Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הורדתי את הסרטון, נראה בסדר גמור, ראיתי גם את ה PROPERTIES של הקובץ, זה 1920X1080@30FPS ו 17.7 MBPS.

המצלמה יושבת כמו שצריך לדעתך ?

לא ימינה\שמאלה מדי ?

פורסם
המצלמה יושבת בסדר, כל עוד היא במרכז השמשה ואין שום דבר שמסתיר את שדה הראיה אז הכל בסדר.

אם תסתכל טוב, רואים בגבול השמאלי שלה את התושבת של הסמארטפון, שנמצאת מעל החלק הימני של ההגה, מה שאומר שלא רואים את כל החלק שמעל ההגה.

זה לא בעייתי?

פורסם

אין כאן עניין של "בעייתי או לא בעייתי", אם בא לך, אתה יכול לחבר למצלמה בלונים ומשרוקית, כל עוד טוב לך עם זה הכל בסדר. אם זה לא מפריע לך אז תשאיר את זה, אם מפריע אז תמקם מחדש. אצלי אישית זה הפריע, לכן קניתי דיסק ועליו התקנתי את הזרוע לטלפון, כדי ששום דבר לא יסתיר את שדה הראיה.

אפנה אותך שוב לקישור הנ"ל, תוכל לקראות שם תמונות של הדיסק שעליו התקנתי את הזרוע.

פורסם
אין כאן עניין של "בעייתי או לא בעייתי", אם בא לך, אתה יכול לחבר למצלמה בלונים ומשרוקית, כל עוד טוב לך עם זה הכל בסדר. אם זה לא מפריע לך אז תשאיר את זה, אם מפריע אז תמקם מחדש. אצלי אישית זה הפריע, לכן קניתי דיסק ועליו התקנתי את הזרוע לטלפון, כדי ששום דבר לא יסתיר את שדה הראיה.

אפנה אותך שוב לקישור הנ"ל, תוכל לקראות שם תמונות של הדיסק שעליו התקנתי את הזרוע.

אני לא מדבר על הפרעה בשדה הראייה.

אני מדבר על זה שהמצלמה לא מצלמת את החלק שמעל ההגה.

פורסם

אתה מתכון לזווית המצלמה? אם כן, המצלמה מצלמת בזווית של 87 מעלות, לא יותר לא פחות, אם תזיז אותה לכיוון ההגה היא תצלם מעל ההגה, אבל אז השטח בצד השני לא יצולם. אני אישית כיוונתי אותה לאמצע, כיוון שהמצלמה שלי ממוקמת בדיוק באמצע השמשה זה אידיאלי.

פורסם
אתה מתכון לזווית המצלמה? אם כן, המצלמה מצלמת בזווית של 87 מעלות, לא יותר לא פחות, אם תזיז אותה לכיוון ההגה היא תצלם מעל ההגה, אבל אז השטח בצד השני לא יצולם. אני אישית כיוונתי אותה לאמצע, כיוון שהמצלמה שלי ממוקמת בדיוק באמצע השמשה זה אידיאלי.

ממה שראית בסירטון שלי, היא מספיק ממורכזת ?

• תוכן חדש...