Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קפרי

Dudys11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה!

אני אוהב את השרשור הזה, היו לך הרבה חלודות בתוך הרכב? רצפה , בתוך הדלתות וכו?

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דודי, ממש יצא יפה,

תצלם תמונות ברזולוציה יותר טובה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
בהצלחה!

אני אוהב את השרשור הזה, היו לך הרבה חלודות בתוך הרכב? רצפה , בתוך הדלתות וכו?

הי, היו המון חלודות והרבה תיקוני חומר שנעשו בעבר. הפחח עשה המון טלאים עם עבודה יסודי. אני מקווה שהפיניש יהיה יפה. כרגע יש המון אבק על הרכב והוא היה בתוך המוסך כך שלא רואים ממש מריחות של הצבע. היו ראיתי מעט מאחור. הפחח אמר שבפיניש מחליקים הכל. נראה מה יסגר השבוע.

פורסם
דודי, ממש יצא יפה,

תצלם תמונות ברזולוציה יותר טובה.

שבוע טוב אופיר. אני אעלה תמונות מסכמות ברזולוציה גבוהה יותר בהמשך.

פורסם

שלום לכולם, כהכנה לטסט העברתי חלקים לרפד. כסאות דשבורד הרוס כיסוי דלתות.את הגג הזמנתי באיביי מוכן רק להתקין. מקווה ששבוע הבא טסט ואז נרגע ונתחיל להכיר את הרכב.....

דודי

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב לכולם, אני שמח לבשר כי לאחר הלוך ושוב הקפרי עברה טסט שלשום ואתמול נסעתי איתה לעבודה. בעקרון הרכב אמור להיות לשימוש יומיומי בעיר. עכשיו נותר לי ליישר קו עם פנים הרכב וקוסמטיקה. מלבד זה המנוע רועש ולא סוחב כמו שצריך אבל את זה אשאיר להמשך אחרי תקופת הרצה והכרות טובה יותר עם הרכב. אני לא מצליח להעלות תמונות, אשתדל בהמשך

פורסם

בשנות השמונים שודרה סידרת טלוויזיה בשם "דמפסי ומקפיס"

כוכבי הסידרה נהגו בקפרי 2.8 מוזרקת.

יופי של שיפוץ.

i288402.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

נראה מצוין . לדעתי הכיתוב על מכסה המנוע הוא פורד ולא השם קפרי. אגב מה עלות של ריפוד גג ?

עריכה אחרונה על ידי DORONC
פורסם
נראה מצוין . לדעתי הכיתוב על מכסה המנוע הוא פורד ולא השם קפרי. אגב מה עלות של ריפוד גג ?

בדגמים האמריקאים היה כיתוב CAPRI ולא FORD.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...