Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי את המצלמה + כבל USB ארוך שהזמנתי + כרטיס זיכרון + מתקם דביק.

בחבילה של המצלמה הגיע עם כבל USB שמתפצל ל2 כניסות AUDIO OUT \ VIDEO OUT - מה אני אמור לעשות איתו ? אני מחבר אותו רק לצורך בדיקה שהכל עובד כמו שצריך ?

- איפה הכי מומלץ למקם את המצלמה על מנת לקבל תמונה מושלמת ?

- איך אני מגדיר במצלמה 1080P\720P ?

- ואיך לעזאזל אני מחבר אותה למחשב בשביל לראות שהתמונה ישרה ? (מקבוק פרו ?)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. גם אני קיבלתי את שלי לפני יומיים, מבסוט מאוד.

בכל מקרה, יש לך את הדיון הזה, שבאמת שאין טוב יותר ממנו בשביל להסביר איך להתעסק עם המצלמה. ה-4-5 הודעות הראשונות בו כוללות את כל המידע והקישורים שתצטרך בשביל המצלמה.

הכבל AUDIO/VIDEO שקיבלת הוא מתנה בטח מהמוכר, גם אני קיבלתי כזה. זה בשביל לחבר למסך/טלויזיה ולצפות במה שהמצלמה צופה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הכבל AUDIO/VIDEO שקיבלת הוא מתנה בטח מהמוכר, גם אני קיבלתי כזה. זה בשביל לחבר למסך/טלויזיה ולצפות במה שהמצלמה צופה.

אבל ברגע שהוא מחובר הכבל טעינה שלה מנותק. לא?

איפה מומלץ למקם את המצלמה בשביל לקבל את התמונה הכי רחבה?

פורסם

מפנה אותך שוב למה שכתבתי על המצלמה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4006674#post4006674

לשאלותיך, איפה הכי מומלץ? זה עניין של שלך בלבד, אני שמתי אותה מתחת למראה הקדמית, יש כאלה שיעדיפו לשים מאחורי המראה. הגדרות המצלמה מתבצעות עם תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוט על ההגדרות, מה הבעיה? התוכנה הזו ממותאמת למערכות הפעלה של Windows אז או שתצבע את ההגדרות על Windows או שתשתמש בשיטה של הגדרה דרך קובץ.

איך לוודא שהתמונה ישרה? אפשר לחבר את המצלמה למחשב עם הכבל שמצורף ולדוק שהתמונה ישרה או להוציא ת כרטיס הזיכרון, להכניס אותו למתאם SD ואז למחשב כדי לבדוק שהתמונה ישרה.

כמו שהמליצו למעלה, כנס לאתר rcgroups, יש בפוסט הראשון את כל המידע, רק צריך לקרוא קצת.

פורסם

Transporter, ברשותך, אסביר כאן מה לעשות ולא בפרטי כדי שעוד אנשים יוכלו להעזר בזה. יש כאן דף עם לינק לתוכנה שניתן להשתמש בה על מערכות ווינדוס, יש גם לינק למסמך PDF שמתאר את כל האופציות של המצלמה. אתה שאלת לגבי איך לשנות הגדרות אם אין לך מערכת ווינדוס, העתקתי את ההוראות מתוך מסמך ה PDF:

On Windows it is recommended to always use the program mSetup.exe to modify the camera's

configuration. mSetup communicates directly with the camera and makes configuring the

camera a very simple task.

It is, however, also possible to manually change the configuration settings by editing the

"SYSCFG.TXT" file which must be placed in the root folder of the card for the camera to find and

load the new settings. You can use any ASCII editor, for example Notepad, to modify the

parameters. The "SYSCFG.TXT" must be in plain ASCII, it must not be in Unicode. If you don't

know what a root folder is, or you don't know what ASCII is or don't know how to manually edit

ASCII files please only use mSetup.exe.

A "SYSCFG.TXT" file must first be generated by theCamera. The camera's parameters are self

explanatory. It is important not to change the sequence of the square brackets and not configure

invalid combinations. For example, never combine a clip longer than 5 minutes with the

continuous loop. If you enter invalid combinations or values, the Camera will not perform as

expected. It is much safer to use the setup programwhich will always configure the camera

correctly.

The "SYSCFG.TXT" file can be automatically generated as follows:

1. Disconnect the camera from the PC and turn it off.

2. Press and Hold Down the Mode button. DO NOT RELEASE the button until step 4.

3. Press and Hold Down the Power buttonuntil the RED LEDblinks 3 times and the

camera turns off. This will take about 5 seconds. During the process, the blue and yellow

LEDs may blink.

4. Release the Mode and Power buttons.

The SYSCFG.TXT file showing the camera's current settings should now be in the memory card

root folder. Now you can edit the SYSCFG.TXT file as indicated above, and load the new

settings back into the camera by using exactly the same method as outlined in steps 1 through

4, above. Once completed, the "SYSCFG.TXT" file will be automatically deleted from the card's

root folder.

פורסם
מפנה אותך שוב למה שכתבתי על המצלמה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4006674#post4006674

לשאלותיך, איפה הכי מומלץ? זה עניין של שלך בלבד, אני שמתי אותה מתחת למראה הקדמית, יש כאלה שיעדיפו לשים מאחורי המראה. הגדרות המצלמה מתבצעות עם תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוט על ההגדרות, מה הבעיה? התוכנה הזו ממותאמת למערכות הפעלה של Windows אז או שתצבע את ההגדרות על Windows או שתשתמש בשיטה של הגדרה דרך קובץ.

איך לוודא שהתמונה ישרה? אפשר לחבר את המצלמה למחשב עם הכבל שמצורף ולדוק שהתמונה ישרה או להוציא ת כרטיס הזיכרון, להכניס אותו למתאם SD ואז למחשב כדי לבדוק שהתמונה ישרה.

כמו שהמליצו למעלה, כנס לאתר rcgroups, יש בפוסט הראשון את כל המידע, רק צריך לקרוא קצת.

רגע,

אם אני מחבר את המצלמה בUSB למחשב שלי אני יכול להגדיר אותה?

מה זה MSETUP.EXE ? איפה אני מוצא את הקובץ הזה?

פורסם

כן, הבאתי לך לינק לאתר שממנו ניתן להוריד את התוכנה Msetup, אתה מחבר את המצלמה למחשב עם כבל ה USB, פותח את התוכנה, בחלון למעלה בוחר את המצלמה ואז יפתחו לך האופציות להגדרה. ממליץ לך למצוא מחשב ווינדוס ולא לעשות את אופציית ההגדרה ע"י הקובץ sysconfig, עם התוכנה אי אפשר לטעות, עם הקובץ כן.

פורסם

כמובן אני עושה אותה מול מחשב עם ווינדוס.

אתה מוריד את הקובץ מכאן. טיפ, צריך שיהיה כרטיס זכרון במצלמה בכדי שתוכל להגדיר את הפונקציות שלה באמצעות התוכנה.

אגב, אני צריך לעדכן FIRMWARE או משהו?

פורסם

לא חובה, אבל די בוודאות תינתן לך האפשרות. שלי הגיעה עם גירסה 0.39 ובתוכנה כבר היתה זמינה 0.44.

אע"פי שהעדכונים האחרונים נוגעים יותר לביצועי ה Stills של המצלמה, עדכנתי (פשוט עד כדי גיחוך).

פורסם
לא חובה, אבל די בוודאות תינתן לך האפשרות. שלי הגיעה עם גירסה 0.39 ובתוכנה כבר היתה זמינה 0.44.

אע"פי שהעדכונים האחרונים נוגעים יותר לביצועי ה Stills של המצלמה, עדכנתי (פשוט עד כדי גיחוך).

תודה.

חיבור למחשב כנראה לא יהיה, אין לי במקבוק פרו (ולא במחשב DELL) שום כניסת וידאו שמתאימה לבננה צהובה.

בכל מקרה המצלמה מחוברת ודלוקה (נורה ירוקה), כרטיס הזכרון בתוכה, ועדיין התוכנה דורשת ממני לחבר את המצלמה למחשב.

יכול להיות שאין תמיכה ב WIN 7 64BIT?

פורסם

אתה מחבר את המצלמה למחשב, עכשיו תסתכל בחלון העליון בתוכנה, תהיה שם שורה, תקליק על השורה הזו ואז התוכנה תזהה את המצלמה.

תמונה מצורפת היכן צריך ללחוץ.

Msetup.JPG

פורסם
אתה מחבר את המצלמה למחשב, עכשיו תסתכל בחלון העליון בתוכנה, תהיה שם שורה, תקליק על השורה הזו ואז התוכנה תזהה את המצלמה.

תמונה מצורפת היכן צריך ללחוץ.

כן, עשיתי את זה כבר.

אלה הגדרות ברירת המחדל,

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב מה ההגדרות המומלצות:

אגב, למה כשהיא מחוברת לפיסי ואני לוחץ על VIDEO MODE שםו דבר לא קורה?

4k6xds.jpg

פורסם

נתקלתי בבעיה:

כאשר אני ממקם את המצלמה כשהכפתורים שלה פונים אל הדשבורד (שזאת כנראה האופציה היחידה) - מתקבלת תמונה הפוכה (לפחות כשאני בודק את זה מול תוכנת WEBCAM)

האם לאחר ההקלטה המצלמה הופכת את התמונה?

• תוכן חדש...