Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש המלצות למד טווח? (לייזר אני מניח)

לא חייב שיהיה מקצועי, רק שיעבוד סבבה ולא יחרטט מספרים. למרחק של 10-15 מטר.

http://www.aliexpress.com/store/1383844

יש לי את הדגם של 80 מטר, עובד בסדר גמור.

שים לב שבחנות יש קופונים לעוד דולר שניים...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אוהב להשתמש בשקע המצית להטענת הטלפון, לציטה ולDVR.

התקנתי את זה:

http://www.banggood.com/3A-15W-DC-12V-To-DC-5V-Dual-USB-Power-Charger-Adapter-Converter-Module-p-930992.html

אני מרוצה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חברים יש מבצע על פלאפון onePlus2 באתר chinabuy.

דגם 64 גיגה נמכר ב1527 שקל (399 דולר).

הזינו קוד קופון CARLPEI.

מדובר במבצע לרגל ההשקה בארץ, המבצע תקף מאתמול 12 בלילה (בין ראשון לשני) למשך 24 שעות (עד 12 בלילה היום).

המחיר ללא מיסים. במקרה הרע, אם המכשיר יתקע במכס, המחיר כולל מיסים הוא 2020 ש"ח.

מכשיר שנקנה דרך האתר מגיע עם אחראיות לשנתיים במעבדות בישראל.

אני הזמנתי 8)

יום טוב גם לך

פורסם

מטען קיר עם 4 יציאות.כל אחת מספקת 2ץ4 אמפר שזה אמעולה.התגובות בדף המוצר טובות וגם הדירוג של המוכר

http://www.aliexpress.com/store/product/High-quality-2-4A-EU-Wall-Charger-Multi-USB-4-Ports-AC-Power-Travel-Adapter-Charger/1180012_32273547609.html?spm=5261.7049941.1998509440.679.iMS5OB&sdom=101.646.676.0_32273547609

פורסם

קנית את המוצר ובדקת אותו?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

על המטען האחרון שקניתי )מאיזה סיני באיביי) היה מוטבע "יציאה 2 אמפר" - אבל מד הזרם שקניתי לפני שנה-שנתיים לפי עצה בשרשור זה הראה פחות מ-0.7 אמפר. (ממטענים אחרים הykpui משך אמפר שלם באותו זמן). כרגע המוכר מתחנן שאתקן לו את הפידבק השלילי, אבל הנקודה היא שאסור להסתמך על המפרט אלא חייבים לבדוק פרטנית, כפי שרומז ModChip

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בהכרח. הזרם שתמדוד במד הזרם תלוי גם בזרם שצורך המכשיר, וגם באיכות הכבל בו אתה משתמש.

רק אם תראה 2A במטען אחר, ורחוק מזה במטען האחרון, אז המטען אשם.

לשפוט לפי מכשיר שצורך אולי רק 1A זה לא נכון ולא הוגן. ההבדל בין 0.7A ל- 1A יכול לנבוע מהבדל קל במתח המוצא.

:turn-l:
פורסם

אוזניות BT אלחוטיות מצויינות שקניתי - QY8.

מי שמתמצא קצת באוזניות BT הזולות, רובן מעפנות ובעלות סאונד נורא (בלודיו N2 לדוגמא).

האוזניות האלו עם סאונד טוב (משווה אותן לאוזניות של האייפון 6 שלי), קלות ואוחזות.

עולות 22$ לדגם "אירופאי".

http://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-1-Headset-Stereo-Original-QCY-QY8-Wireless-Sports-Earphone-Headphones-For-iPhone-Sumsung-Htc/32347021836.html

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לא בהכרח. הזרם שתמדוד במד הזרם תלוי גם בזרם שצורך המכשיר, וגם באיכות הכבל בו אתה משתמש.

רק אם תראה 2A במטען אחר, ורחוק מזה במטען האחרון, אז המטען אשם.

ים

לשפוט לפי מכשיר שצורך אולי רק 1A זה לא נכון ולא הוגן. ההבדל בין 0.7A ל- 1A יכול לנבוע מהבדל קל במתח המוצא.

בדקתי עם מסםר מכשירים, מספר מטענים ועם אותו כבל. תמיד היה הפרש של 20-30%, ותמיד לרעת אותו מטען. אין לי מכשיר שמושך 2 אמפר, אבן המכשיר שמשכו אמפר מספק אחר משכו מזה 700 מ"א.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעייני זה "זכאי מחמת הספק".

מד הזרם שלך הוא גם מפצל (כמו שלי יש)? חבר שני צרכנים בו זמנית כדי לבדוק אם 700 מיליאמפר זו אכן מגבלת הספק.

:turn-l:
פורסם

לשלי יציאה אחת, ואין לי מפצל אחר. הסתמכתי על העקביות במדידות.

ספקין אחרים שנרכשו בדרך דומה (מספקים אחרים) נתנו אמפר שלם בלי לצייץ, ומה לעשות, אני לא מחזיק טלפונים יוקרתיים שמושכים יותר מזה.

• תוכן חדש...