי מחירון יד 2 רק לפי מחירון לוי יצחק - מהסיבה שגם חברות הביטוח/ ליסינג עובדים מול מחירון לוי יצחק.

אם המחירון המשוכלל הוא 76K -הייתי מבקש 78 ומתגמש 2-3K למטה במידת הצורך וככה ההפסד מהמחירון לא יהיה משמעותי.

78K לרכב בן 6 ??

אתה לא מחובר למציאות , בסכום הזה ניתן לרכוש היום רכבי מודל 2010 ואו רכבי סופר מיני חדשות מהנילון.

המחיר הראלי של הרכב למי שמחפש את הרכב מיד פרטית הוא לא יותר מ 65K.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תסתכל ביד 2 בכמה נכרים רכבים ממודל 2007 ותבקש כמה אלפים מעל,אבל זה אם הרכב גם חיצונית שמור.

צודק, אבל עם הרבה הרבה תקווה וסבלנות (בכל מקרה - לפי מחירון יצחק לוי המשוקלל - קצת קשה לי להאמין שהטלפון שלכם יצלצל בכלל :-( ).

סה"כ הרכב עם נתוני פתיחה טובים.

alfa 156 2.5.

פורסם

הכל עניין של ביקוש והצע

אתה צריך לראות מה המחירים המפורסמים ביד 2

וככה תוכל לכוון למחיר ריאלי בשוק לשנתון שלך לק״מ שלך ואפילו לאזור בו אתה גר, וכל זה במידה ואתה רוצה למכור.

אם אין לך לחץ של זמן אז תתמחר גבוה יותר.

אני לדוגמא מכרתי את הסוזוקי סמוראי שלי ב30 אלף כאשר המחירון הוא 22 אלף, 8 אלף מעל המחירון

וקניתי טויוטה אוריס רובוטית במחיר של 48 אלף כאשר המחירון הוא 63 אלף, 15 אלף פחות מהמחירון.

בשורה תחתונה הכל עינין של ביקוש והצע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממוצע של המחיר המשוקלל של לוי יצחק ויד 2. משם תתחיל לרדת אם בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לרכבי נישה כמו סמוראי, המחירון הרבה פחות רלוונטי.

למשפחתומטיות 1.6 כוחות השוק פועלים אחרת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אף אחד לא עובד לפי יצחק לוי חוץ מחברות הביטוח.

המספרים שם פיקטיבים לגמרי.

נראה אם הוא בכלל יקבל טלפונים ב76 אלף.

פורסם

אף אחד לא יתקשר ב78 וגם לא ב70.כמו שאמרו קודמיי ,היום ב70 אני מביא רכב 2010 אחרי ליסינג עם אחריות יצרן וקילומטראז נמוך.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...