Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לגבי הבשר של סופר דוש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא בא ללכלך או משהו בסגנון, אין לי שום קשר אליהם ולא לשום סופרמרקט אחר.

בקיצור ככה, שבוע שעבר נרכשו 2 ק"ג של בשר בקר טחון בסופר דוש, מחולק לשני קופסאות, התאריך היה תקין.

הבשר עוד בהתחלה היה נראה מוזר, אחוז שומן נמוך מאוד עד כדי לא הגיוני לבקר, בנוסף הצבע של הבשר

הטחון היה מאוד אדום, אדום מדיי, בשר בקר לא נראה ככה (לפי מה שאני יודע ולפי קניות קודמות במקומות אחרים).

בכל מקרה, עשינו מהבשר קציצות מבושלות כמו שאנחנו עושים כל שבוע, הבשר תמיד יוצא רך, טעים ועם ריח משגע.

הפעם יצא משהו אחר... הקציצות יצאו קשות, הבשר הפך לאחר הבישול לקשה וחיוור מאוד, כל הצבע נעלם.

לבשר יש ריח חריף מאוד, הטעם זוועתי, מר מאוד ומשאיר טעם לוואי נורא למשך שעות לאחר הארוחה.

ניסיתי מהסיר הראשון (קופסא 1#) וגם מהסיר השני (קופסא 2#) וזה אותו דבר.

אני לא יודע אם הבשר מקולקל או שהוסיפו לו יותר מדיי חומרים, אבל אני לא אוכל מזה.

כנראה שהבשר לא מקולקל, אכלתי בערך 2-3 קציצות ולא כאבה לי הבטן, הרגשה תקינה.

כנראה הוסיפו לבשר הרבה זבל...

לא יודע גם אם זה חד פעמי או לא, אבל אני לא קונה שם יותר בשר בחיים.

לתשומת ליבכם.

פורסם

סופר דוש זה סופרמרקט בבעלות של Douchebag?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סופר דוש זה סופרמרקט בבעלות של Douchebag?

אין לי מושג... אבל הבעלים לא שילם לחבר'ה שעבדו שם במשלוחים והם תבעו אותו.

ניצחו וזכו ב-850 אלף שקל.

יש מצב שעכשיו הוא מכסה את ההוצאה הזאת באמצעות בשר סוג ז'.

אגב- קניתי בבת ים.

פורסם

לא מכיר את סופרדוש אבל בכמה פעמים שיצא לי לקנות שם (בסניף שצמוד לטיילת בבת ים [בבית ים יש כמה סניפים שלו למיטב ידיעתי]) נראה שהמקום הומה אדם (!), כל יום (!), כל היום (!), לרבות הקצביה. טרם ראיתי כזה דבר מימיי.

ייתכן ומדובר בעניין נקודתי או שאתה רגיל לקבל את הבשר הטחון שלך מחלקים אחרים של בקר או עם קצת שומן כבש.

נסה לברר איזה בשר טחון קנית, האם הוא מכיל שומן כבש או מרכיבים אחרים שגורמים לו להיות רך יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא מכיר את סופרדוש אבל בכמה פעמים שיצא לי לקנות שם (בסניף שצמוד לטיילת בבת ים [בבית ים יש כמה סניפים שלו למיטב ידיעתי]) נראה שהמקום הומה אדם (!), כל יום (!), כל היום (!), לרבות הקצביה. טרם ראיתי כזה דבר מימיי.

ייתכן ומדובר בעניין נקודתי או שאתה רגיל לקבל את הבשר הטחון שלך מחלקים אחרים של בקר או עם קצת שומן כבש.

נסה לברר איזה בשר טחון קנית, האם הוא מכיל שומן כבש או מרכיבים אחרים שגורמים לו להיות רך יותר.

איציק

עזוב את הקטע של השומן והרכות, היה טעם וריח לוואי מטורפים, כאילו יש בפנים משהו שלא אמור להיות...

פורסם

בוא נראה, אמרת בשר עם אחוזי שומן נמוכים, כמה אחוז שומן?

בדר"כ אתה קונה בשר עם יותר אחוזי שומן?

אם כן אז ענית לעצמך על השאלה.

בשר עם פחות אחוזי שומן יהיה אדום יותר (השומן הוא החלק הלבן בבשר).

יהיה פחות רך (השומן מרכך את הבשר הטחון ותורם לג'וסיות).

בקיצור, לא יודע מה הסיפור, כשאני הולך לסופר יש כמה סוגים של בקר טחון לפי אחוזי שומן, תלוי מה אני מכין. קציצות וקבב צריכות שומן.

haters will hate

פורסם

יש הרבה פעמים שבסופרים או באיטלזים שונים

שהמוצר שהם מתגאים בו.. זה בדרך כלל בשר טחון מתובל כל אחד בסגנון שלו

כניראה שקניתה מוצר כזה..

וגם אם לא אהבתה וזה ממש מציק לך,יש שירות לקוחות שמטפלים בעינינים כאלו

פורסם
בוא נראה, אמרת בשר עם אחוזי שומן נמוכים, כמה אחוז שומן?

בדר"כ אתה קונה בשר עם יותר אחוזי שומן?

אם כן אז ענית לעצמך על השאלה.

בשר עם פחות אחוזי שומן יהיה אדום יותר (השומן הוא החלק הלבן בבשר).

יהיה פחות רך (השומן מרכך את הבשר הטחון ותורם לג'וסיות).

בקיצור, לא יודע מה הסיפור, כשאני הולך לסופר יש כמה סוגים של בקר טחון לפי אחוזי שומן, תלוי מה אני מכין. קציצות וקבב צריכות שומן.

הבעיה היא שבמקום שומן דוחפים לשם דברים אחרים, כדי לחפות על השומן. דברים הרבה יותר גרועים. זה כמו שאנשים אוכלים יוגורט דל-שומן ובטוחים שהם בדיאטה. הם לא מבינים שבמקום השומן דחפו לתוך היוגורט חומרים כימיים מפה על להודעה חדשה, ככה שלא רק שאנשים לא מרזים, אלא הגוף שלהם מתמלא בחומרים כימיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר 20 שנים לא בא שום מוצר בשרי כזה או אחר לצלחת שלי ואני שמח ומאושר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הבעיה היא שבמקום שומן דוחפים לשם דברים אחרים, כדי לחפות על השומן. דברים הרבה יותר גרועים. זה כמו שאנשים אוכלים יוגורט דל-שומן ובטוחים שהם בדיאטה. הם לא מבינים שבמקום השומן דחפו לתוך היוגורט חומרים כימיים מפה על להודעה חדשה, ככה שלא רק שאנשים לא מרזים, אלא הגוף שלהם מתמלא בחומרים כימיים.

לא נסחפת, אני בטוח שהקצביה במקום דוחפת לבשר המון כימיקלים, תהיה רציני, בשר דל שומן משמעו שהבשר מופרד מהשומן לפני הטחינה, ואז בוחרים כמה שומן לשים, טחנתי בקר כמה פעמים ולמדתי שכאשר אני משאיר את השומן בחוץ הבשר יוצא יבש.

תנסה לטחון פילה מיניון, גם שם טוב להוסיף קצת שומן.

haters will hate

פורסם
לא נסחפת, אני בטוח שהקצביה במקום דוחפת לבשר המון כימיקלים, תהיה רציני, בשר דל שומן משמעו שהבשר מופרד מהשומן לפני הטחינה, ואז בוחרים כמה שומן לשים, טחנתי בקר כמה פעמים ולמדתי שכאשר אני משאיר את השומן בחוץ הבשר יוצא יבש.

תנסה לטחון פילה מיניון, גם שם טוב להוסיף קצת שומן.

אבל הוא לא קנה בקצביה, הוא קנה בסופר, איפה שהבשר ארוז. כשאתה קונה מוצר ארוז, אתה לא יודע מה יש בפנים, ובכדי להשלים את המשקל/נפח שירד עם השומן דוחפים לשם כל מיני חומרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...