Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי קטע די נחמד היום ביו טיוב עם הסברים מפורטים וטיפים לשטיפת נכונה... חשבתי לנכון לשתף אתכם.

תהנו...

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

סרטון דיי מוכר ברשת.

הבחור תותח, ראיתי כל סרטון אפשרי שלו ולמדתי ממנו כמה דברים נחמדים.

תודה על השיתוף.

אוטו לא משהו, עדיף פאביה ירוק נזלת.

"יאללה בירי".

פורסם

מזה החומר שהוא מרסס על המטלית שגורם לייבוש יותר מהיר או שזה בכלל המטלית עצמה?

SOLD: MAZDA6 2.3L 2007

MITSUBISH PAGERO 3.8L 2008

פורסם
spray wax/quick detailer.

כמובן שגם למטלית יש חלק.

אתה יכול לתת לי דוגמא למטלית כזו?

SOLD: MAZDA6 2.3L 2007

MITSUBISH PAGERO 3.8L 2008

פורסם
אתה יכול לתת לי דוגמא למטלית כזו?

כן אפשר דוגמה למטלית הזאת, זה ניראה לי מחליק יותר טוב מג׳ילדה, ככה בחצי שעה אני תופר את המליבו במקום סחבת של גילדות

פורסם

לא חושב שזה קשור לציוד שלו, לבחור נראה שיש הבנה טובה וידע של מה שצריך לעשות.

המכונה הכי טובה לפוליש והפד הכי טוב לפוליש לרכב לא יעזרו למי שלא יודע להשתמש בהם.

אם מפקידים בידיו מכוניות יוקרה כאלה כנראה שהבחור יכול לעשות פלאים גם עם צינור גינה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
לא חושב שזה קשור לציוד שלו, לבחור נראה שיש הבנה טובה וידע של מה שצריך לעשות.

המכונה הכי טובה לפוליש והפד הכי טוב לפוליש לרכב לא יעזרו למי שלא יודע להשתמש בהם.

אם מפקידים בידיו מכוניות יוקרה כאלה כנראה שהבחור יכול לעשות פלאים גם עם צינור גינה.

אם הוא לא משתמש בציוד המתאים,בחומרים באיכות גבוהה,ובשיטות מוזרות,אז זה ברור שהוא לא רציני!.

מרבית בעלי הרכבים,גם היוקרה,לא יודעים מה ההבדל בין דיטיילינג ל ביו אנרגיה,ככה שאם ההצגה הנכונה כל אחד יכול לבלוע את הפתיון..:mm_wink:

פורסם

אני בעיקר אהבתי את הקטע של הייבוש, לדעתי זה גורם הכי הרבה נזק.

הוא מרטיב את המטלית וסוחט אותה לפני העבודה ואז משפריץ קוויק דייטלר.

אני אנסה את זה!

• תוכן חדש...