Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש משפחתומטית. בתקציב של כ- 85K. יד שנייה או אפילו חדש אם נכנס בתקציב ומשתלם.

דברים שחשובים לי שיאפיינו את הרכב הם:

-בטיחות

-אמינות

-חסכון בדלק

-עלות תחזוקה לא גבוהה מידי

-מרווחת

-בעלת כח, אחיזת כביש טובה ומראה צעיר וטוב

תודה!

פורסם

תיארת מרצדס S CLASS. אתה תצטרך להתפשר על חלק מהדברים בהשוואה לאחרים. למשל, פולקסוואגן גולף תהיה נוחה מאוד, אבל עלות האחזקה יחסית גבוהה. מאזדה 3 אוחזת טוב, לא הכי מרווחת ולא הכי חסכונית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תיארת מרצדס S CLASS. אתה תצטרך להתפשר על חלק מהדברים בהשוואה לאחרים. למשל, פולקסוואגן גולף תהיה נוחה מאוד, אבל עלות האחזקה יחסית גבוהה. מאזדה 3 אוחזת טוב, לא הכי מרווחת ולא הכי חסכונית.

מסכים איתך שאי אפשר לענות מכל העולמות, ושצריך להתפשר על חלק מהדברים.

אני שוקל את הרכבים הבאים -

טויוטה קורולה 2010 - 2011

טויוטה אוריס 2010 - 2011

פולקסווגן פולו 2011 - 2012

הונדה סיויק 2010-2011

הונה אקורד 2008 ?

סיאט לאון 2010-2011 DSG שמעתי מכמה אנשים שהשוק חלש, גיר בעייתי, יקר לתחזוקה - האם זה נכון? האם שווה לבדוק את הרכב?

יונדאי I30 2011

מיצובישי ספייס סטאר חדשה מהחברה

פורד פוקוס

אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שבעלי אחד הרכבים.

תודה רבה!

פורסם

פולקסווגן פולו ומיצובישי ספייס סטאר הם לא רכבים משפחתיים.

הונדה סיוויק תוכל להתאים לדרישות שלך, אבל עלויות הטיפולים במוסכים המורשים לא זולות. מחוץ לרשת המצב טוב הרבה יותר.

טויוטה קורולה היא המנייה הבטוחה. אמינה, זולה לאחזקה ודי מרווחת. אבל אין לה מראה צעיר ואין לה כוח או אחיזת כביש מיוחדת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מוסיף את הI30 גם. הבעיה היא שקשה למצוא פריט שמור, כי רובן עברו בליסינג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה חברים. אשמח לקבל עוד חוות דעת. אני שוקל לוותר על מכונית משפחתית, כי אנחנו לעיתים רחוקות נוסעים רכב מלא, ואין תינוקות במשפחה.

חשבתי על קיה פיקנטו גם כאופציה או פולקסווגן פולו

פורסם

נראה לי שאוריס תהיה טובה בשבילך. רכב מצויין שיתן לך נוחות, אמינות של טויוטה, עלות אחזקה של טויוטה, צריכת דלק טובה ובנוסף לכל גם נראה טוב (לדעתי).

מה שכן, אני לא יודע עד כמה הוא מרווח ביחס לקורולה או כל משפחתית אחרת (מישהו יכול לתת את דעתו בעניין?)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

קצת איבדתי אותך בדרך, כי באותו שרשור אתה מתלבט בין הונדה אקורד לקיה פיקנטו, וקצרה היריעה מלפרט כמה הן שונות ולאילו שימושים כ"א מהן מתאימה.

אז אם אני חוזר לשאלה המקורית שלך, סיוויק מודל 2009 (פרטית, אם תמצא מליסינג שזה קצת יותר נדיר מפוקוס/I30/3 תוכל לקחת שנתון גבוה יותר) תיכנס לתקציב שלך. היא תענה על הדרישות שלך לרכב מרווח, לאמינות מופלגת, חיסכון מפתיע בדלק למרות שאתה מקבל מנוע 1.8 עם 140 כ"ס, וגם לטעמי מראה מיוחד ונאה.

השאלה למה אתה צריך משפחתית מרווחת אם אתה טוען שאין לך ילדים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

הבחור כתב שאין תינוקות, לא שאין ילדים. גם אני מחזיק משפחתית עבור המקרים המעטים שבהם אני נוסע עם כל המשפחה, שהיא, באופן מעשי, 5 מבוגרים - הבן הצעיר בן 17). הרכב השני יהיה סופרמיני (מהשבוע הבא, לאחר החזרת רכב הליסינג של אשתי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר ליודנאי I30 שנת 2011 מליסינג AVIS, חודש עלייה על הכביש הוא דצמבר. קילומטראז' 35,000 ב83K

בעליו הקודמים עבד בבנק וקיבל את הרכב מהעבודה. איך ההצעה הזו ?

והאם כדאי לקנות יד 2 או ליסינג אני לא מפסיק לשבור את הראש, מה יוצא יותר משתלם אמין וטוב?

תודה!

• תוכן חדש...