Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחייאת מרק, עשה לעצמך טובה ותחזור לאייפון, אחרת אתה עוד תתגעגע לימים שבהם דברים פשוט עובדים.

( ה-5s הוא הזדמנות מצויינת לשדרוג).

היי ארז,

אני עקשן. אם הבעיות ימשיכו להציק לי במהלך השבוע אני אזרוק להם בפרצוף את המכשיר.

עדיין יש לי את המכשיר היישן אייפון 3GS שעובד תקין ומריץ את IOS6.

ישנם שתי סיבות עיקריות שלא רכשתי אייפון 5 והם:

1. מכשיר יקר.

2. אייטונס המעצבן.

3. הפסקתי להתלהב מטלפונים חכמים ואני רוצה רק מכשיר שיעשה את הדברים הבסיסים ללא שום בעיות.

הגן הסגור של אפל מעניין לי את הטוסיק כול עוד המכשיר מספק את הסחורה ועובד ללא דופי כמו אייפון 3GS.

איזה כייף לי :)

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4.3 הוא שחרור די מחורבן. סידרו כשלים ב WiFi/BT (חלקית) אך דפקו את התפקוד השוטף של המערכת.

מקריס אפליקציות (כן, גם את המצלמה) ומרסטרט מכשירים על ימין ועל שמאל. מי שרוצה שקט נאלץ לצרוב קרנלים צד שלישי וגם את זה יש לקחת בעירבון מוגבל.

בתור אחד שהתנסה בשתי הפלטפורמות - סמרטפון שיכול לענות על ההגדרה של "נטו עובד (הדלק ושכח)" הוא עדיין האייפון ; אנדרואיד תהה בשלה לחלוטין אולי כשתשוחרר 5.0 (או שאולי כבר לא תבשיל לעולם).

פורסם

או שנחזור לנקודה של מי שלא רוצה להתעסק שלא יקח נקסוס

אני לא בדיוק רואה מכשירים שיוצאים מהיצרניות לשוק "לא בשלים". המערכת בשלה לחלוטין כבר איפושהו מגרסה 4.1.1 ואני אפילו אעז ואגיד 4.0.4.

שקונים נקסוס ומורידים את גרסאות האנדרואיד האחרונות ברגע שהן בחוץ אתה בעצם הופך לבטא טסטר. וזה אומר שאתה מקבל את הגרסה החדשה לטוב ולרע- עם כל הדרעק והבאגים.

פורסם

מי שרוצה אנדרואיד, אבל לא רוצה להתעסק יותר מדי, שייקנה מכשיר שבו היצרן הכניס שינויים בממשק (דוגמת סמסונג או HTC, בעצם מכשיר של כל חברה גדולה).

סמסונג ו-HTC, לדוגמא, מחליפים את האפליקצניות המובנות של אנדרואיד במשהו משל עצמם, שבהרבה מקרים יותר מוצלח (מקלדת, מצלמה, מנהל משימות), ומכניסות טוויקים משלהם "מתחת למכסה מנוע", שתורמים לחיסכון בסוללה וביציבות. גלקסי S2 עם רום 4.0.4 רשמי עבד לי הרבה יותר יציב וחיסכוני בסוללה מ-CM10 (או רום קיקיוני אחר, ניסיתי הרבה) על אותו מכשיר. אולי CM עובד יותר מהר, ונותן יותר אפשרויות קינפוג, אבל הוא זולל סוללה, ולוקח לה נצח להיטען, שלא לדבר עם תקיעות וריסטים באמצע שום מקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לנקסוס יש לו את PA , מה גם שהוא לא מתכוון לעשות רוט למכשיר.

כמו שנאמר , צריך לעבוד קצת אבל ברגע שתפתח את הראש ותקנפג לעצמך את הטלפון תהיה הכי מרוצה בעולם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
4.3 הוא שחרור די מחורבן. סידרו כשלים ב WiFi/BT (חלקית) אך דפקו את התפקוד השוטף של המערכת.

מקריס אפליקציות (כן, גם את המצלמה) ומרסטרט מכשירים על ימין ועל שמאל. מי שרוצה שקט נאלץ לצרוב קרנלים צד שלישי וגם את זה יש לקחת בעירבון מוגבל.

:?::?::?:

אני עם 4.3 על גלקסי נקסוס מאז שהOTA יצא ולא חוויתי קריסות או כשלים ב-Wifi.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

3. הפסקתי להתלהב מטלפונים חכמים ואני רוצה רק מכשיר שיעשה את הדברים הבסיסים ללא שום בעיות.

לא שממש בא לי לשפוך שמן למדורת האייפון/האנדרואיד, אבל זה לא בדיוק הסעיף בו משתמשים חסידי האייפון?

מקריאת השרשור הזה הבנתי רק שאיני מדבר סמארטפונית, לא רוצה לדבר סמארטפונית, טוב לי עם האייפון שכבר שנתיים פלוס עושה כל מה שאני רוצה ממנו ללא שיהוק אחד.

במשפחה הקרובה יש ארבעה מכשירי גלקסי, S1, שני S2 ו-S3 אחד. כולם כבר ביקרו במעבדה זו או אחרת, או עברו פירמוט, או סתם נתקעו מדי פעם. במעגל החברים שלי לכל בעל אנדרואיד יש את ההמלצה שלו לטכנאי.

אגב זה גם המצב עבורי עם מחשב - אני עובד על מקבוק פרו, ולא רוצה להיזכר בימים בהם עבדתי בשביל המחשב ולא להיפך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי - גם אני, מבלי להוסיף שמן למדורה אנסה להאיר נקודת מבט אחרת:

האם יתכן שבשל הקלות היחסית שבה אפשר לשנות רומים במכשירי האנדרואיד, הם מתקלקלים יותר?

היה לי מוטורולה רייזר שנתרם לבן שלי אחרי שאיבד אייפון 4 - והוא מרוצה מאוד מהמעבר, מערכת ההפעלה שבו היא 2.3.6.

התפנקתי ב- LG אופימוס G שהוא אחיו הגדול של הנקסוס 4, ומה אגיד לך - אני מרוצה, המכשיר עובד חלק בלי תקיעות ובלי שום בעיה.

ההבדל הוא ככל הנראה בכך שאינני משחק ברום של המכשיר ומשאיר אותו כפי שהוא, מסמכי אופיס נפתחים בקלות, הנגנים מצוינים והמכשיר עונה לי על כל הדרישות (אולי הן צנועות - לך תדע).

פורסם
:?::?::?:

אני עם 4.3 על גלקסי נקסוס מאז שהOTA יצא ולא חוויתי קריסות או כשלים ב-Wifi.

בנקסוס 4 יש המון תלונות על Notifications שמגיעים באיחור או לא מגיעים כלל כשהמכשיר בהמתנה (מסך כבוי) ומסונכרן ל wifi. הקטע המשעשע הוא שזה ככל הנראה סודר בגירסה המודלפת של 4.3, אך נדפק שוב ברשמית.

בנוסף, ב 4.2.2 היו בעיות של האטה עד אובדן תקשורת מוחלט, למרות שנראה שהמכשיר עדיין מסונכרן לרשת. כיבוי והפעלה מחדש ל wifi או למכשיר היו מסדרים זאת זמנית.

בנוגע לבלוטות', אלו שהיו מכבים אותו, היו מתקשים להפעיל אותו בחזרה בשלב מסויים. ריסטרט למכשיר כאמור פותר גם את זה, עד שתוקן לחלוטין ב 4.3.

פורסם

אגב זה גם המצב עבורי עם מחשב - אני עובד על מקבוק פרו, ולא רוצה להיזכר בימים בהם עבדתי בשביל המחשב ולא להיפך.

לא להעביר קבצים בBT , לא להשתמש במכשיר ככונן קשיח , להעביר שירים רק דרך תוכנה , להיות עבד של תוכנה זה לא נקרא להיפך. אתה עדיין עובד בשביל המחשב.

מה שאתה מתאר זה משתמש בסיסי בלי הבנה בכלום , בזה אפל קלעו בול אני מסכים , מי שרוצה חוויה ולהנות משתמש באנדרואיד.

מי שסבלני ומוכן ללמוד וקצת לפתוח את הראש ירוויח , אני מקווה שמרק לא יישבר מהר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חברים,

מצורפים 2 סרטונים אשר צילמתי אתמול לקראת הצהרים בפארק הלאומי ברמת-גן לאחר שעשיתי קצת כושר.

לשיפוטכם איכות הסרטים- או שאני צלם גרוע או שקיימת בעיה במכשיר או בתוכנה. מה שמוזא דווקא על המכשיר עצמו הסרטים נראים הרבה יותר טוב.

http://youtu.be/mEx83OF5VtU

http://youtu.be/paWpJJPMOPs

פורסם
לא להעביר קבצים בBT , לא להשתמש במכשיר ככונן קשיח , להעביר שירים רק דרך תוכנה , להיות עבד של תוכנה זה לא נקרא להיפך. אתה עדיין עובד בשביל המחשב.

מה שאתה מתאר זה משתמש בסיסי בלי הבנה בכלום , בזה אפל קלעו בול אני מסכים , מי שרוצה חוויה ולהנות משתמש באנדרואיד.

מי שסבלני ומוכן ללמוד וקצת לפתוח את הראש ירוויח , אני מקווה שמרק לא יישבר מהר.

מעביר שירים ב-BT דרך אייטיונס. משתמש בדרופבוקס, זה לא בדיוק ככונן קשיח אבל כמעט מספיק לי (זו האופציה שבאמת הכי חסרה לי). ממילא משתמש באייטיונס על המחשב, אז מה אכפת לי אם היא גם דואגת לסנכרון.

טוב לי להיות משתמש בסיסי. כל מה שנדרש ממני ככזה זה ללמוד מה המכשיר תוכנן לעשות. ברגע שהבנתי את הרציונל לא בא לי כל יום להמציא את התכונות מחדש.

מן הסתם האינטגרציה של האייפון עם מחשב אפל מוצלחת הרבה יותר מזו עם מחשב PC (אם כי אין לי ניסיון באופציה השניה).

שוב, אין לי עניין בויכוח הזה. אלה שתי גישות שונות. אני בחרתי את מה שמתאים לי באופן שכלתני, אני יודע טוב מאוד מה היתרונות והחסרונות. בשורה התחתונה 99% מהשימוש שלי במכשיר הוא שימוש. כל השאר, בעיני בלבד - הוא בזבוז זמן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
נראה שהפעלת את מייצב התמונה של יוטיוב בסרטון הראשון, מה שתרם עוד יותר לפגיעה באיכות.

לא הפעלתי את מייצב התמונה של יוטיוב בסרט עם החתול.

• תוכן חדש...