Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחודש האחרון אני מחפש B4 דגם 2007 (בלבד) ואני נתקל בהפרשי מחירים הזויים למדי.

מתחיל ב35K ונגמר באזור ה60K. איך אפשר להבין מזה מה המחיר ההגיוני לרכב הנ"ל?

ליסינגים והשכרות מוכרים באזור ה40-47 אלף. לעומת זאת כל אחד עם קלומטרז' מתחת ל100K דורש מחירון ומעלה.. זה הגיוני לשלם על רכב שנת 2007 מחירון?

לעומת זאת מספר ידיים משום מה לא משפיע על המחיר ואנשים עם יד 4 עדין חושבים שהגיוני לדרוש מחירון.

נתקלתי בבחור עם רכב במצב קוסמטי כ"כ גרוע (כולל תיקוני פח שהצבע שם התקלף ורואים את הבונדו!) שלא רצה בכלל להכנס איתי למשא ומתן כי לטענתו הוא הולך לקבל עליה מחירון אם ימסור אותה לטרייד אין..WTF?!

רכבים שלא מטופלים במורשה ללא תעוד מסודר גם מעלה אצלי חששות לגבי האופן בו הרכב טופל במהלך שלושת השנים האחרונות אחרי שנגמרה האחראיות. ויש לא מעט כאלה שלא מציגים תעוד בכלל.. ועדין דורשים מחירון!

מה משפיע על ירידת ערך?

קלומטרז'?

יד?

מצב הכללי?

איבזור? (סאן רוף וGPS)

טיפולים במורשה + ספר רכב?

אשמח לשמוע דעות.

תודה וחג שמח!

E46 330CI

פורסם

על מה שרשמת משפיע,

המחיר סביבות ה50 אלף לדעתי.

בכללי השוק של הB4 גרוע(בלי סיבה מיוחדת).

חכה בסבלנות למציאה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה תלוי בהרבה דברים

למשל רביעית צמיגים חדשים לרכב עולים כ 3 אלף אז למשל אם המוכר שם חדשים הוא בוודאי ידרוש על זה כסף.

בזמנו שחיפשתי לפני שלושה חודשים אזור 45 -50 לקילומטראז נמוך (פחות מ 100) עם היסטוריה מלאה זה משהו סביר למצוא.

זה גם תלוי באיזה תאריך ב 2007 הרכב עלה כי רכב מעבר לחודש אוגוסט אם אני לא טועה נחשב 2008.

תבדוק שהרכב עבר את הטיפולים המסבים אני חושב טיפול 105 (טיפול מספר 7) זה טיפול יקר שכולל החלפת רצועת תזמון.

בקיצור לאופן בו טופל הרכב מצבו הקוסמטי והקילמטראז יכול ליצור פערים די גדולים במחיר.

אם אתה לא ממהר אני בטוח שתמצא משהו טוב.

שיהיה בהצלחה

פורסם

אני מכרתי את ה B4 שלי (2005) לפני 3 חודשים.

אני הייתי יד 2 של האוטו, שני הידיים היו פרטיות.

לאוטו היה ק"מ ממוצע (לפי חישוב של 15K ק"מ בשנה).

אפס תאונות, אבל היו קצת מעיכות ושריטות.

מטופל אך ורק במוסך מורשה עם קבלות להכל

אחרי טיפול גדול של טיימינג

סאן רוף מאושר ברשיונות

ועוד טופינים למיניהם

במילה אחת - בונבוניירה

לקח לי 5 שבועות למכור את האוטו ב 8% מתחת למחירון יצחק לוי !

שורה אחרונה:

האוטו מצויין ומומלץ, צורך דלק מעל לממוצע של יפאנומטית 1600, יחסית הרבה רכבים כאלו נמכרו - אז יש מבחר.

מי שמבקש מחירון או מעליו מנותק מהשוק וסביר להניח שלא יקבל.

יוצא דופן יכול להיות שילוב של יד נמוכה + ק"מ מאוד נמוך ומצב טוב

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...