Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאח שלי הונדה סיוויק שנת 2009 סדאן..

לפני כחודש הוא קיבל את הרכב..

הבעיה היא שכל האפשרויות שניסינו לעשות עם השלט כמו למשל לחיצה ארוכה או שתי לחיצות ארוכות,החלונות לא עולים אוטומטי לא משנה מה אני עושה..

רציתי לדעת אם אין את האפשרות הזאת ברכב שנת 2009?

ואם כן איך אפשר להפעיל אותה כדי שהחלונות יעלו לי אוטומטי?

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם
אם לא הותקן ברכב מרים שמשות, אז אין אופציה מובנית ברכב.

ברכב של סוף שנת 2009 אין מרים שמשות אוטומטי?

ועוד בהונדה זה נשמע לי מוזר..

יש עוד אנשים שיודעים אולי?

פורסם

השאלה איזה דגם? (המפואר או הפשוט) בכל מקרה, אל תבהל מזה שאין, כי הרבה יצרנים מבחינה בטיחותית לא אוהבים את זה. על-מנת שחס ושלום לא ישכח מישהו (או ילד) ברכב.

לדוגמא בפורד זה קיים, אבל פועל מהשלט רק כשקרובים לרכב שיהיה שדה ראיה אל המושבים.

בגרמניות כנ"ל + אופציה עם הכנסת המפתח לצלינדר בדלת וסיבוב לכיוון הרצוי להורדה ולהעלת החלונות.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
השאלה איזה דגם? (המפואר או הפשוט) בכל מקרה, אל תבהל מזה שאין, כי הרבה יצרנים מבחינה בטיחותית לא אוהבים את זה. על-מנת שחס ושלום לא ישכח מישהו (או ילד) ברכב.

לדוגמא בפורד זה קיים, אבל פועל מהשלט רק כשקרובים לרכב שיהיה שדה ראיה אל המושבים.

בגרמניות כנ"ל + אופציה עם הכנסת המפתח לצלינדר בדלת וסיבוב לכיוון הרצוי להורדה ולהעלת החלונות.

הדגם הפשוט אבל השנת שלו הוא נובמבר 2009

ככה שאפשר להחשיב אותו ל 2010..

בדגמים האלה אין גבר?

פורסם

הכוונה שלך היא שבעת סגירת הרכב גם יסגרו החלונות נכון?

היום אין בשום הונדה מרימים שבאים מהמפעל

אלא אתה צריך להזמין אותם ומתקינים אותם כבר כאן,בקנייה של הרכב

המגנון כבר קיים מה שמתקינים הוא המוח שנותן פקודות למנגנון

אז או שהמוח נדפק, או שלא הותקן מלהתחילה.

פורסם

כנראה שאין. התקנה כזאת עולה בסביבות ה 200-250 ש"ח. אולי תעשה על הדרך גם אזעקה? גם בסביבות ה 250 ש"ח

לדעתי כדאי להשקיע. בעיקר כשרק קניתם את הרכב ואתם תהנו מזה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...