Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס וידאו ל HTPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הוחלט אצלנו להכנס לתחום ה HTPC. לא הצלחתי להבין מקריאה ברשת מה איפיון המחשב הנדרש ובעיקר איזה כרטיס מסך יאפשר צפייה בסרטים , סרימינג מהרשת באיכות מקס של 1920×1080 . איזה פראמטרים חשוב לבדוק בכללי בקניית המחשב מבלי להכנס למערכת עם עודף יכולות שיתבטא בעלויות מבוזבזות.

פורסם

גם כרטיסים מובנים סטייל Intel GMA 4000 מתמודדים יופי עם סרטי HD, לסטרימינג אין קשר לכרטיס המסך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חיובי סטרימינג קשור יותר למהירות החיבור לאינטרנט.

פרמטרים חשובים: שילוש

שילוש= מעבד,לוח אם,זיכרון.

אפשר גם לקחת מחשב רגיל ועם קצת קונפיגורציה הוא יכול לשמש אותך כמחשב לקולנוע ביתי במידה ושיקול העיצוב לא מפריע לך.

אישית לדעתי עדיף בכל זאת להשקיע במארז יפה זה מוסיף המון לעיצוב ולחוויה הכללית.

בניית מפרט מחייבת תקציב,אפשר לבנות מערכת טובה ב 2-2.5Kש"ח ואפשר להגיע גם ל 20K הכל תלוי בשימושים.

פורסם

דווקא במחשב קולנוע ביתי זה ממש לא השילוש שנתת.

מבחינתי - גודל, שקט ושליטה מוצלחת יותר ממקלדת עכבר חשובים בהרבה.

כל i3 מודרני ונגיד 4 גיגה זיכרון עם כרטיס קול ומסך מובנים של אינטל 4000 יעשו את העבודה מעל ומעבר מבחינת הדרישות חומרה.

מארז קטן.

ספק , מאווררים וקונפיגורציה שקטה

שלט + תוכנת מדיה סנטר טובה

אלו הדברים החשובים באמת בhtpc.

בניגוד למחשב ביתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכוונה שלי הייתה לשילוש טוב,וכן כל i3 יכול לעשות את העבודה בצורה טובה.

אבל התכוונתי לשילוש איכותי...שלא חלילה לקחת שילוש סלרון או מעבד חלש על מנת לחסוך.

וכן אתה צודק גם הפרמטרים שרשמת חשובים.

פורסם

אפשר לחבר כרטיס קול פשוט למערכת קולנוע ביתי עם 5 רמקולים? או שכל הנושא של סראונד 5.1 הלך ונעלם ביחד עם ה-DVD אי שם באמצע שנות ה-2000?

בדיוק עברתי דירה ואני חושב על מחשב עם XBMC ומסך LCD ללא מקלט טלויזיה כתחליף ליס או הוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תברר לגבי כרטיס בחצי גובה (כדי שיתאים למארזי HTPC נמוכים) ועם קירור פסיבי (כדי שלא יעשה רעש) שיודע לבצע פענוח וידאו בחומרה (רוב הכרטיסים)

פורסם

אפשר לקבל הסבר קצר ויתרונות של הוספת כרטיס לבצוע פענוח וידאו בחומרה. האם הוספת הכרטיס היא סוג של "הקלה" על המעבד שבלוח או שהכרטיס הנוסף מרחיב את רשימת הפורמטים שאפשר יהיה להציג.

פורסם

באמת שאין כבר צורך בזה.

אם אתה לא מתכוון לשחק זה מיותר לגמרי.

זה היה רלוונטי לפני 3-4 שנים אולי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחרי סגירה של ענין כ.מסך , נושא חדש להתיחסות המנוסים בתחום. יש לי אפשרות בחירה בין מ.ההפעלה XP פרו ו 7 , ברור לי ש XP מיושנת אבל בכל זאת מה עדיף. אחרי כן השאלה המרכזית לגבי תוכנת ניהול הקולנוע הביתי . האם ללכת על XBMC שאולי מחייבת קינפוגים מעצבנים, או על תוכנה אחרת. מה הייתם ממליצים מנסיונכם.

פורסם

אני כנראה היחיד שלא מבין למה צריך את כל התוספים האלה כמו XBMC.

אני רוצה את הפלאפון שלי עם אנדרואיד נקי ואותו דבר את הווינדוס שלי. כל תוסף כזה מכביד על המערכת וצורך משאבים מיותרים, רוצה להפעיל סרט תפתח BSPLAYER או MV2PLAYER, רוצה לשמוע שיר תשתמש בWINAMP.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש רק בעיה אחת עם כרטיס מסך אינטגרלי של אינטל מדורות קודמים (3 ומטה). הם לא מוציאים סיגנל 24p מדוייק, ולכן בתוכן Bluray יש איבוד פריים פעם ב, בגלל חוסר הסכנון. בדור הרביעי הבעיה נפתרה.

פורסם
אחרי סגירה של ענין כ.מסך , נושא חדש להתיחסות המנוסים בתחום. יש לי אפשרות בחירה בין מ.ההפעלה XP פרו ו 7 , ברור לי ש XP מיושנת אבל בכל זאת מה עדיף. אחרי כן השאלה המרכזית לגבי תוכנת ניהול הקולנוע הביתי . האם ללכת על XBMC שאולי מחייבת קינפוגים מעצבנים, או על תוכנה אחרת. מה הייתם ממליצים מנסיונכם.

WINDOWS 8

ובהעדרה, WINDOWS 7

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...