Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קפרי

Dudys11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עכשיו ראיתי את השרשור! יצא ממש יפה, כל הכבוד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני איני יודע איך פספסתי את השרשור הזה עד כה.

הרכב נראה יפה מאוד !

תתחדש ותהנה.

אשמח ואודה לך באם תוכל לתת כאן קרדיט לגבי בעלי המקצוע (השמות לפחות) של הפחח והרפד.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לך, את המסגרות לפנסים אצבע בצבע ניקל והצמיגים בטיפול

יש לך אוטו יפה. יש ספרי לצמיגים שעושה פלאים למראה שלהם. גם המסגרות לפנסים מאחורה צבע אותם בשחור.
פורסם

שאפו

שיפוץ יפה מאד, אהבתי את המושבים, גוון הצבע מקסים, הלך לך באופן מוצלח - בהצלחה בגדול.

לגבי הצד המכני - חשוב שתטפל בנושא בהקדם, מה עוד שהרכב הינו לשימוש יומי - אל תזניח.

בהצלחה

יש מפגש שמתקיים בימי שישי בבאר שבע - תעקוב, בהקשר לכך, בפורום. כדאי לך להגיע לשם.

מצא משה

פורסם

הי הייתי במפגש הראשון בבאר שבע ונהנתי מאוד. לשני לא הצלחתי להגיע. אני עכשיו מטפל בצד המכאני עם הרבה יישורי קו שצריך לעשות. לצערי אין לי ממש הרבה זמן אבל עושה את המיטב שאפשר דודי

שאפו

שיפוץ יפה מאד, אהבתי את המושבים, גוון הצבע מקסים, הלך לך באופן מוצלח - בהצלחה בגדול.

לגבי הצד המכני - חשוב שתטפל בנושא בהקדם, מה עוד שהרכב הינו לשימוש יומי - אל תזניח.

בהצלחה

יש מפגש שמתקיים בימי שישי בבאר שבע - תעקוב, בהקשר לכך, בפורום. כדאי לך להגיע לשם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נראה מצוין . לדעתי הכיתוב על מכסה המנוע הוא פורד ולא השם קפרי. אגב מה עלות של ריפוד גג ?

הי, הריפוד לגג נקנה מהאיביי ב100$ בערך אם אני לא טועה. מומלץ. הגיע בהתאם לדגם.

בהצלחה דודי

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם. מחפש פורד קפרי נוספת. אפשר עם או בלי רישיונות.

השרשור עושה חשק לעוד. מקווה שלא התמכרתי....

דודי 0505559406

• תוכן חדש...