Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדקתי שוב פעם את החשבונית ואכן יש חיוב נוסף של 0.34 או 0.40 אגורות על כול הפעלה.

עדיין זה משתלם (לי).

Default.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים אני הולך למות :-( תעזרו לי...

למה לעזעזל אני לא יכול לחבר אוזניות עם מיקרופון+3 לחצנים לשליטה על הווליום של הנגן וגם להעביר שירים אחורה וקדימה ?

יש לי אוזניות של פיליפס/סוני וגם תוצרת LG ואף אחד מהם לא עובד תקין עם נקסוס (עם אייפון עובד ללא בעיה).

האם זו מגבלה של המכשיר ? האם אני צריך לרכוש אוזניות מקוריות ?

איפה ניתן לרכוש בארץ או באינטרנט אביזרים מקוריים לנקסוס 4 מבלי לעשות שמיניות באוויר ולבזבז חצי יום על הרכישה.

פורסם

אני נושא קללה דומה כשאני מסנכרן את הנקסוס אל מול ה CZ500 ברכב. אין תצוגה של אנשי הקשר בעת קבלת שיחה נכנסת (מי משנן בע"פ מספרים כיום), ואין שום דרך לגרום לזה לעבוד - לא ב USB ולא ב BT.

פורסם

מזמן לא התעסקתי באוזניות, אבל ממה שזכור לי אוזניות עם לחצנים זה או אייפון או אנדרואיד בתור התחלה.

אני זוכר גם שניסיתי אוזניות של HTC עם טלפון סמסונג וגם אז הלחצנים לא עבדו לי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ווליום לא יעבוד. חסוך את זמנך.

העברת שירים עובדת (אולי) עם דאבל קליק להעברה קדימה, קליק משולש אחורה. על הכפתור האמצעי.

אפל, עם כל הצער שבדבר, טובים בהרבה בשימוש במוזיקה שבמכשיר ( אחרי שהוציאו לך את המיץ בהעברת השירים לתוך הטלפון, לפחות הם מפצים אותך...).

פורסם
ווליום לא יעבוד. חסוך את זמנך.

העברת שירים עובדת (אולי) עם דאבל קליק להעברה קדימה, קליק משולש אחורה. על הכפתור האמצעי.

אפל, עם כל הצער שבדבר, טובים בהרבה בשימוש במוזיקה שבמכשיר ( אחרי שהוציאו לך את המיץ בהעברת השירים לתוך הטלפון, לפחות הם מפצים אותך...).

תשמ'ע, אני לא רוצה להתחיל דיון נוסף איזה דברים נפלאים נוספים יש במכשירים תוצרת אפל אך דוגמא פשוטה נוספת לא תזיק.

כאשר אתה מבצע גיבוי באייטונס לאייפון אתה מגבה כמעט את כול המידע שנמצא על המכשיר. באנדרואיד אתה צריך להשתמש בגוגל+, בגוגל או השד יודע מה ולהתקין 10 אפליקציות שונות לגיבוי SMS/MMS תמונות ושאר המידע אשר נמצא במכשיר ואולי זה יעבוד...

באייפון אתה משתמש בגיבוי/שיחזור בתוכנה אחת שעובדת מעולה.

** לפחות בנקסוס תוכנת הניווט של גוגל מדברת עברית (גירסת בטא).

פורסם

גם בנקסוס אתה יכול לגבות הכל בפעם אחת ובלי תוכנה על המחשב, מוריד אפליקציה מגבה איתה וזה שומר את הקובץ על המכשיר. אם תרצה אין בעיה לגרור את הקובץ למחשב או לשמור אותו בענן.

מעבר לזה, התמונות וכל השטויות האלה, אתה יכול לגרור מהטלפון למחשב בלי צורך בשום תוכנה.

זה לא שהאייפון נפלא, אתה לא יודע לעבוד עם אנדרואיד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחייאת תומר...אחרי 3 שנים עם אייפון מהר מאוד גיליתי את 'נפלאות' האנדרואיד.

אחרי שבוע וחצי כבר למדתי דבר או שתיים... "לכול שטות צריך אפליקציה". מזל שהטלפון מגיע עם חייגן מובנה ולא צריך להוריד אפליקציה בכדי להתקשר.

למה אי-אפשר לרכוש אביזרים מקורים מהייצרן ? כבל, מטען לרכב או מטען נוסף מקורי בארץ או בגוגל פליי מבלי לבזבז יום שלם על חיפושים ? תאמין לי שאני יודע למצוא את מה שאני מחפש אבל למשתמש פשוט כמו אחותי או בת הזוג שלי זה לא ממש אופציה לחפור באינטרנט.

למי שיש אייפון נכנס לאי דיגיטאל וקונה אביזרים מקורים כפי שאני אוהב.

פורסם

איזה אביזרים ? מטען מיקרו USB סטנדרטי ? לך תקנה בכל סופרמרקט, פה לא צריך מטען מיוחד שבירך עליו הקדוש ג'ובס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בחייאת תומר...אחרי 3 שנים עם אייפון מהר מאוד גיליתי את 'נפלאות' האנדרואיד.

אחרי שבוע וחצי כבר למדתי דבר או שתיים... "לכול שטות צריך אפליקציה". מזל שהטלפון מגיע עם חייגן מובנה ולא צריך להוריד אפליקציה בכדי להתקשר.

קנית מכשיר שנוצר במיוחד בשביל מפתחים. הכותרת שמודבקת על המכשיר הזה היא פחות או יותר "זה ערום לגמרי, לא מבין? לא בשבילך"

ואתה עסוק כבר מספר עמודים בלהתלונן על זה שמכשיר שאמור להגיע ערום לחלוטין לא מספק לך חווית משתמש ודורש כלים משלימים.

אנשים לא מבינים את משמעות המיתוג "נקסוס".

בנוסף, "לכל שטות צריך אפליקציה". זה תקף לגבי כל סמארטפון שקיים... השאלה היא איזה אפליקציות מגיעות מהיצרן, ואיזה לא. (החייגן בטלפון? זו גם אפליקציה. היא פשוט טעונה מראש. גם פה וגם באייפון)

ושוב אחזור לנקודה ש... *אהמ* המכשיר אמור להגיע ערום לחלוטין.

המלצה חמה לי אליך- פרסם את המכשיר להחלפה, קח מכשיר ממותג של יצרנית כלשהי וחסוך לעצמך את כל הצרות האלו.

זרקת את עצמך מהגן הסגור של אפל ישר למים הכי עמוקים שרק אפשר בלי ללמוד לשחות, פלא שאתה טובע?

פורסם
איזה אביזרים ? מטען מיקרו USB סטנדרטי ? לך תקנה בכל סופרמרקט, פה לא צריך מטען מיוחד שבירך עליו הקדוש ג'ובס.

אני רוצה אוזניות+מיקרופון מקוריות של גוגל כמו בקישור ולא רוצה לשלם על אוזניות של ג'ברה או BOSE שעולות 200 שקלים.

http://blog.gsmarena.com/official-nexus-4-wired-headset-hits-the-shelves-of-the-google-play-store/

• תוכן חדש...