Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קפרי

Dudys11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם, לאחר שקיבלתי במסגרת הקניה של הקפרי הכחולה גם שלדה של קפרי חומה לחלקים, הצלחתי להעביר את הרכב לפחח על גבי נגרר (מקווה שלא עברתי על איזשהו חוק בדרך העיקר שלא עצר אותי שוטר).

הפחח אמר לי שאין לו מה לעשות עם החומה ויתקן את הכחולה עם ריתוכים של פלחים. לא נותר לי אלא להסכים ולעקוב מקרוב על העבודה שתהיה ללא חומר וחזקה ככל האפשר.

20140111_201106_resized.jpg

20140111_201220_resized.jpg

20140116_124157_resized.jpg

20140116_124212_resized.jpg

20140116_124231_resized.jpg

20140116_124312_resized.jpg

20140116_124329_resized.jpg

20140116_124350_resized.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב לכולם. היום חזרתי מהפחח מאושר. הרכב מתחיל לקבל צורה עם צבע היסוד. הצבע הנבחר הוא אדום מטאלי כהה.

עוד תמונות לחברים, דודי

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

פורסם

יפה מאוד רק חבל שהתמונות הפוכות.

לגביי הצבע ישנו צבע בורדו מדהים שמגיע בדרך כלל על המאזדה 6 וה-3 החדשות והוא פשוט מדהים ממליץ לך לראות את הגוון לפני שאתה צובע.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

וואו עבודה יפה,

לגבי התמונות, לחיצה נוספת על התמונה הופכת אותה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
יפה מאוד רק חבל שהתמונות הפוכות.

לגביי הצבע ישנו צבע בורדו מדהים שמגיע בדרך כלל על המאזדה 6 וה-3 החדשות והוא פשוט מדהים ממליץ לך לראות את הגוון לפני שאתה צובע.

שבוע טוב, בעקרון זה הכיוון של הצבע. בימים הקרובים הפחח צובע ומתחיל לסיים את העבודה.

דודי

פורסם

צהריים טובים, לאחר פגישה בבאר שבע קפצתי לראות את התקדמות העבודה, הצבע הפנימי בוצע מבפנים וצבע יסוד סופי מבחוץ עם זפת לבן בתחתית הרכב.היום ימשיך את הצבע החיצוני והתחלת ניקיונות ופינישים. לאחר מכן הרכבת חלונות ועוד ועוד. החלקים מאיביי ממשיכים להגיע, הזמנתי חוטים קוהיל פלגים והצתה אלקטרונית במקום הפלטינה, קבל קלאץ, גז והמברקס. בעקרון אחליף הכל גם קבלים שנראים תקינים כולל צינורות ברקס הקידמיים והאחורי ליתר ביטחון הם בוודאי יבשים לאחר מספר שנים של אי שימוש. אני מעלה תמונות נוספות בתקווה שעד סוף השבוע יהיו לי תמונות סופיות.

פורסם
אחלה התקדמות!

מה נשאר לך עוד לעשות?

היום הכנסתי את המושבים לריפוד כולל דיפוני הדלתות סוככי שמש, נקיון של הניקילים והרכבות קטנות.

האם יש למשהו רעיון איך לנקות את האותיות והניקלים של האוטו.

כמו כן אני מחפש מראות צד מניקל.

• תוכן חדש...