Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בעיקר אהבתי את הקטע של הייבוש, לדעתי זה גורם הכי הרבה נזק.

הוא מרטיב את המטלית וסוחט אותה לפני העבודה ואז משפריץ קוויק דייטלר.

אני אנסה את זה!

הכי פחות התכוונת?

פורסם

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את הכלי הזה בו הוא שם את הסבון ויורה קצף?

או לפחות איך זה נקרא?

פורסם

קראתי בפורום באחד הפוסטים שלא כדאי לסחוט מגבת מיקרופייבר כי הסיבים נהרסים....הוא סחט משום מה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

האמת שבשימושים הראשונים שלי עם onr, הייתי קצת סקפטי, אז השתמשתי בשלושה דליים.

(שניים מים, אחד סבון).

אחרי תקופה מאוד מאוד קצרה הבנתי שהמוצר אכן עושה מה שהוא מבטיח והדלי השלישי של המים מיותר לחלוטין, לא מצאתי בו אפילו גרגר אחד של לכלוך (הוא היה קטן יותר, ולבן), ויתרתי עליו.

"יאללה בירי".

פורסם
כל הסרטון נראה כמו שיווק ויחסי ציבור לבן אדם, יש שם חלקים ממש מוגזמים שאין צורך לבצע אותם

וגם כדי לפרנס את החברות של מוצרי הטיפוח :wink: .

לדעתי קצת מוגזם במיוחד הקטע שהוא מייבש את הרכב. לדעתי אם מנקים את הרכב עם סבון איכותי ומורידים את כל האבק עם מים אין סיבה בעולם שבשימוש עם ג'ילדה איכותית הצבע יישרט.

לגביי ההפרדה בין המוצרים לגלגלים ולצבע הוא צודק בהחלט, מאז שאני זוכר את עצמי עבדתי בצורה הזו של לא לערבב את מי השטיפה של הגלגלים עם אלו של הצבע, לדעתי זה מובן מאליו.

בכל מקרה סרטון נחמד, תודה על השיתוף.

• תוכן חדש...