Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל זה קיימת הפונקציה בתוכנה לסובב את התוצר המוקלט 180 מעלות (תחת חוצץ Recording Settings).

מעולה!

איזה צילום עדיף ? 1080 או 720 ?

אחרי שהגדרתי את הכל כמו שאמרת, מה שנשאר לי זה לחבר את התוכנה ל USB וזה יתחיל להריץ (וידרוס את הקבצים אוטומטית כשהכרטיס מלא ?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אתה צריך להגדיר:

1. Loop recording = on

2. Auto power on record = on

3. Auto shutoff = 30

כאשר תחבר את המצלמה לרכב היא תתחיל להקליט, כאשר תכבה את הרכב (במידה והחיבור למצת הוא כמו שצריך) המצלמה תכבה.

לגבי 720 או 1080 זה שוב, עניין שלך, ב 1080 האיכות תהיה טובה יותר אבל הקובץ יהיה גדול יותר ולכן הכרטיס יתמלא יותר מהר. לדעתי אם יש לך כרטיס של 16G ומעלה, שים על 1080 ואת ה Bitrate שים על High.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצל מי אני יכול לקנות את המצלמה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
חברים, אתם לא קוראים את מה שכתבתי כאן, יש שם הרבה מידע ותשובות לשאלות בסיסיות.

בכל מקרה, תוכל להזמין את המצלמה מכאן או מכאן.

לפני הנסיעת מבחן הראשונה - USB CHARGING ON ?

אגב ב 1920x1080p לבחור 30fps או 60 ?

יש לי כרטיס32GB

פורסם
אם יש לך כרטיס 32G תוכל לשים את ה Bitrate על High ולקבל 4 שעות של הקלטה. אם תשים את ה Bitrate על Standard תקבל בערך 5.2 שעות הקלטה

לצורך העניין, מאחר ואני לא משאיר את המצלמה דלוקה כשאני עוזב את הרכב אני מניח שאפשר להסתפק ב 4 שעות רצופות.

פורסם

טוב, עשיתי מספר טסטים עם המצלמה.

איכות 1080P על 30FPS.

בלילה בנסיעה בכביש מהיר אני לא מצליח לראות את מספרי הרכבים שחולפים על פני בנתיב שמצד ימין שלי.

זה תקין ? (נניח אם רכב פוגע בי מימין וממשיך בנתיב שלו, אין תיעוד של המספר)

פורסם

בלילה קשה להבחין במספרי רישוי של רכבים הנעים מולך ובמקביל אליך במהירות בשל מהירות תריס איטית יחסית של המצלמה (הבאה לידי ביטוי במריחות של עצמים נעים). כשרכבים אחרים חולפים על פניך במהירות איטית יחסית, אפשר להבחין במספר די בבירור. קל וחומר בעמידה מוחלטת.

דוגמא לטסט לילי שעשיתי עם שלי אם אתה רוצה להשוות (רצוי להנמיך מראש, נסעתי עם חלונות פתוחים) ; ברבע האחרון של הסרטון מהירות הנסיעה נעה בין 70 ל 80 קמ"ש וניתן להבחין במספרי הרישוי של הרכבים על פניהם אני חולף באיטיות יחסית (בחלק מהפעמים אולי עם קצת עזרה של Pause) -

az9OPM2UXys דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...