Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, לאחר 3 שנים מאושרות ומוצלחות עם אייפון 3GS אני מתקשה בתפעול ובהבנת ההגיון של מערכת ההפעלה אנדורואיד.

המכשיר עודכן לגרסת אנדרואיד 4.3 לא פרוץ ולא רוט ושאר הקללות.

1. איך אני ולאן להעביר קבצי PDF או WORD למכשיר ? העברתי אותם לתיקייה בשם גלריה ולאחר מכן לתקייה הראשית ומשום מה אני לא רואה אותם במכשיר עצמו.

2. לא הצלחתי להגדיר חשבון דואר של נטוויז'ין במכשיר ואני מקבל הודעת שגיאה

"לא ניתן לפתוח חיבור לשרת"

איזה כייף לי :)

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לרוב עדיף להעתיק אותם לתיקיה "מסמכים" או "הורדות", ככה לפחות אני מעדיף. במכשיר עצמו תוכל לראות אותם דרך מנהל הקבצים.

2. תנסה את ה"מדריך" הזה.

פורסם

שלום,

תוריד מהמרקט אפליקציה ASTRO CLOUD& FILE MANEGER או EXPLORER.

תחפש את המסמכים\תמונות\סרטונים בגלריה דרך האפליקציות האלה.

אם אין GMAIL- תצטרך ליצור אחד כזה. אחרת לא תוכל להוריד אפליקציות מהמרקט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חשבון GMAIL בוודאי שיש וכבר הורדתי מספר אפליקציות שלא עובדות :-)

למה אני צריך אפליקציה נוספת ? אין משהו מובנה במכשיר ?

לגבי חשבון המייל של ספק השירות הצלחתי להגדיר לאחר מספר נסיונות.

למה לעזעזל כול דבר קשה באנדרואיד ולמה לכול דבר קטן צריך להתקין אפליקציה ? אני כבר עצבני וחסר מנוחה !

פורסם
1. לרוב עדיף להעתיק אותם לתיקיה "מסמכים" או "הורדות", ככה לפחות אני מעדיף. במכשיר עצמו תוכל לראות אותם דרך מנהל הקבצים.

2. תנסה את ה"מדריך" הזה.

על איזה מנהל קבצים אתה מדבר ? לא ראיתי שיש כזה מובנה ?

פורסם

למה אני צריך אפליקציה נוספת ? אין משהו מובנה במכשיר ?

למה לעזעזל כול דבר קשה באנדרואיד ולמה לכול דבר קטן צריך להתקין אפליקציה ? אני כבר עצבני וחסר מנוחה !

קנית נקסוס. נקסוס זה מכשיר שהוא נטו "אני ילד גדול ויודע להתעסק עם אנדרואיד". אחת מההשלכות היא שהרבה דברים חסרים "מהקופסה" ותצטרך להשלים אותם בעצמך.

במכשירים של היצרניות השונות, סאמסונג/LG/HTC/סוני וכו', רוב התוכנות לתפעול בסיסי כבר קיימות "מהקופסה", כולל הרבה שפצורים של היצרנית שנועדו לעשות לך חיים קלים, לרבות סייר קבצים. זה קצת מוזר לקנות מכשיר שהאטרקציה הגדולה בו היא שהוא מגיע "ערום", ואז להתלונן שהוא מגיע ערום.

פורסם

מרק תחשוב על זה כמו מחשב קטן, בשביל לפתוח קובץ צריך למצוא אותו דרך סייר קבצים ואז להפעיל אותו באפליקציה יעודית.

לפעמים בתוך אפליקציות קיימת פונקציה פתח קובץ כמו במחשב אבל אז או שיש באפליקציה סייר קבצים מובנה או שהקובץ צריך להיות בתיקייה ספציפית.

+1 לASTRO

לגבי הדואר שלך מנטיויז'ן כנראה אתה צריך להגדיר POP/SMTP ידנית.

לחלופין אני לא יודע איזה אפליקצית מייל יש בסטוק, יש מצב שגוגל שמו רק את האפליקציה של GMAIL שם ולא קליינט דואר מלא?

אודי A4

דימה.

פורסם

יש קליינט דואר והוא הצליח כבר להגדיר.

התגובה נורמלית - אתה עדיין לא רגיל, אשמח לסייע, כשתבין את מגוון האופציות האדיר (הכל אפשרי, בקצרה) אתה תראה כוכבים.

קח ככה בשביל ההתחלה משהו נחמד :

http://iandroid.co.il/forum/topic120118.html

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
וזה מה שיפה , את המכשיר תהפוך לכלי שאתה שולט בו ולא הוא בך :)

בידיוק, אתה מקבל מכשיר בלי כל הזבלת והוא טס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גיליתי לאחרונה את ES file explorer,

אני מאוד מרוצה ממנו. הכי קרוב שיש ל-explorer החלונאי.

נקסוס קונים בשביל להתקין עליו מה שנוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מרק תחשוב על זה כמו מחשב קטן, בשביל לפתוח קובץ צריך למצוא אותו דרך סייר קבצים ואז להפעיל אותו באפליקציה יעודית.

לפעמים בתוך אפליקציות קיימת פונקציה פתח קובץ כמו במחשב אבל אז או שיש באפליקציה סייר קבצים מובנה או שהקובץ צריך להיות בתיקייה ספציפית.

+1 לASTRO

לגבי הדואר שלך מנטיויז'ן כנראה אתה צריך להגדיר POP/SMTP ידנית.

לחלופין אני לא יודע איזה אפליקצית מייל יש בסטוק, יש מצב שגוגל שמו רק את האפליקציה של GMAIL שם ולא קליינט דואר מלא?

היי, שרת דואר הצלחתי להגדיר.

האם קיימת אפליקציה שהיא גם סייר קבצים וגם כוללת בתוכה אפשרות של פתיחת קבצי וורד, וכול הפורמטים המקובלים לקבצי תמונות וטקסט לדוגמא:

קבצי TIFF,BMP.

יש קליינט דואר והוא הצליח כבר להגדיר.

התגובה נורמלית - אתה עדיין לא רגיל, אשמח לסייע, כשתבין את מגוון האופציות האדיר (הכל אפשרי, בקצרה) אתה תראה כוכבים.

קח ככה בשביל ההתחלה משהו נחמד :

http://iandroid.co.il/forum/topic120118.html

אני באמת מקווה שאוכל להנות מהמכשיר.

תודה רבה לכולכם.

עוד שאלות בקרוב...

פורסם

TIFF BMP נקראים ע"י תוכנת הגלריה המקורית של אנדרואיד (אתה יכול להתקין בעצמך אפליקציה חלופית אם היא לא נוחה לך)

ל-PDF אתה צריך להתקין אפליקציה (Adobe Reader או כל אפליקציה אחרת)

קבצי אופיס למיניהם אתה יכול לפתוח ע"י אפליקציות Office למיניהן, יש בערך מיליון כאלה ב-Play Store

סייר קבצים הוא בד"כ רק סייר קבצים, ברגע הלחיצה על הקובץ הוא ינסה לפתוח אותו עם אפליקציה מתאימה שרשומה עבור אותו סוג קבצים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
היי, שרת דואר הצלחתי להגדיר.

האם קיימת אפליקציה שהיא גם סייר קבצים וגם כוללת בתוכה אפשרות של פתיחת קבצי וורד, וכול הפורמטים המקובלים לקבצי תמונות וטקסט לדוגמא:

קבצי TIFF,BMP.

אני באמת מקווה שאוכל להנות מהמכשיר.

תודה רבה לכולכם.

עוד שאלות בקרוב...

כמו שנאמר, זה מחשב.

אתה פותח סייר קבצים ואז יש לך שם את הקבצים שלך. ואז אתה רואה את המסמך WORD ואתה רוצה לפתוח אותו, האם אתה יכול לפתוח אותו בלי אופיס? אז אתה צריך להתקין אופיס בתור התחלה. אחרי שיש לך אופיס, כשתיכנס לסייר קבצים ותפתח את המסמך, הוא יפתח לך באופיס בתור תוכנה דיפולטית לפתיחה של קבצי WORD. אתה יכול גם להגדיר שהתוכנה הדיפולטית לפתיחת מסמכים תהיה המצלמה, אבל ברור לך שהמצלמה לא יודעת מה זה קובץ של WORD ולכן היא לא תצליח לפתוח אותו.

תתיחס לטלפון הזה בדיוק כמו למחשב ואתה תסתדר מהר מאוד.

זה מה שנקרא smart phone ולא dummy phone

האנס, ES file explorer מותקן אצלי מהיום הראשון עם המכשיר. הוא מעולה עם המון אפשרויות והממשק שלו חביב ביותר מבחינה גרפית.

התקנתי לאנצ'ר חדש שמבחינת קיסטום הוא די מטורף וגם לא איטי כלכך. Buzz Launcher

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...