Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת יש דבר כזה?

אני רק רוצה לעשות טסט לרכב בלי ביטוח,יש אפשרות כזאת?

ואם לא איזה חברות עושות ביטוח ליום 1?,התקשרתי לכמה וכולם אמרו לי לא.

פורסם

תעשה ביטוח חובה לשנה, אחרי הטסט תבטל אותו. יעלה לך החלק היחסי של הביטוח + עמלה/קנס קטן. יש אפשרות גם להקפיא את הביטוח או להעביר אותו לרכב אחר. יש הרבה אופציות. רק אל תגיד להם מראש, שזה ליום...

ארז רונן

פורסם

אין אפשרות לעשות ביטוח לרכב ללא טסט.

אם יש לך רכב ללא טסט, ואתה רוצה לעשות לו ביטוח ולקחת אותו למכון טסטים -> תוציא במשרד רישוי רשיון רכב זמני (תקף ל-48 שעות - אינני יודע את השם המדויק של המסמך). לאחר מכן תעשה ביטוח, ותסע לטסט.

פורסם

ניתן לעשות הכל: (הועתק מאתר wobi)

"ביטוח רכב לזמן קצוב

ניתן לעשות ביטוח רכב לזמן קצוב לתקופת זמן של מינימום שבוע ימים. במסגרת זו ניתן לרכוש את כל סוגי הביטוח הקיימים: חובה, מקיף וצד ג'. ביטוח לזמן קצוב הוא פיתרון מעולה אם יש לכם רכב אבל אתם עושים בו שימוש לעיתים רחוקות בלבד. בנוסף, הביטוח מתאים במקרים שמעבירים רכב ממקום למקום, ולא מתכוונים לעשות בו שימוש לאחר מכן.

ביטוח רכב לזמן קצוב יתאים גם במקרים נוספים: עבור חיילים או נהגים צעירים המגיעים לסופי שבוע לעיתים רחוקות, או לכלי רכב הנמצאים בשימוש בעיקר בסופי שבוע, כמו טרקטורונים או ג'יפים.

גם רוכבי אופנועים וקטנועים יכולים ליהנות מביטוח לזמן קצוב. אם ברשותכם רכב דו-גלגלי ללא ביטוח וללא שימוש, תוכלו לרכוש עבורו ביטוח אופנוע לשבוע ימים לצורך טסט, תיקון במוסך או כל דבר אחר."

http://www.wobi.co.il/insurance-for-limited-time-israel/

ארז רונן

פורסם

אוקי תודה חברים.

אגב,לא רוצה לעשות פרסום לחברה כזאת או אחרת,אבל בידיוק היום חבר שלי אמר לי שיש חברה בב'ש שעושה ביטוח כזה,180 שקל לשבוע.

שאלה אחרונה,למה מתכוונים ''רישיונות של הרכב''?

אוקי,יש את האגרה ששלחו לי בדואר,חוץ מזה יש עוד משהו?,יש לי רישיון זמני את הטופס של הנהג חדש שאפשר לנהוג רק בבקרים בינתיים.

שני הטפסים האלה מספיקים?

פורסם
אוקי תודה חברים.

אגב,לא רוצה לעשות פרסום לחברה כזאת או אחרת,אבל בידיוק היום חבר שלי אמר לי שיש חברה בב'ש שעושה ביטוח כזה,180 שקל לשבוע.

זה אינטרנט. אתה יכול לפרסם את מי שאתה רוצה. אין עניין, כמו בטלוויזיה, לא שילמת, לא פורסמת. ההפך הוא הנכון. אם אתה יכול לעזור לחברים להשיג דברים יותר בזול או יותר טוב, אדרבה ואדרבה

ארז רונן

פורסם

חברת "הפול" היא היחידה שנותנת לעשות ביטוח לשבוע, יש לה מס' סניפים שפזורים ברחבי הארץ.

לגבי הטסט, אתה צריך את רשיון הרכב ששילמת, לא הזמני ל 48 שעות.

Girls Like It When I Hit It Sideways

• תוכן חדש...