Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות שעון עד 300$ מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה הייתי נעול על Citizen Eco-Drive AR1110-11H, אלגנטי, דק ופשוט.

ar1110-11h-side.jpg

מפה לשם שיטוט באיביי ואמזון הביא אותי לדגם יותר מגושם שמאוד אהבתי Citizen BL5403-03X, גם Eco-Drive.

2ea031b6f0f51920bcc3a72cead3077c.jpg

התגובות עליו באינטרנט די טובות, הוא לא זול בשבילי (כמעט 1000 ש"ח), מה דעתכם על צבע זהב ובאופן כללי על השעון?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

השעון המוזהב יפה מאוד .חשוב לפני שאתה מזמין לענוד אחד כזה שתראה את הקוטר שלו. יצא להזמין כמה שעונים מהאיבי שהם הגיעו ראיתי שהם קטנים בקוטר היות ואני די גדול .השעון ניראה עלי כמו שעון של ילדים.

באיבי יש מבחר גדול של שעונים במחירים טובים

פורסם

סיטיזן עושים שעונים טובים (יש לי שלושה), אבל אני לא מתחבר לזהב, מה גם שהשעון הזה די עמוס מלכתחילה. אם אתה מחפש dress watch של סיטיזן הייתי ממליץ על bl8000, הרבה יותר אלגנטי. יש גם בטווח המחירים הזה אופציות לא רעות של אוריינט, סייקו, המילטון וטיסו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

רוב מותגי ה-"אופנה" (טומי, Fossil, DKNY, Diesel) וכיו"ב בדרך-כלל משתמשים במנגנונים נחותים ולא בהכרח אמינים ומדוייקים. סביר להניח שה-Citizen ישרת אותך הרבה יותר זמן מאשר שעון ממותג אופנה אקראי.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אישית אהבתי הרבה יותר את הסטילטו (הדגם הראשון שציינת), אבל אני אוהב שעונים לא גדולים עם עיצוב נקי, וחוץ מזה אני כנראה בעל טעם "זקן", שונה מזה של הצעירים. השעון האחר עמוס מאוד ולדעתי לא ימלא את ייעודו העיקרי - קריאת השעה תהיה קשה. כמוכן השעון גדול וכנראה גם כבד (בחיפוש קצר לא מצאתי ציון של משקלו). היתרון האחד שאני מוצא בו הוא חיי סוללה ארוכים, כלומר אפשר להשאירו מספר חודשים במגירה בלי שהסוללה תדעך. ד"א - מחירו באמאזון יקר (מעל $300), במספר אתרים מצאתי מחיר בסדר גודל של $230 ולפחות אחד מהם מוכר לי כאמין.

מבחינת מותדי אופנה - אני מעדיף שעון שמקורו ביצרן מוכר עם מוניטין בתחום השעונים, ולאו דווקא בתחום המחלצות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם שאלה, מה גורם לאנשים להוציא סכומים כאלה ויקרים הרבה יותר על שעונים?

הרי מנגנון של שעון זה הדבר הכי חרטא שיש, הרי זה מאוד פשוט לעשות שעון טוב שמחזיק הרבה זמן- לראיה יש את השעונים הפשוטים של קסיו ב-70 שקל, שיעברו גם שואה גרעינית וימשיכו לעבוד.

לי בעצמי יש סייקו ב-1500 שקל שקיבלתי במתנה, הוא שעון טוב שניראה מעולה, אבל אני באמת לא רואה במה הוא עדיף על חיקוי סיני איכותי(אחד ב-150 שקל ולא ב-30 שקל) שלו.

פורסם
סתם שאלה, מה גורם לאנשים להוציא סכומים כאלה ויקרים הרבה יותר על שעונים?

הרי מנגנון של שעון זה הדבר הכי חרטא שיש, הרי זה מאוד פשוט לעשות שעון טוב שמחזיק הרבה זמן- לראיה יש את השעונים הפשוטים של קסיו ב-70 שקל, שיעברו גם שואה גרעינית וימשיכו לעבוד.

לי בעצמי יש סייקו ב-1500 שקל שקיבלתי במתנה, הוא שעון טוב שניראה מעולה, אבל אני באמת לא רואה במה הוא עדיף על חיקוי סיני איכותי(אחד ב-150 שקל ולא ב-30 שקל) שלו.

עבור רבים, שעון זה תכשיט לכל דבר.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ה- BL5403-03X די בבירור לא בשבילך. 47 מ"מ ומראה מאוד עמוס, על יד קטנה כהגדרתך ועם נטייה למראה פשוט יותר - אתה תתבאס ממנו אחרי שבועיים. האחרון, ה- BM8493-08E, נראה לא רע (לפחות נראה כמו סיטיזן טיפוסי, ולא כמו חיקוי ברייטלינג). עיצוב נעים, לא עמוס מדי ולא פשוט מדי.

לגבי זהב - אל תשאל מה דעתנו, מה דעתך? מי שלא אוהב צבע זהב, וקונה בגלל גחמה חד-פעמית, עשוי למצוא שלא בא לו על השעון אחרי שבוע על היד. עדיף לך אולי משהו שהזהב הוא רק אלמנט קטן, תוכל למצוא שעונים שגוון זהב מופיע רק באינדקסים או במחוגים וכו'. סתם לדוגמא http://www.watchco.com/citizen-watches/eco-drive/ao9030-05e.html שעון "טייסים" כזה שגוון הזהב מאוד צנוע אבל מוסיף במקומות הנכונים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...