Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מגבר jbl gt5-604e (שנמצא ברשותי מהרכב הקודם) יוכל לסחוב מערכת שכוללת

סט של מורל דוטק אוביישן 6 + סאב קטן של "jbl 804 8

ובכללי אם השילוב הזה טוב..

יש לי סאב ומגבר מהרכב הקודם ככה שאולי זה יעזור לי לחסוך בעלויות של מערכת ברכב חדש (סיוויק 06 החדשה)

לידע כללי אני שומע האוסים ומזרחית, התקציב שלי כ2000 שח ואני גם צריך בכסף הזה לקנות hu (+הסט של מורל)

פורסם

זה מגבר הכי בסיסי של JBL אבל הוא יכול לעשות את העבודה

במקרה הכי גרוע אם תרצה להשתדרג אתה תמיד יכול להחליף מגבר בתוך 10 דקות זה לא בעיה.

יותר חשוב שתרכוש HU איכותי ורמקולים שאתה מרוצה מהם.

קח בחשבון שמסגרת רדיו לרכב הנ"ל לא זולה ,במידה ועדיין אתה עם המערכת המקורית.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה..

אתה אומר שהוא בסיסי ואפשר לנצל תרמקולים יותר עם מגבר חזק אחר אבל זה לא יהרוס שום דבר נכון??

ומבחינת הhu הבנתי שהאפשרות היחידה שלי היא לשים מערכת מולטימדיה כי רדיו דיסק של פיוניר,קלריון וכו' לא יתאים.

זה הגיוני? כי מערכת מולטימדיה עולה 2700 :\

פורסם

כמובן שהיה עדיף אם היה לך מגבר חזק ואיכותי יותר

אבל אפשר גם להשתמש במגבר הנ"ל בלי בעיות.

אין חובה להשתמש במערכת מולטימדיה גם אם תשיג מסגרת רדיו 2DIN אתה

יכול להתקין רדיודסיק 1DIN רגיל +מגירת פלסטיק 1DIN ,כל מתקין שמכבד את עצמו יכול לסדר את זה.

פורסם

אני רואה שדבר כזה עולה 500-600 שחה+ רדיו דיסק איכותי עוד 700 שח.

הגעתי ל1300 לפני התקנה :\

כרגע אני חושב שאני אלך על קומפוננטס מקדימה (דוטק אוביישן) ונוסיף להם רמקולים אחוריים עם באס טוב (מורל טמפו,רוקפורד או משהו)

• תוכן חדש...